Řidič autobusu občan Roman Smetana. Petice proti jeho uvěznění.
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Řidič autobusu občan Roman Smetana. Petice proti jeho uvěznění.
Nepřihlášený uživatel |
#8762012-04-09 22:05Odsouzení pana Romana Smetany za projevení názoru pomalováním reklamních plakátů politických stran je skandální. Případná je osoba soudkyně, která to udělala. Asi se cítila osobně uražena, neboť jedním z politiků, jímž se dostalo pozornosti , je její manžel/Langr/. Jde tedy v jejím případě o flagrantní zneužití postavení soudce, což je v demokratické společnosti něco nevídaného. Za 28 let, co jsem vykonával funkci soudce přísedícího, jsem se s podobným jednáním setkal dvakrát za komančů , kdy se soudkyně před hlavním líčením domlouvala s prokurátorkou o uložení trestu. Naštěstí jsem to v obou případech zaslechl a mohl jsem účinně zasáhnout tím, že jsem druhého soudce přesvědčil v jednom případě o nesmyslnosti navrhovaného trestu a v druhém jsem během hlavního líčení zboural celou konstrukci obvinění, protože jsem byl dokonale seznámen s celým trestním spisem a vhodně volenými otázkami jsem pomohl na svět řádnému svědectví. Nevím zda měl pan Smetana svého obhájce, ale pokud ho měl, prokázal panu Smetanovi medvědí službu a měl by vrátit honorář, protože se zpronevěřil svému poslání. V celé řadě věcí, projednávaných před našimi soudy , chybí pohled soudců přísedících. To mluvím pouze o těch , kteří svou funkci vykonávají zodpovědně . Bohužel velká většina soudců přísedících vůbec nezná spis a jde klidně soudit. Vůbec si neuvědomují, že mají v rukách minimálně následnou kvalitu života souzeného. Svým podpisem pod touto peticí kategoricky protestuji proti skandálnímu rozsudku soudkyně Langrové nad panem Romanem Smetanou a žádám taktéž kategoricky jeho zrušení. Odvolal se pan Smetana k soudu pro lidská práva ? O tom nikde nebyla zmínka. Šaman |
Nepřihlášený uživatel |
#8772012-04-09 22:29Odsouzení Romana Smetany považuji za absurdní a současně velmi nebezpečné. Co bude dál... |
Nepřihlášený uživatel |
#8802012-04-10 01:26Roman Smetana nespáchal svým činem žádný trestný čin. Vyjádřil názor většiny lidí na zlodějiny a mafiánské jednání současné prokorupční vlády,která nevyřešila ani jeden velký případ korupce od počátku vládnutí.Co se týká poškození plakátů,ty jsou placeny z peněz přidělených státem jednotlivým stranám a člověk má právo vyjádřit se ke lžím,které jsou na nich napsané Ono to jiným způsobem ani nejde.Já osobně bych si o současné vládnoucí strany neopřel ani svoje rezavé kolo.Lidi,v příštích volbách volte ty ,které dobře znáte a vykroužkujte ty mafiány ,kteří nám tedˇ vládnou a hlavně přijďte k volbám! |
Nepřihlášený uživatel |
#8812012-04-10 10:40To odsouzení se podobá totalismu. Nikdy nebudu souhlasit s totalismem a nejsem sama. Jak ta divná paní soudí korupci???????? Ta se nesoudí?????? Ta je legální??????? Hlas pro Romana !!!!! Zdraví I. Sternerová a spol. My pojedeme do Prahy - přidejte se. |
Nepřihlášený uživatel |
#8822012-04-10 11:00To není odpovídající trest, ale zastrašování lidí od politiků a justice. Oba chtějí mít "moc", ale v klidu. Ne, že někdo začne veřejně projevovat svůj nesouhlas! |
Nepřihlášený uživatel |
#8832012-04-10 14:04Pozavírejte hlavně ty osoby,které rozkrádají tento stát. Jak už někdo někde řekl," Ten kdo krade málo,tak skončí ve vězení,ten kdo krade hodně, je král".Pokud napíšu aby se konečně zavřela celá naše vládnoucí garnitůra a to i ty předešlé, tak mi zřejmě v tomto státě hrozí přinejmenším doživotní trest,protože jsem si dovolil otevřeně napsat pravdu o největších zlodějích v tomto státě. |
Nepřihlášený uživatel |
#8842012-04-10 18:38Roman Smetana má pravdu a plně s ním souhlasím. |
Milan |
#885 Roman Smetana podpora2012-04-10 19:23Rok 1939-1945 film "Vyšší princip" přimaloval vousy říšskému protektorovi byl zastřelen.Rok 2012 tzv.demokracie v ČR,přimaloval tykadla zkorumpovaným politikům byl odsouzen k vězení.Po 70 letech to není zas tak velký pokrok v soudním zřízení tohoto státu.Páni politici a hlavně soudkyně JUDr.Ičková máte byt na co hrdi.Ale bude asi ještě hůř. |
Marta Rýglová Nepřihlášený uživatel |
#8862012-04-10 21:15Proč? nejsou trestaný jiní a za daleko horší věci a tady to hrotí jenom kvuli pár tykadýlkum |
Martin |
#887 Romane jsme s tebou2012-04-10 21:42Lepím plakáty jako o život, plakáty politiků a kreslím jim tykadla. Velmi rád bych tě potkal Romane, třeba 15.4.2012 v 17:00 na Václaváku. Přijd mezi nás nespokojené občany !!!! |
já |
#888 si počkám2012-04-11 01:02tak teď si extra počkám, kolik dostane ten vožralej lobista za zranění v opilosti. Se zas akorát na se rem a budem jenom čumět. Dnes jsem projela pár diskuzí o bordelu tohoto státu a je mi zle z celýho bordelu a naší vlastní neschopnosti vypráskat ty hajzly už konečně bičem. |
Nepřihlášený uživatel |
#8892012-04-11 07:40Z hlediska vyššího principu mravního vražda na tyranovi není zločinem !!! Tenhle případ mi připomněl film Vyšší princip.Tam se pro "omalovánky" popravuje!Rozsudek je nehorázný a nemravný!!!!!!! Tady se krade za bílého dne ve velkém beztrestně,ale za pomalované plakáty se posílá do kameňa!!! To už soudruzi mafiáni přehnali!!!Do tepláků s nima!!!!! |
Nepřihlášený uživatel |
#8902012-04-11 22:43Musím potvrdit zdravý rozum, proto podepisuji.... |
Nepřihlášený uživatel |
#8912012-04-12 00:03každý normální člověk považuje trest za to co pan Smetana provedl za nepřiměřený. Naši politici by zasloužili za to co dělají v naší republice trest opravdový a natvrdo! |
Nepřihlášený uživatel |
#8922012-04-12 12:44Jak může být občan v demokracii za jeden přestupek odsouzen 3 X!!! |
Hrobajzovi |
#8932012-04-12 14:34Kriminál se zaslouží politici,kdysi se objevilo v českém fimu "neber úplatky,nebo se z toho zblázníš". To přesně dodržují naši představitelé státu.Docela by se mi taková půjčka od p.Bárty hodila.Co lidi?Že bychom si půjčili pár milionů?Kamarádská výpomoc by jistě byla příjemná.Jak se říká-malej dvůr a velkej bič.Souhlasím s Romanem a podjatá p.Langerová by měla na delší čas odsoudit také svého manžílka.Jeden ze zkorupovaných pánů politiků.Stydíme se,že nám vládne partička zkorumpovaných zmetků.Pan prezident také asi nemá klidný spánek,doprezidentoval!Mafie |
Severočeška |
#8942012-04-12 15:10Roman by byl podstatně lepší představitel státu,než tihle zkorupovaní tzv.politici.Jasný a výstižný názor,se kterým souhlasí určitě dost lidí v republice.Proč má jít do vězení? Ať táhnou ti,co rozkrádají a rozkrádají stát.Co,pane Bárto,Johne,Kočí a spol. Seznam zkorumpovaných zlodějů,kteří tu vládnou by se nevešel ani na třívrstvý toaletní papír. A nalitej lobbista dostane státní vyznamenání. |
Nepřihlášený uživatel |
#8952012-04-12 21:38Politici kradou a do vězení nejdou, tak proč by měl jít Smetana do vězení když nic neudělal jsem na jeho straně!!! |
Nepřihlášený uživatel |
#8962012-04-12 22:23Držím palce panu Smetanovi a zdravému rozumu ! |
Nepřihlášený uživatel |
#8972012-04-13 12:38ODS zločinecká organizace!!! |
Nepřihlášený uživatel |
#8982012-04-13 13:31Rozsudek směšný,politici zkorumpovaní.P.Langerové bych věnovala lopatu a tvrdou dřinu.Stejnětak všem vldním. Předpokládám,že se nevyhnu obvinění a že mě Langerka pošle natvrdo na Mírov.Aspoň si u soudu před ní odplivnu,za svůj názor se nestydím a věřím,že většina Čechů mi dá za pravdu. |
Nepřihlášený uživatel |
#8992012-04-13 17:36Za co má jít do basy?Za pravdu,kterou vyjádřil tím molováním?No a co?Já bych to namalovala taky a ještě horší..Nic jiného si ty lotři nezaslouží...Kalousek za pravdu,kterou mu ten hoch řekl do očí,s klidem uhodil...Jakým právem?!Janoušek úmyslně nabral autem ženu a je na svobodě?Jakým právem?Je tady v tomto státě nespravedlnost....A co naši politici?Ty nás okrádají a je jim jedno,zda pochcípáme.Oni na to snad čekají a pak nás hodí do díry a zapálí...Jsou to zloději.,Tak Kalousku a nyní máš možnost dát facku mě.Tak pojď ty zloději.Nebojím se.Vás by měli zavřít až zčernáte..Ale dojde na vás,uvidíte a nebude to již dlouho trvat.není možné,aby to šlo takto dál...EU nám byl čert dlužný...... |
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice za statní občanství bez diskriminace
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
2102 Vytvořeno: 2024-12-16
ZACHRAŇME ŠKOLNÍ SPORT
1649 Vytvořeno: 2024-11-29
Voda pro zubry a divoké koně
18332 Vytvořeno: 2023-06-06
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
754 Vytvořeno: 2024-12-12
Petice studentů, absolventů, učitelů a znepokojené veřejnosti proti omezení hodinové dotace dějepisu, zeměpisu a přírodopisu
1675 Vytvořeno: 2024-12-08
ZÁKAZ RADARŮ NA DÁLNICÍCH
677 Vytvořeno: 2024-12-07
Petice na podporu paní ředitelky Mateřské školy Hostinné
104 Vytvořeno: 2024-12-20
Zachraňte oslíky v Krtkově světě
98 Vytvořeno: 2024-12-20
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
1692 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice proti uzavření ulice Pod Novým lesem Praha 6
138 Vytvořeno: 2024-12-09
Petice proti zrušení lůžkového onkologického oddělení Trutnovské nemocnice
260 Vytvořeno: 2024-12-12
Právo na vzdělání při zaměstnání: Podpořme možnost osobního rozvoje pro všechny!
63 Vytvořeno: 2024-12-17
Petice za ukončení používání a prodeje zábavní pyrotechniky, petard, ohňostrojů i tzv. lampionů štěstí
43057 Vytvořeno: 2022-12-27
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
23021 Vytvořeno: 2021-12-22
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2245 Vytvořeno: 2024-08-23
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
2013 Vytvořeno: 2024-07-23
Petice za statní občanství bez diskriminace
4428 Vytvořeno: 2024-09-11
ZACHRAŇME (A)VOID! 2.0.
1363 Vytvořeno: 2024-11-26
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17756 Vytvořeno: 2023-10-23
Zrušme komunisty! aneb Kdy skončí Listopad - výzva poslancům a senátorům by podpořili paragrafové znění novely trest. zákona, kterým by se propagace komunismu (vč. kom. symbolů), postavila mimo zákon
1869 Vytvořeno: 2024-01-25