Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“

Kamila Dvořáková
Autor této petice

/ #42 Re:

2025-04-03 20:55

#36: -  

Dobrý večer, paní Olgo, 

psala jsem již výše, že svým pravicovým smýšlením se nijak netajíme ani já, ani můj manžel.

TOP09, za kterou manžel kandiduje byla strana, která téma od počátku podporuje. Jiří Pospíšil petici pomohl sepsat, zpropagoval ji a samozřejmě podepsal. M.Pekarová byla první, kdo nás vyslechla a doporučila další poslance k jednání, ještě než petice vůbec vznikla.

M.O.Havel byl ten, kdo nám vysvětlil, jak funguje schvalování, čeho můžeme dosáhnout a jakým způsobem.

A další a další. Naopak poslanci SPD nehnuli prstem jen si na nás honili politické body. Tomio Okamura radostně sbíral like za podporu petice a pak se nijak neangažoval, aby s ní pomohl, kohokoliv přesvědčil, vše jsme museli sami. Další oslovená poslankyně, mladinká, už jsem zapomněla jméno, se zajímala, ale nakonec zase nic. 

Je mi líto, populisty volit nemůžeme, ani se spoléhat na jejich pomoc. jejich pozornost je velmi vrtkavá. 

My zatím děláme různé kroky a díky nim se daří jít kupředu. Tam, kam zatím nikdo jiný nedošel. Čistě bez emocí, na základě rozumu a realistických rozhodnutí. Za pomoci demokratických stran. TOP09 a STAN.  

Přeji hezký večer.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...