Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“

Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“ / Oznámení / Několik zpráv o činnosti organizátorů petice / Komentáře

Kamila Dvořáková
Autor této petice

#26 Re:

2025-04-03 13:29

#15: -  

:-)

Kamila Dvořáková
Autor této petice

#27 Re:

2025-04-03 13:33

#6: -  

Dobrý den, 

jihočeský hejtman je neřízená střela i v rámci ODS. S ním nic neuděláme. Ale práci na zákonech pro kočku lze udělat za pomoci poslance ve sněmovně. Předpokládáme, že JIří Pospíšil se tam dostane a bude potřebovat pomoc. S manželem jsou v kontaktu už dlouho, takže se spoluprací nemají ani jeden z nich problém. Uvidíme. Jediné, co já mohu, je upozornit na to, že jsme dlouho probírali možnosti a protože můj muž je pracovité, pečlivý, slušný člověk a hlavně zapálený pro téma. Dělá se mnou vše od počátku. Musíme doufat a musíme dát vědět, že tu je, aby pomohl, pokud to jen půjde.

Přeji hezký den.

Kamila Dvořáková
Autor této petice

#28 Re:

2025-04-03 13:34

#9: Sunrise -  

Díky

Kamila Dvořáková
Autor této petice

#29 Re:

2025-04-03 13:35

#8: -  

Děkuji :-)

Kamila Dvořáková
Autor této petice

#30 Re:

2025-04-03 13:36

#13: -  

Děkujeme!

Kamila Dvořáková
Autor této petice

#31 Re:

2025-04-03 13:36

#5: -  

Děkujeme!

Kamila Dvořáková
Autor této petice

#32 Re:

2025-04-03 13:37

#11: -  

:-)

Nepřihlášený uživatel

2025-04-03 14:03

Moc Vám držím palce.

Nepřihlášený uživatel

#34 Re:

2025-04-03 15:59

#33: -  

👍❤️

Nepřihlášený uživatel

2025-04-03 16:19

Držím palce! Dostat téma do povědomí i přes poslaneckou sněmovnu je rozhodně dobrý počin. Nechápu výhrady odsuzující zpolitizování akce. Od čeho jinak bychom ty poslance měli? To by se přece nedalo řešit nic, všechno je svým způsobem otázka politiky. Klobouk dolů před Vámi a Vaším tahem na branku. A ke kritikům politických preferencí - každý má svobodnou možnost volby, říká se tomu demokracie

Nepřihlášený uživatel

2025-04-03 18:56

Velice si vážím Vaší práce, sama mám kočky, dnes už jen dvě, obě nalezenkyně, několik nalezenců jsem už pochovala. Je mi líto, že Váš manžel kandiduje za TOP09 v tom otřesném slepenci, jen z úcty k Vám nepíšu pětisračce, jak jim normálně říkám. Proto by můj hlas rozhodně neměl, i kdybych bydlela v Libereckém kraji. Moje kočky i pejsek "zděděný" po zemřelém pánovi volí SPD, jedinou vlasteneckou stranu v PSP.
Olga Králová

Anonymous

2025-04-03 19:21

Dobrý den paní Kamilo,

jsem také z Libereckého kraje, můj hlas tímto má pan manžel zaručen!

Děkuji, co pro kočky děláte!

Lucie

Nepřihlášený uživatel

2025-04-03 19:44

Záslužná práce, moc držím palce a jistě nejsem sama. Jediné čeho se bojím, aby si poslanci neušetřili práci tím, že to dopadne jako se způsobem usmrcování jatečného skotu a nebo na Slovensku s obtížnými medvědy, které začali odstřelovat. Prostě čeho je moc, nebo trpí slintavkou a kulhavkou, to se likviduje a je zameteno. Nač více přemýšlet a snažit se pomoci. Kočičky i psi jsou také nešťastné živočisné druhy. Už je mi líto zoufalých tvorů. Musí to vyjít! Děkuji za Vaši snahu.
Kamila Dvořáková
Autor této petice

#39 Re:

2025-04-03 20:47

#14: -  

:)

Kamila Dvořáková
Autor této petice

#40 Re:

2025-04-03 20:47

#38: -  

Děkuji. Každý krok kupředu pomůže. Co se nepovede nám, na to mohou navázat další. :-)

Kamila Dvořáková
Autor této petice

#41 Re:

2025-04-03 20:48

#37: -  

Moc děkujeme. Bude třeba každého hlasu, každé podpory. Držte nám palce, prosím. :-)

Kamila Dvořáková
Autor této petice

#42 Re:

2025-04-03 20:55

#36: -  

Dobrý večer, paní Olgo, 

psala jsem již výše, že svým pravicovým smýšlením se nijak netajíme ani já, ani můj manžel.

TOP09, za kterou manžel kandiduje byla strana, která téma od počátku podporuje. Jiří Pospíšil petici pomohl sepsat, zpropagoval ji a samozřejmě podepsal. M.Pekarová byla první, kdo nás vyslechla a doporučila další poslance k jednání, ještě než petice vůbec vznikla.

M.O.Havel byl ten, kdo nám vysvětlil, jak funguje schvalování, čeho můžeme dosáhnout a jakým způsobem.

A další a další. Naopak poslanci SPD nehnuli prstem jen si na nás honili politické body. Tomio Okamura radostně sbíral like za podporu petice a pak se nijak neangažoval, aby s ní pomohl, kohokoliv přesvědčil, vše jsme museli sami. Další oslovená poslankyně, mladinká, už jsem zapomněla jméno, se zajímala, ale nakonec zase nic. 

Je mi líto, populisty volit nemůžeme, ani se spoléhat na jejich pomoc. jejich pozornost je velmi vrtkavá. 

My zatím děláme různé kroky a díky nim se daří jít kupředu. Tam, kam zatím nikdo jiný nedošel. Čistě bez emocí, na základě rozumu a realistických rozhodnutí. Za pomoci demokratických stran. TOP09 a STAN.  

Přeji hezký večer.

Kamila Dvořáková
Autor této petice

#43 Re:

2025-04-03 20:55

#35: -  

Díky :-)

RB

#44 Re: Re:

2025-04-04 06:14

#24: Kamila Dvořáková - Re:  

Top 09 už od časů arci… Kalouska patří k těm, co se nejvíce podílí na rozkladu státu a na ožebračování „prostých“ lidí a bohužel, když běžní obyvatelé chudnou, nutně se to projevuje i na jejich možnostech péče o zvířata, přispívání útulkům atd.  

A nehrajte si tady na „svaté“. Na třetí místo kandidátky se nedostane běžný člověk, kterému jde o lepší zákony pro kočky, ale někdo, kdo v tom s nimi těžce jede.

Jinak samozřejmě, každý má právo mít svůj názor (i já), kandidovat atd., ale zneužívat péči o kočičky pro vedení politické kampaně mi opravdu přijde smutné a heslo typu „Kočky by volily Pavla“ vyloženě trapné.

I přesto vše, vám děkuji za péči o kočičky a snahu o lepší zákony, protože na rozdíl od většiny ostatních, co se zapletou do politiky, se snažíte tu „špatnost“ vyvážit i konáním dobrého.  

Nepřihlášený uživatel

2025-04-04 06:47

Moc držím palce s úspěšnými volbami, je tam potřeba někoho, kdo za tyhle zájmy bude bojovat. A snad vyjde i úspěšná schůzka s Hladíkem.

Nepřihlášený uživatel

2025-04-04 07:02

dobrý den, paní Kamilo, moc děkuji co pro kočičky děláte a vím, že to je hodně těžké něco prosadit. Všechny spolky se potýkají s nedostatkem peněz a díky jim přece jen mají trochu lepší život (kočky a psy). Jen těžko se daří přesvědčit lidi hlavně na venkově, že kočka či pes je živé zvíře, které také cítí bolest. Držím Vám a manželovi palce, aby se věc podařila. Ivana
Kamila Dvořáková
Autor této petice

#47 Re: Re: Re:

2025-04-04 07:40

#44: RB - Re: Re:  

Kočky by volily Pavla ;-).  Promiňte, jen vtípek, ale nám se heslo líbí. Přišla s ním kamarádka kočkařka a my ho bereme.

A co se týče vyvažování špatnosti dobrem. To jste obrátil/a. Vstup do politiky a postup do kandidátku nebyl předtím, co jsme dělali pro kočky, byl logickým vyústěním našich snah. Manžel je slušný, poctivý člověk a takoví jsou v politice potřeba.

Váhal a ptal se a přemýšlel nad tím, že nás lidé budou dehonestovat, závidět, nesnášet, urážet. 

No, co se dá dělat, s podobnými výlevy žiji celý život. Když jdete svou cestou a chcete něčeho dosáhnout, jste prostě jiní. Takže my budeme i na dále, i za tuto cenu a s tím, že naše kroky nepovažujeme za špatné.

Howgh.

Kamila Dvořáková
Autor této petice

#48 Re:

2025-04-04 07:40

#46: -  

Děkujeme. Uděláme vše, co bude v našich silách.

Anonymous

2025-04-04 11:02

Dobrý den,
paní poslankyně M. Balaštíková za hnutí ANO má celonárodní program pro kastraci koček zpracovaný, jen současná koalice nebere na zřetel a odvolávají se na evropskou legislativu.
Můj manžel bude taktéž kandidovat do poslanecké sněmovny (za hnutí ANO v Jihomoravském kraji) a touto problematikou se zabývá na komunální úrovni - momentálně zpracovává kastrační program pro Vyškov, aby jej mohl předložit na dalším městském zastupitelstvu ke schválení. Takže není to o tom, že SPOLU je všespásné, kdyby chtěli, tak už bylo za 4 roky vlády něco schváleno. Ono se na tom pracuje i jinde.

Jak zde někdo namítl, že se věc politizuje. Z vlastní zkušenosti vím, že jinak to nejde. Paní, která se v našem městě roky zabývá kočkami se přes sekretářku nedostala ani k vedoucímu odboru životního prostředí. V momentě, kdy se do toho vložil manžel, jako zastupitel (a to podotýkám opoziční), jde věc jako po másle a kastrační program bude s největší pravděpodobností během krátké doby schválen.

Takže lidi, volte podle svého přesvědčení a bez manipulací. Na kočičkách pracují i jiní a bude se to určitě tlačit i z jiných stran. O problému se ví a dělá se na tom!

Kateřina Horáčková

Nepřihlášený uživatel

2025-04-04 11:07

Dobrý den, přesto, že nežiji v Libereckém kraji (který je mi ovšem velmi blízky, díky mojí alma mater), máte v ostatních bodech moji plnou podporu. Vážím si všeho, co děláte nadále budu sledovat vývoj vašeho snažení. Velké díky, Pavla

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...