Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#832 Re: Re: Re: Re:

2012-03-18 20:02

#828: proud - Re: Re: Re: Jsem rád, že v tom máme oba jasno. Já včera přijel do Prahy a první otázka od Ponerta byla "Jsi tu za Popelku či za mě" Tak jsem mu odpověděl, že tu jsem za tuto věc jako takovou a ve svém projevu jsem to tam i nakonec řekl. Že mi je jedno zda tuto akci oganizuje ten čï onen, že jsem tam pro dobro našeho národa jako takového.

Jinak se podívej na rozhovor politologů Payn a Jelínek a zjistíš, že se nás obávají a to je jenom dobře a o tom to je. Je vidět, že ty akce pomohli. A Popelka kope sám za sebe tedy za HV a tomu věř. Viděl jsem dnes na youtube video z Václaváku ze dne 15.3. a je tam vidět, jak Ponert na té akci 2x hailuje a s tímto člověkem mám jít do změny v ČR?? A u Popelky musíš vzít v potaz, že on není žádný rozený řečník, pak na to ani nebyl připravený a z únavy posledních dní a měsíců, kdy se vše kolem těchto akcí připravovalo od rána do nočních hodin, se ani nedivím, že to v Hydeparku dopadlo, jak to dopadlo. Link na rozhovor   http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/168546-v-praze-se-znovu-sesli-priznivci-holesovske-vyzvy/  ...........pepino

Odpovědi

proud

#839 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-03-19 01:39:52

#832: - Re: Re: Re: Re:  

to o Popelkovi jsem si rad precetl a doufam,ze to tak bude.Jinak absolutne souhlasim s tim,ze jsi tam byl za narod a ne za popelku nebo ponerta,tos mi napsal z duse,ja to stejny:-).Ale s tim ponertovym hajlovanim jsi krapet ulit:-).Ten clovek zahajuje hladovku pred sidlem vlady,pochybuju ze by si obycejnej prospechar kazil vlastni zdravi . To spis vezmu na vedomi ze to oba myslej dobre,jenze kazdej po svym a proste se nedokazou dohodnout,coz ovsem vec naroda spis poskozuje nez mu prospiva.V tom pripade si myslim,ze by meli aspon oba vyhlasit, ze ackoliv kazdej sam,aspon to s narodem myslej nejlip a zakladni principy demokracie odspoda a vlady naroda podporujou,i kdyz kazdej svou cestou ,abysme my ,obycejny lidi meli jasno a sli s tim kterej komu nejlip vyhovuje.........proud