Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Nepřihlášený uživatel

2012-03-18 18:14

Doufám,že to vyjde.Vždyť to není možné dále snášet utlačování této vlády!!!
Šnek.

2012-03-18 18:47

V otázkách V.Moravce ukázal Kalousek svou nadřazenost, aroganci a vulgaritu ,vůdči demonstrujícím lidem.Jak prohlásil,že i Hiler chtěl zavést nový řád. Plete si pojmy synek. My nechceme žádný nový řád,my chceme nastolení nové,nezkorumpované,nepolitické vlády a poslanecké sněmovny složené z odborníků.Žádé ČSSD,to jsou furt stejny ksichty,akorád si přehodí koryta. A jede to postaru,/já na bráchu,brácha na mě,no a zbytek kámošum/ Kalous sechlubí,že ONI zveřejnili ty podvody,ale co stím udělali? Nic ,protože vtom mají taky namočeny svoje špinavy pracky. Co se udělalo z kauzou- Promopro,Pandury,Gripeny,Most.uhelná.Kdo bude potrestán za popraskané,hrbaté dálnice?? Když nebudou vyplaceny dotace Min.školství,kdo to zaplatí??Nefunkční poč.systém /vyplácení soc. dávek/...A mohli bychom pokračovat,ale u této vládní garnitůry,je to naprosto zbytečné!
proud

#828 Re: Re: Re:

2012-03-18 18:57

#824: - Re: Re:  

me by spis zajimalo,za koho kope Popelka,po tom co v televizi predvedl,navic je zajimavy,ze demonstraci tam nepustili,a jen co s pravdepodobne koupenym Popelkou vymetli,hned tam byl a bez problemu,to dost napovida.Ovsem nechci nikomu krivdit,takze osobne cekam co bude dal,jak se to vybarvi.Nicmene za narod jdu dal tak jako tak,i pres neshody,doufam ze docasny,potrebujeme zmeny a novej system ,kde si narod bude sam rozhodovat a vladnout,jestli s Ponertem a Popelkou dohromady,nebo s kazdym zvlast,ale s jednim cilem,je vicemene ve vztahu k narodu jedno,paklize cil zustane stejnej,nakonec o me se vi,ze me zajima narod a cechy v prvni rade,nejaky neshody az teprve po nem............proud

Nepřihlášený uživatel

2012-03-18 19:07

Držím palce celému národu a dokažme že nejsme jen tupé ovečky,ale že máme svou hrdost.

Nepřihlášený uživatel

2012-03-18 19:15

Souhlasím se zmněnami jenž je nutno provést v naši republice.Současný stav je neudržitelný, zároven se však ptám proč to slušní politici tolerují,proč sami proti tomu nic nedělají,jak jim potom máme věřit?Dnes a denně nám dokazují že jejich zájmi nejsou našimi zájmi!Dnes jsem sledoval v TV. otázky V.Moravce,a každý slušný člově by takového politika poslal za mříže a né ma mimisterstvo.Kréj a obhajovat zlodějnu jiného kolegy mi jasně říká že jsem stejný gauner jako je on sám. Rád bych taky věděl který soud vrátil majetek V. Havlovy a knížeti Schvancerbekovi/omlouvám se pokud to není gram. správně něm. neumím/ Tyto majetky byly zabaveny na základě Benešových Dekretů!!Jak si mohli dovolit je prolomit??Už to je ZLOČIN a je NEPOTRESTÁN.popisovat další by zabralo celý rok tak doufám že napravíme co jsme nechali pokazit. Zdravím a doufám.
Kouzelník

#831 Re:

2012-03-18 19:31

#818: -

... máte úplnou pravdu !!!

Zcela zodpovědně se také přikláním k názoru, ... že Kalousek je jednoznačně ... D.A.R.E.B.Á.K, kterému není rovno - viz:

Kalousek v OVM: Holešovská výzva útočí na demokratický systém ( chvilku podrž na zvýrazněném ... a to "je" Kalousek )

Toto může povědět opravdu jenom skutečný M.A.G.O.R !!! - On si patrně ještě neuvědomil, která tady už vůbec "bije" !!!

( ... a Moravec mu to žral, jako to naivní "p.a.k.o"!!! )

Nabývám ale dojmu, že ty první ( ... a moc potřebné !!! ) kroky jsou již "nakročeny",

... takže by se ( KONEČNĚ !!! ) mohli projevit i VŠICHNI ti ( velmi "žhaví" ) KANDIDÁTI na našeho budoucího pana prezidenta - a to nejenom:

)) sám pan kníže,

)) ale i hodně nahlas by se měla také KONEČNĚ projevit ( patrně vůbec "nevidící" ten vyprodukovaný "marast" )  i dlouhodobá zasloužilá členka ODS paní Němcová ( pevný to "pilíř", opravdu, ale opravdu, jediné to "státotvorné" partaje )

)) ale také všichni další kandidáti,

... ... ... kteří by to ( s tou nápravou v té naší zemi ) měli už KONEČNĚ také myslet opravdu vážně.

( ... nebo oni ten úpadek našeho státu také "nevidí", ... jako to "nevidí" Kalousek ??? )

Nepřihlášený uživatel

#832 Re: Re: Re: Re:

2012-03-18 20:02

#828: proud - Re: Re: Re: Jsem rád, že v tom máme oba jasno. Já včera přijel do Prahy a první otázka od Ponerta byla "Jsi tu za Popelku či za mě" Tak jsem mu odpověděl, že tu jsem za tuto věc jako takovou a ve svém projevu jsem to tam i nakonec řekl. Že mi je jedno zda tuto akci oganizuje ten čï onen, že jsem tam pro dobro našeho národa jako takového.

Jinak se podívej na rozhovor politologů Payn a Jelínek a zjistíš, že se nás obávají a to je jenom dobře a o tom to je. Je vidět, že ty akce pomohli. A Popelka kope sám za sebe tedy za HV a tomu věř. Viděl jsem dnes na youtube video z Václaváku ze dne 15.3. a je tam vidět, jak Ponert na té akci 2x hailuje a s tímto člověkem mám jít do změny v ČR?? A u Popelky musíš vzít v potaz, že on není žádný rozený řečník, pak na to ani nebyl připravený a z únavy posledních dní a měsíců, kdy se vše kolem těchto akcí připravovalo od rána do nočních hodin, se ani nedivím, že to v Hydeparku dopadlo, jak to dopadlo. Link na rozhovor   http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/168546-v-praze-se-znovu-sesli-priznivci-holesovske-vyzvy/  ...........pepino

Nepřihlášený uživatel

2012-03-18 21:54

Obrovský problém je, že většina souhlasně smýšlejících pracujících lidí má - bohužel oprávněnou - obavu z dopadů pro vlastní život po veřejném projevení svého názoru. Je pravda, že je dnes již nikdo nezavře za rozvracení státu, ale "ekonomický" postih je stejně likvidační. Myslím, že situace se začne měnit, až se se sejde shromáždění statisíců lidí. Několik tisíc, jak vidno, nestačí. SVOLEJTE DALŠÍ AKCI AŽ PO PŘEDPOKLADU MASIVNÍ ÚČASTI!!

Nepřihlášený uživatel

2012-03-18 22:11

konečně !!!! snad se něco pohne!!!

Nepřihlášený uživatel

#835 Re:

2012-03-18 22:56

Nepřihlášený uživatel

2012-03-18 23:25

Jsem zhnusená, že v čele našeho státu jsou takoví parazite. Ani veš není tak nenažraná jako oni v čele s prezidentem Václavem Klausem .
hubazáhuba

#837 sliby politiků o vymýcení korupce

2012-03-19 00:55

jsou falešné, oni ji chějí zachovat, protože jen politici z ní mají profit. Už nejméně před deseti lety vyšel na Amnesty International právní rozbor jednoduchého zákona, který by určitě nejen zamezil novým případům, ale taky rozmotal ty minulé. Paragraf: Kdo peníze platí, je vždy beztrestný, nezákonné je pouze úplatek přijmout a vyžadovat. Nabízení úplatku je povoleno také pro testování úplatnosti veřejných činitelů a jiných vedoucích funkcionářů, kteří po přijmutí úplatku budou okamžitě funkce zbaveni.
Okamžitě po přijetí takového zákona by si nikdo nerisknul úplatek přijmout. Ale ono je to i morálně jasné. Dopouštím se úplatkářství, když svému holiči nebo zedníkovi zaplatím za jeho službu? Když u zubaře zaplatím víc za kvalitnější materiál? Když si vyberu jako zaměstnanec firmu, která mi zaplatí víc, než jiná? Čím se z platby za služby či zboží stane úplatek? Jedině tím, že o ně je nedostatek. Napadlo by někoho v plně zásobeném řeznictví dávat VŠIMNÉ za kus masa, které řezník schoval a naoko žádné maso není? To ale může praktikovat jen když rozhlašuje, že kdo mu všimné dává, je stejný lump. Musíme pochopit, že je plně správné požadovat a zaplatit za normální službu víc než za nekvalitní a třeba uměle nedostatkovou. Je snad nemorální chtít bydlet a zaplatit za to víc, než jiní? Když dám úplatek, nejsem vinen já, že jiného předběhnu v oprávněném nároku, protože o možnosti takto někoho poškodit nejsem oprávněn rozhodnout. Viník je jen ten, kdo toto nemorální poškození má pravomoc nařídit.

Nepřihlášený uživatel

2012-03-19 01:28

Vážený pane Kalousku,
Vy osobně nemůžete Hitlerovy ani "vobléznót" paty.
Hitler,alespoň,i když demagogicky, dal národu naději.Paní profesorka Brázdová(dobrá to žena),
nás učila už za komunistů,že ekonomika státu se pozná nejlépe podle toho jakou má sociální politiku.I když je to už třicet let, nosím tyto slova v sobě jako rodinné stříbro.Pravda však je pane Kalousku a Vám podobným, že se nemáte opravdu, ale opravdu čeho obávat, protože jsme si Vás zvolili sami a my sami jsme zodpovědni za to co činíte.Přeji hodně úspěchů ve Vaší další práci a mnoho dalších potencionálních voličů.S pozdravem"Národ si zaslouží takovou vládu,jakým sám je" dobrou a klidnou noc.Hezky se vyspěte!!!
proud

#839 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-03-19 01:39

#832: - Re: Re: Re: Re:  

to o Popelkovi jsem si rad precetl a doufam,ze to tak bude.Jinak absolutne souhlasim s tim,ze jsi tam byl za narod a ne za popelku nebo ponerta,tos mi napsal z duse,ja to stejny:-).Ale s tim ponertovym hajlovanim jsi krapet ulit:-).Ten clovek zahajuje hladovku pred sidlem vlady,pochybuju ze by si obycejnej prospechar kazil vlastni zdravi . To spis vezmu na vedomi ze to oba myslej dobre,jenze kazdej po svym a proste se nedokazou dohodnout,coz ovsem vec naroda spis poskozuje nez mu prospiva.V tom pripade si myslim,ze by meli aspon oba vyhlasit, ze ackoliv kazdej sam,aspon to s narodem myslej nejlip a zakladni principy demokracie odspoda a vlady naroda podporujou,i kdyz kazdej svou cestou ,abysme my ,obycejny lidi meli jasno a sli s tim kterej komu nejlip vyhovuje.........proud
proud

2012-03-19 01:44

no s tim kalouskem bych to videl asi tak,ze i kdyz jsem proti nasili v kazdym pripade,nejsem proti tomu,aby se kazdymu dostalo spravedlivyho oceneni jeho "zasluh".Myslim,ze doba kdy nebude treba trestat teprve prijde,az k tomu lidi dozrajou,zatim to bohuzel ale potreba je a doufam,ze ho patricne ocenime i s jemu podobnejma,takze rikam,ze s kazdym prisluhovacem bilderbergu a ostatnich instituci v jeho duchu,jako treba rimskyho klubu,trilateralni komise,nebo bohemian group a podobnejch , je treba bez diskuse ,nemilosrdne zatocit,a tenhle pozadavek nasi klicovy politici bohate splnujou,jdou totiz vsim co delaji jednoznacne a vlastne uz dokonce otevrene proti svymu narodu a to je chte nechte spravnym jmenem vlastizrada,a muzou se ohanet radobydemokracii jak jenom chteji,v evrope, kde vladne jenom totalita mocnejch....................proud
hubazáhuba

#841 vymýcení korupce

2012-03-19 03:01

omlouvám se, svůj příspěvek #837 jsem psal z hlavy a upřesním, šlo možná i o Transparency International a věta měla znít: Kdo peníze platí, je vždy beztrestný, nezákonné je pouze úplatek přijmout a vyžadovat. Nabízení úplatku je povoleno také pro testování úplatnosti veřejných činitelů a jiných vedoucích funkcionářů, kteří po přijmutí úplatku budou okamžitě zbaveni všech svých funkcí a do vyřešení soudního případu budou v domácím vězení a budou obstaveny veškeré jejich majetky.

Nepřihlášený uživatel

2012-03-19 06:48

Není co komentovat! Tato petice vystihuje co se má udělat je by bylo dobré ty ZKORUMPOVANÉ POLITIKY hnát SVINSKÝM krokem z jejich pozic. SAMI SE JICH NEVZDAJ.

Nepřihlášený uživatel

2012-03-19 07:44

Rozprodali, rozkradli a zruinovali naši vlast, teď chtějí zruinovaz i nás. Do Vltavy snima. (jen aby to nebyla ekologická katastrofa)

Nepřihlášený uživatel

2012-03-19 08:05

doufám, že to vyjde a KONEČNĚ se začneme mít líp !!!

Nepřihlášený uživatel

2012-03-19 08:30

NEBUĎME OTROKY VE VLASTNÍ ZEMI!

Nepřihlášený uživatel

2012-03-19 09:55

Je-li protistrana demagogická, musí mít člověk velké znalosti a velmi silné argumenty aby alespoň z poloviny uspěl. Demagogie si vytváří argumenty sama v sobě a sama jim věří a proto je obhajuje jako skutečnost. Je-li člověk, který je demagog navíc inteligentní, tak uspět - byť jen v rozhovoru - je velmi nesnadné.

Nepřihlášený uživatel

2012-03-19 10:19

Souhlasím s Vámi co se u nás v republice děje to je hrozné.SAMÁ KORUPCE ,kradou mezi sebou jeden víc než druhý a nic se neděje.Když něco udělá našinec tak jde k soudu nebo do vězení,Oni se Nám jen vysmívají,důchodcúm a soc.postiženým berou soc.dávky protože už vybrali co bylo ve státni kase a chtějí penize zase a potom no přeci po nás oni si do kopce nešáhnou.No a prezident nic jen se nato dívá.Zrušit armádu tam utíká nekontrolované peníze .zršit senát Ti jsou tam na nic jen berou prachy, snížit celé vládě peníze-berte základní plat a jak budou pracovat dostanou Odměnu jako každý z NÁS.Naco máí každý ministr svého advokáta a drahého,když mají svojí advokáckou komoru.Ministři mají zbytečně kolem sebe moc lidí a Ti berou tisíce-miliony a kde brát no přeci my jim musíme kapce nacpat -chudákum.A proto s Vámi souhlasím musíme to vzít zase na Náměstí a skandovat pryč s vládou a DEJE NAKRADENÉ PENIZE SPÁTKY DO STÁTNÍ POKLADNY. Nemáš tak majetek nemáš tak kriminál jako každý .

tne u soudu a jde do vězení,a ONI si mastí kapce na kontách a našinec nebude mít co dohuby.PRYČ S NIMA I S PREZIDENTEM TEN JE JIM TO TRPÍ.
Onder

#848 Prolhaní politici

2012-03-19 11:31

Je jedno jestli vládne levice či pravice, je to jen falešný pocit demokracie pro ovce,  politici jsou jen figurky korporací. O všem by měli rozhodovat lidé sami v referendu. Chce te Revoluci jako na ISLANDU !!!!!! Jako zestátnit veškeré banky. Státní dluh stejně reálně neexistuje - nahání lidem strach a to je nástroj jak je ovládat.

Nepřihlášený uživatel

2012-03-19 11:51

Marast v této zemi už doufám dosáhl maxima a otevřel oči všem dosud poslušným ovcím. Pokud budeme stále jen ovce a nedáme pánům politikům,úředníkům a všem přisluhovčům tohoto dvacetiletého zlodějského systému,najevo,že už toho bylo dost,tak se tu bude rozkrádat vesele dál.
Onder

#850 Re:

2012-03-19 12:03

#849: -

rozkrádat už není co teď jsme nařadě my !!!!