Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Nepřihlášený uživatel

#3301 Re: Podivná argumentace soudružky nahrává leda reakci!

2013-06-05 08:34

#3299: MIP - Podivná argumentace soudružky nahrává leda reakci!

Kdy Vás budou expodovat do Němec ?

A buďte tak laskav a mého tátu si do své tlamy neberte. Pokud se nepletu, tak se bavíte se mnou a ne s mým tátou. Nebo Vám tady snad můj táta -komunista něco napsal ? Jste takový srab, že do naší "diskuze " máte zapotřebí tahat celou mojí rodinu ? Jste fakt takový nuzák a ubožák ? Tak je mi Vás líto.

Pavlíka MOrozova jsem četla a jsem potěšena, že Vy také. Jakou kapitolu máte nejraději ?  Povídejte, přehánějte .-))))))))

A Odvážná školačka se Vám také líbila ? :-))))))))))))))))))))))))))

Opravu s Vámi nebudu dál diskutovat, nesaháte mi ani po kotníky !

Nepřihlášený uživatel

#3302 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-05 08:36

#3300: - Re: Re: Re: Re: Re:

'Tak , co tady děláte ? On s Vámi chce někdo diskutovat ? To musíte jít k Hellerovi, můžete mu pomáhat s diplomkou, aby neobhajoval až po roce jako bakalářku.

Nepřihlášený uživatel

#3303 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-05 08:38

#3282: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

:-))) jsem rád, že jsem Vás pobavil...ale věřte, že se nehroutím ... ano, psal jsem rychle, přehlédl se....

:-)) a není Vám nic líto....jste pouze malicherný, zlomyslný komouš:-))

Nepřihlášený uživatel

#3304 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-05 08:53

#3288: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Nesvědčí spíš to, co jste tu napsala, o vašem pokrytectví?

Nepřihlášený uživatel

#3305 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-05 09:37

#3303: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Jééééé, jéééé tyhle řeči miluju, já jsem se přehlédl. Prosím Vás, co to melete ? Přehlédnout se můžete, když místo a napíšete s, ale v tomhle případě o přehlédnutí a překlep nešlo.

Když napíšte slovo babyčka, tak to byl také jen překlep. Jestli jste to náhodou napsal v nějakém rozrušení, co?

Buď česky umíte nebo neumíte. A Vy česky evidentně neumíte, ale je fajn, že Vy tady se sebe uděláte hlupáka a hned útočíte na mne, že já jsem malicherný a zlomyslný komouš. Nejste Vy tak trošku divný ? :-)

Za Vaše hrubice komunisté fakt nemůžou  .-)))))

Nepobavil jste mne, když vidím blba, co píše hrubice, ale útočí tady na lidi, tak to k smíchu moc není.

Nepřihlášený uživatel

#3306 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-05 09:39

#3304: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

A jejda, další inteligent, ne, pokrytecká nejsem a prosím Vás, až mě budete chtít někdy ještě oslovit, tak bych prosila bez chyb. o Vašem pokrytectví. Ach jo, další , co nemohl chodit do školy nebo se přehlédl  :-((((.

MIP

#3307 Re: Re: Podivná argumentace soudružky nahrává leda reakci!

2013-06-05 11:34

#3301: - Re: Podivná argumentace soudružky nahrává leda reakci!

"Expodovat" do Němec? Snad po tom velkém vítězství KSČM v příštích volbách. Tak to přece komunisti dělají, v tom mají praxi: někoho zavřít nebo i popravit nebo - když jsou humánní, protože mezinárodní situace jim není nakloněna a jde o někoho proslulého - vyvézt za hranice. Jako Pavla Kohouta a další nepohodlné, ve světě uznávané a ctěné "disidenty". Bojím se, že nebudu tak významný, takže asi spíš to prvé.....

Svůj nejapný příspěvek, podkopávající celou usilovnou agitační práci mnoha poctivých soudruhů tím ovšem už nenapravíš, i když mi pak před tím "expodováním" přijdeš zabalit ten odřený kufřík.

A na to, že diskutovat smí jen ti, kteří dosahují výše než je tvůj komunistický kotník, jste měli soudruzi upozornit v záhlaví této diskuse! Mimochodem, taková precizionistka a děláš v poslední době čím dál více překlepů! Že by to bylo z toho, jak je ti zle od žaludku? Použij doporučenou léčebnou kůru! Lenin pomůže!

Nepřihlášený uživatel

#3308 Re: Re: Re: Podivná argumentace soudružky nahrává leda reakci!

2013-06-05 12:35

#3307: MIP - Re: Re: Podivná argumentace soudružky nahrává leda reakci!

Mipe, prosím Vás, netykejte mi. Vy jste možná husy pásl, ale já ne.

A prosím Vás, když už si hrajete na intouše, tak snad můžete vědět, že se píše léčebná kúra.

Jejda, jejda,  Mipe, Vám se nějak přestává dařit :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Nepřihlášený uživatel

#3309 Re: Re: Re: Re: Podivná argumentace soudružky nahrává leda reakci!

2013-06-05 14:54

Nepřihlášený uživatel

#3310 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-05 15:00

#3306: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Pokud nebudete dělat chyby sama, potom si zde klidně hrajte, na "soušku" učitelku češtiny. Bohužel tomu tak není, tudíž zde pouze vypadáte jako kráva...

Nepřihlášený uživatel

#3311 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-05 15:21

#3310: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Kráva je tupý argument příznivců třeboňských studentů. A doplňte si čárku do věty, inteligente, ať nevypadáte jako vůl.

Nepřihlášený uživatel

#3312 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-05 15:41

#3311: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

A já z této diskuse soudil, že dotyčná kráva je nejinteligentnější z komunistických diskutérů. S výbornými vtipy o MIPovi na Alpě nebo bolševicky pádným zesměšněním pravopis neznalých reakcionářů. Samá trefa do černého (do reakce). Nejlepší podpora soudružky Baborové.

Nepřihlášený uživatel

#3313 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-05 15:42

To není pravda. Podle MIPova vyjádření #3207 bránila MIPovi samice tura domácího (lidově kráva) v odjezdu za hranice.

Nepřihlášený uživatel

#3314 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-05 16:06

Na rozdíl od výše zmíněné, se neprsím znalostí pravidel pravopisu. A "vo tom to je"... Pokud chybí argument, zcela logicky bolševik hledá zástupné problémy, třebárs pravopis, byť je v něm sám, slabý jako čaj... Tudíž, se mi zdá kráva, ještě zcela v mezích.

Nepřihlášený uživatel

2013-06-05 16:23

Hovno komouši ani hovno a děte do prdlele rudej smrade !!!!!!!!!!!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

2013-06-05 18:28

Na příspěvku #3315 je vidět, že internet proniká i mezi malé děti nepřizpůsobivých spoluobčanů. Oceňuji, že se snaží psát česky.

Nepřihlášený uživatel

#3317 Re:

2013-06-05 18:49

#3316: -

Myslíte? Vždyť cigošům bylo nejlépe za vás.

MIP se posral a přijel z ALPY

#3318 Jak se nám sračka MIP zase rozjel, ALPA dělá svoje.

2013-06-05 21:14

A později se z MIPA stal Bc. KAK

#3319 Z rodinného alba dementa MIPA

2013-06-05 21:16

Chudák MIP.

#3320 MIPE - ALPU již nepij, debilita je hrozná " nemoc".

2013-06-05 21:30

Nepřihlášený uživatel

#3321 Re:

2013-06-05 21:35

#3315: -

Dvě chyby v tak krátké věte. Máte asi našlápnuto na maturitu na třeboňském ústavu. Paní ředitelka je skvělá češtinářka a své studenty opravdu  dobře učí.

Budoucnost národa - svaté prdele.

#3322 Nenažraní flanďáci.

2013-06-05 22:11

Dominik Duka

2013-06-05 22:13

"Prach jsi a v prachy se obrátíš"

Nepřihlášený uživatel

#3324 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-06 06:32

#3305: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Že se nepozastavujete nad gramatickými prohřešky svých soudruhů?.-))....ale tohle se vám pouze hodilo, že....?.-)

Užijte si svou minutu slávy....malicherný a zlomyslný komoušku:-)))

Nepřihlášený uživatel

#3325 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-06 06:45

#3306: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Drahá soudružko ( je toto oslovení pro vás dostatečným zadostiučiněním?.-) , zjistěte si, prosím, používání velkého písmena ve slovech Váš, Tvůj,... jde o výraz projevované úcty....pokud jsem jej nepoužil, značí to co....???

Když jste již u chyb, na začátku věty se píše velké písmeno....tedy "O vašem ( nebo v jiném, mnou výše zmiňovaném případě, Vašem:-) pokrytectví....

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...