Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Quoted post

proud

#1406 Re: Re:

2012-04-24 19:52

#1405: brablenec - Re:  

vim o tom,to co jsem navrhnul plati samozrejme "v ramci moznosti" ,to znamena ne jako "rozkaz" ,ale jako moznost ,kterou muze kazdej naplnit jak to jen jde,co nejvic,co nejde,to nejde,bez nbenzinu jsem v haji i ja,ale aspon tankuju co nejmin,co nejmin jezdim a kdyz tankuju,tak na cesky benzine.S bankou.......nevim,nemam konto uz dost let a je to sice komplikovanejsi,ale rad tu trochu nepohodli obetuju s uspokojenim,ze ji nepodporuju:-),leccos jde zaridit,i splatky.Kdyz nejde,holt nejde,neda se nic delat,tak jde aspon konto drzet tak prazdny jak to jen jde,aby meli co nejmin penez na jejich investice.Je dost zpusobu jak jde bejt neposlusnej,to byly hlavne priklady a veci co delam sam,chce to se zamyslet a podle moznosti jednat,je to individualni........proud

Odpovědi

brablenec

#1410 Re: Re: Re:

2012-04-24 20:26:26

#1406: proud - Re: Re:  

Já to také tak bral. Jen jsem chtěl poukázat na to,jak v naší zemi žije většina lidí ze střední vrsvy. To znamená:maminky-samoživitelky,důchodci,co mají tu smůlu a jejich děti nejsou podnikateli,mladí co vyjdou školu,ať už střední nebo VŠ. Jsou na Úřadech práce,a nejhorší je na tom ten fakt,že ti co se vyučili nějakému řemeslu,tak nemají nikde uplatnění,protože vůbec nic ze svého řemesla neumí. Což je obrovská chyba našeho školství. Dříve si své učně posílali podniky do učení sami. A také na ně po celou dobu dohlíželi.Šatili je,/pracovní pomůcky/svačinky,když nebyl místní,ptali se na prospěch, v praxi si jej brali na svá pracoviště. Dnes? Hlavně že prospěl,co bude dál,nikoho NEZAJÍMÁ!!