Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.
brablenec |
#1401 Re: Re:2012-04-24 19:14Jsem úpřímě velice nadšen a rád,že se ještě najdou slušní a hlavně rozumní lidé,kteří rozumí tomu co říkají.Jsem téhož názoru jako pisatel,že naše mladá generace neví absolutně nic z toho o čem se jen dovídá z doslechu.Vystudují VŠ a jdou třebas vykonávat nějakého managera. Jenže,jsme u jádra problémů. Dotyčný absol.VŠ. zná teorii,ale v praxi,skutek-utek.A tak to potom v naší zemičce vypadá. Co nerozkradli,staří,otrlí zákonodárci,to prodrbe nevědomky,nezkušený,mladý manager.Ale všichni jsou spokojeni a jedeme dál. NASTUPOVAT-ROZUM,ODJÍŽDÍ. |
brablenec |
#1402 Re: Re: Mazání2012-04-24 19:19Můj podpis to také nezaregistovalo. I když jsem ho potvdil v došlém meilu |
proud |
#1403 Re: Re:2012-04-24 19:34tak nejak,je dobry nazyvat veci jejich spravnejma jmenama...............proud |
proud |
#1404 Re: Re: Re:2012-04-24 19:36navic misto aby mlady meli ucitele ve starsich jak to bejvalo,jsou presne podle rozkazu systemu jen zneuzity a odrbany,financni dzungle,starej se nakapsuje a mladej to odnese za nej,a nenauci se nic,mozna jen zase krast..................proud |
brablenec |
#1405 Re:2012-04-24 19:42Tak po řadě:1.Nájezd na banku,-akorát vyjdu./žádný přebytek není/ 2.Vybrat nemám co,/viz výše uvedeno/ 3.Konto musí být/,důchody,půjčka,dluh na okna,dluh na střechu,../od K.B. 4.Benzin,musím brát minim. 400.-/měs. /vozím manželku k lékaři/,je ZTP. 5.Lidsky se chovám dle mých možností i pomáhám,ale to je tak vše. 6.V baráku je nás,16 partají,z toho-8 rodin jsou podnikatelé,/těm tahle zlodějská vláda plně vyhovuje./ Zbytek jsou důchodci,přes 80let bez dětí. No a jedni ti VŠ.mladí,bez práce po skončení VŠ.7.Žiji ve velkém městě a tak mi není umožněno od někoho si něco koupit. No a závěrem,co dodat?Jsem v prdeli a můžu jen psát a chodit na náměstí podepisovat petice. A takových je nás bohužel,/k radosti těch dacanů nahoře/ nemálo. |
proud |
#1406 Re: Re:2012-04-24 19:52vim o tom,to co jsem navrhnul plati samozrejme "v ramci moznosti" ,to znamena ne jako "rozkaz" ,ale jako moznost ,kterou muze kazdej naplnit jak to jen jde,co nejvic,co nejde,to nejde,bez nbenzinu jsem v haji i ja,ale aspon tankuju co nejmin,co nejmin jezdim a kdyz tankuju,tak na cesky benzine.S bankou.......nevim,nemam konto uz dost let a je to sice komplikovanejsi,ale rad tu trochu nepohodli obetuju s uspokojenim,ze ji nepodporuju:-),leccos jde zaridit,i splatky.Kdyz nejde,holt nejde,neda se nic delat,tak jde aspon konto drzet tak prazdny jak to jen jde,aby meli co nejmin penez na jejich investice.Je dost zpusobu jak jde bejt neposlusnej,to byly hlavne priklady a veci co delam sam,chce to se zamyslet a podle moznosti jednat,je to individualni........proud |
proud |
#1407 Re: Re:2012-04-24 19:53a stema podnikatelama je to takovy asi jak kterymu,znam jich dost a moc spokojeny nejsou,asi maji duvody,bavim se o malejch podnikatelich a lidech co "delaji na sebe"...................proud |
brablenec |
#1408 Re: Re: Vydělávejte 2% denně2012-04-24 20:00#1379: - Re: Vydělávejte 2% denně Takoví zlodějíčkové jako jste Vy,těm v novém zřízení brzy odzvoní. Dobrá rada ode mne,rychle si najděte jinou,důstojnější práci.Nesmíte oblbovat národ s takovými,již dávno otřelými nabídkami. Lidé Vás také mohou jednoho dne vymáknout a pak se Vám zle povede. Lidi toho mají opravdu už dost.Už to není jen ta zběsilá honba za lepším životem,po roce 89.Už mají více rozumu a hlavně sebekázně,aby naletěli takovým podobným PODVODNIKUM. A potom,Bůh s Vámi. PS.Jsou určití počítačoví experti,kteří dokážou během pár minut zjistit původce tohoto příspěvku. Potažmo,zlodějské reklamy. |
proud |
#1409 Re: Re: Re: Vydělávejte 2% denně2012-04-24 20:09#1408: brablenec - Re: Re: Vydělávejte 2% denně uz aby to bylo,tihle prizivnici mi pekne pijou krev,skoda ze nemaj dost odvahy napsat svy adresy a jmena,nemel bych problem jit s takovym hajzlem "podiskutovat"..............proud |
brablenec |
#1410 Re: Re: Re:2012-04-24 20:26Já to také tak bral. Jen jsem chtěl poukázat na to,jak v naší zemi žije většina lidí ze střední vrsvy. To znamená:maminky-samoživitelky,důchodci,co mají tu smůlu a jejich děti nejsou podnikateli,mladí co vyjdou školu,ať už střední nebo VŠ. Jsou na Úřadech práce,a nejhorší je na tom ten fakt,že ti co se vyučili nějakému řemeslu,tak nemají nikde uplatnění,protože vůbec nic ze svého řemesla neumí. Což je obrovská chyba našeho školství. Dříve si své učně posílali podniky do učení sami. A také na ně po celou dobu dohlíželi.Šatili je,/pracovní pomůcky/svačinky,když nebyl místní,ptali se na prospěch, v praxi si jej brali na svá pracoviště. Dnes? Hlavně že prospěl,co bude dál,nikoho NEZAJÍMÁ!! |
brablenec |
#1411 Re: Re: Re: Re: Vydělávejte 2% denně2012-04-24 20:30#1409: proud - Re: Re: Re: Vydělávejte 2% denně Já to už probíral s jedním známým a jde to. Sice se to nesmí,ale to mi nikdo nedokáže. Zkusíme to,až se znovu ozve.On ten zlodějíček je totiž na každé petici co zde jsou. |
proud |
#1412 Re: Re: Re: Re:2012-04-24 20:35#1410: brablenec - Re: Re: Re: jenze to je obrovskej problem do budoucna,je to az neskutecne skodliva chyba systemu,protoze s nedostatkem prace mizej lidi co ji delaj a jsou v ni mistri,nemuzou dal predavat svy zkusenosti cerstve vyucenejm,proste to dilo mizi a mizej lidi co ho ovladaj,podle myho nazoru budou nasledky katastrofalni.Takze to neni jen o tom,ze podniky posilali lidi ucit se,ze novy lidi vysli ze skol a ucnaku nemaji uplatneni,to samo o sobe je kontraproduktivni a prusvih.Jenze tady jde o to,ze je nebude mit kdo naucit praxi a udelat z nich ty kdo daji svuj um dal.Vysledek toho vseho je ze mlady utikaj z republiky a ve svete delaj "co se da" aby "nadelali" penize a to co se ucili jde vnivec,nebudem si nic namlouvat,jen par z nas ve svete dokazalo delat takzvanou"svou" praci ve svym oboru,zbytek dela podradny prace za ktery aspon dostane zaplaceno,casto vic nez za kvalifikovanou praci doma.Me jen mrazi z toho,ze to nejak nikoho nezajima a nikdo z toho nema spatny spani,stejne jako z naseho znicenyho hospodarstvi ,kde by se vsichni tihle lidi v pohode upaltnili a naucili se svymu mistrovstvi,kdyby ovsem dal existovaly ty moznosti.Nechapu jak nekdo nevidi tu hruzu a rozklad ktera nas ceka,jestli s tim neco urychlene neudelame!..........proud |
proud |
#14132012-04-24 20:38zadelavame si vsichni na straslivej maler:-((((,az si rikam,ze jen banda absolutnich kretenu a sebevrahu tyhle zakladni veci nevidi a nekona:-(((.............proud |
proud |
#14142012-04-24 20:48At se na me nikdo nezlobi,ale ja kdyz vidim co se deje a kam to speje.Zamyslim se nad tim selskym rozumem a vsechno to shrnu,vychazi mi jen jedno: celej ten SYSTEM je spatnej,je NUTNY ho zmenit,a rychle.A kdyz vidim jak se k tomu stavi vlada a vsichni zodpovedny tohohle statu,je mi az mdlo.Tady uz pomuze jen vseobecny POVSTANI,a k tomu je nutny,aby si vsichni uvedomili co jim hrozi,vsechny nas to ohrozuje totiz primo na zivotech a je nasi povinnosti s tim neco udelat,napravit to! :-(((( a casu uz je zoufale malo:-(((((............proud |
proud |
#14152012-04-24 20:49chovame se strasne nezodpovedne ke vsemu a ke vsem a budeme toho horce litovat:-(..........proud |
brablenec |
#1416 Re: Re: Re: Re: Re:2012-04-24 20:53#1412: proud - Re: Re: Re: Re: Dnes jsem si přečetl referát od p. Čuba nebo Šuba /teď nevim/ je to bývalý šéf Slušovic.Ten hovoří o tom,že se peníze berou tam,kde nejsou.A nyní tam rozepisuje,jak by jsme měli začít tam kde ty peníze jsou. Na př.:postavit skleníky-pěstovat českou zeleninu,vyrábět kompost pro cizinu,vyrábět hotová zeleninová jídla pro obyvatele,kde se staví-odvést kvalitní ornici tam ,kde je jí potřeba,a hlavně klade důraz na to,aby maso po porážce bylo do dvou hodin na krámku. Zelenina,během dne......atd.. Tím pádem hovoří o tom,že by měly tyto podniky být co nejblíže spotřebiteli a proto by měli být budovány co nejblíže prodejním místům. No měl toho víc,ale vše si nepamatuji,nejsem ekonom.Tenkrát,JZD Slušovice byl pojem. Komančům ale nešel pod nos. |
brablenec |
#14172012-04-24 21:08Mě se hrozně líbí,jak ODS se chystá na volbu presidenta. Jak hlásí do světa,že mají už dva kandidáty. Musím se smát,oni snad ODS nemají něco,co se nazývá slovem ,-SEBEKRITIKA_.Oni si pořád myslí,že půjdou do parl. voleb a vrcholem zrůdnosti je,že nám cpou ještě svýho kandidáta na presidenta.No to už je opravdu vrchol AROGANCE a VÝSMĚCHU!!!! Já se musím smát,protože,bláznům se nemá odporovat. |
brablenec |
#1418 Jak si zvýšit životní úroveň..hi,hi,hi...2012-04-24 21:17A ještě se mi hrozně chce smát,když si tady po tom všem přečtu tento inzerát.Je tady na petici.:Vypočítejte si důchod. 7.973.- poradíme jak se mít v důchodu lépe. Já se musím chlámat,já to vím. Důchodci,nebuďte rozežraní a nepřežírejte se zbytečně. Nechte v těch popelnicích taky něco pro naše bezďáky. Taky jsou to naši spoluobčané. Ha,hi,ha,hi,já asi prasknu!PS.já si nedělám srandu,je to spíše k pláči,ale smích léčí. |
proud |
#14192012-04-24 21:19jen vic a houst,sami dokazujou lidem ze maji zrusit strany a tohle kamaradickovani,ukazujou jim kam to vede,ja jen doufam,ze se lidi z toho co se deje ucej.........a k tomu masu,maso se musi odlezet,je pitomost prodavat cerstvou porazku,ale to uz je jinej soudek:-),jinak souhlasim s tim,ze ano,mame mit podniky kolem mest,na mistech jak se rika"napul cesty",a to znamena domaci produkce,to je to co se znicilo,a vyvazet do zahranici rika? No dobra,ale PREBYTKY,prvni je domaci zasobovani. A tim se dostavame k zakladni veci absolutne vseho v tomhle state.PRVNI JE DOMACI HOSPODARSTVI,ktery je zniceny a rozkradeny,zamerne nepisu prodany,protoze o prodej nikdy nikde neslo,jen o smelinu. A my potrebujeme nase hospodarstvi zpatky! Je to otazka naseho byti a nebyti,existencni vec celyho naroda.EU je k nicemu,ale i kdyby nakrasne ne,i tak vstup do nej nemel znamenat zniceni Cech,a jejich hospodarstvi,ale rovnocenny clenstvi,ani jedno neni pravdou,polozili jsme se na lopatu,spachali jsme sebevrazdu fyzickou i psychickou..............proud |
proud |
#14202012-04-24 21:21Vzdyt kdo ze sveta tohle sleduje a vnima,umi normalne myslet,ten si nas nikdy nemuze vazit po tom,ceho je svedkem!!!!!A podle toho se k nam taky chovaji!.............proud |
brablenec |
#1421 Zem bez řemesel..2012-04-24 22:01Mě se třeba velice příčí pomyšlení,že dnes chtějí všichni mladí jen studovat.Dnes zavírají SOU:obory,soustružník,frézař,obladač,fasádník,/to dělá cvičená opice/bílý zedník,štukatér,zedník,kominík,instalatér,/to dnes dělá kde kdo-taky to tak vypadá,se jenom vše lepí/opravář strojů a strojního zařízení....atd..Dnes mladík po vyučení ukončené maturitou/třeba automechanik/,jde ve 20 letech jezdit "tirákem." O nejaké praxi nemá zdání. Pak následuje zákruta,on má pohyblivý náklad a šmytec!/mlékař,benzina,dobytek,...../Ptám se,kdo bude stavět domy,kdo bude opravovat wc,kdo bude stavět vysoké pece,kdo bude opravovat kulturní památky,když nebude štukatér... kdo???To asi dnes nikdo neví a ani se tím nezatěžuje. |
proud |
#1422 Re: Zem bez řemesel..2012-04-24 22:06#1421: brablenec - Zem bez řemesel.. problem je,ze to neni vubec o cvicenejch opicichc jak se muze na pohled zdat,kazdy remeslo ma svy umeni a svuj "grif",kdyz se ma delat dobre,jenze si to malokdo uvedomuje a tim ,ze se remesla lidi neucej a ti co jo,je nedelaj,to vsechno vezme za svy.A bude zle,hodne zle.Ale nikdo to nechce videt a chapat,jsme nezodpovedny az beda a ponesem si nasledky........proud |
brablenec |
#1423 špatný dojem.2012-04-24 22:09Mám takový neblahý dojem proude,že za celý národ hovoříme jen my dva.Celá tato stránka je naše. To sem teda vyrostl,ale vzteky. Kde jsou všichni lidé,kteří křičí,pryč z touto vládou? Kde?Dívají se spokojeně na -ordinaci v růžovce. Teď zrovna jede. Je 20.59.- |
proud |
#1424 Re: špatný dojem.2012-04-24 22:22#1423: brablenec - špatný dojem. jak zasejou,tak sklidej...........a my se holt svezem s nima:-(..........proud |
brablenec |
#1425 Re: Re: špatný dojem.2012-04-24 22:36#1424: proud - Re: špatný dojem. Proude,já za nikoho sbírat sračky nemíním. Když se lidsto neprobere ze 22let trvajícího zimního spánku,tož já snimi v tom NEJEDU. Počkám a potom MIZÍM. Tady žít,/jestli se potom tomu tak dá říkat/NEBUDU! Zlobte se lidi na mě,ale miluji svou ženu a férovost!/jsme spolu v Nautilu,46 let./ a je mi milejší,někde v cizině natáhnout svá brka,než tady a ještě to zlodějsky zaplatit. |
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
588 Vytvořeno: 2024-11-12
Stop the death penalty
294 Vytvořeno: 2024-11-08
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24754 Vytvořeno: 2022-12-13
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
234 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice za statní občanství bez diskriminace
4108 Vytvořeno: 2024-09-11
Horní míru pro dravce
1358 Vytvořeno: 2024-10-15
Za zachování tramvají na Maninách
805 Vytvořeno: 2024-11-02
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
538 Vytvořeno: 2024-11-05
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
159 Vytvořeno: 2024-11-11
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17093 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
135 Vytvořeno: 2024-11-11
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
132 Vytvořeno: 2024-11-12
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
535 Vytvořeno: 2024-10-20
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
96 Vytvořeno: 2024-11-10
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2110 Vytvořeno: 2024-08-23
Petice: Žádám o vyvěšení státní vlajky ČR na budově Národního muzea.
349 Vytvořeno: 2023-03-17
Homofobie do škol nepatří
41 Vytvořeno: 2024-11-14
Zastavte indoktrinaci dětí genderovou ideologií na všech stupních vzdělávání včetně mateřských škol
684 Vytvořeno: 2024-06-10
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
80 Vytvořeno: 2023-10-18
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2225 Vytvořeno: 2024-10-21