Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Quoted post

brablenec

#1405 Re:

2012-04-24 19:42

#1378: proud -  

Tak po řadě:1.Nájezd na banku,-akorát vyjdu./žádný přebytek není/ 2.Vybrat nemám co,/viz výše uvedeno/ 3.Konto musí být/,důchody,půjčka,dluh na okna,dluh na střechu,../od K.B. 4.Benzin,musím brát minim. 400.-/měs. /vozím manželku k lékaři/,je ZTP. 5.Lidsky se chovám dle mých možností i pomáhám,ale to je tak vše. 6.V baráku je nás,16 partají,z toho-8 rodin jsou podnikatelé,/těm tahle zlodějská vláda plně vyhovuje./ Zbytek jsou důchodci,přes 80let bez dětí. No a jedni ti VŠ.mladí,bez práce po skončení VŠ.7.Žiji ve velkém městě a tak mi není umožněno od někoho si něco koupit. No a závěrem,co dodat?Jsem v prdeli a můžu jen psát a chodit na náměstí podepisovat petice. A takových je nás bohužel,/k radosti těch dacanů nahoře/ nemálo.

Odpovědi

proud

#1406 Re: Re:

2012-04-24 19:52:15

#1405: brablenec - Re:  

vim o tom,to co jsem navrhnul plati samozrejme "v ramci moznosti" ,to znamena ne jako "rozkaz" ,ale jako moznost ,kterou muze kazdej naplnit jak to jen jde,co nejvic,co nejde,to nejde,bez nbenzinu jsem v haji i ja,ale aspon tankuju co nejmin,co nejmin jezdim a kdyz tankuju,tak na cesky benzine.S bankou.......nevim,nemam konto uz dost let a je to sice komplikovanejsi,ale rad tu trochu nepohodli obetuju s uspokojenim,ze ji nepodporuju:-),leccos jde zaridit,i splatky.Kdyz nejde,holt nejde,neda se nic delat,tak jde aspon konto drzet tak prazdny jak to jen jde,aby meli co nejmin penez na jejich investice.Je dost zpusobu jak jde bejt neposlusnej,to byly hlavne priklady a veci co delam sam,chce to se zamyslet a podle moznosti jednat,je to individualni........proud
proud

#1407 Re: Re:

2012-04-24 19:53:25

#1405: brablenec - Re:  

a stema podnikatelama je to takovy asi jak kterymu,znam jich dost a moc spokojeny nejsou,asi maji duvody,bavim se o malejch podnikatelich a lidech co "delaji na sebe"...................proud