Petice za zruseni cirkusu Delfini v Praze
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice za zruseni cirkusu Delfini v Praze
Nepřihlášený uživatel |
#51 Re: Re: Re: Re: Re: klidek2012-12-14 09:41#38: POWER! - Re: Re: Re: Re: klidek Fšechna zvřátka jsou jedlá!!! |
Nepřihlášený uživatel |
#52 Re:2012-12-14 09:44Ale krkovičku nebo ovárek, to jo! Nebo tlačenku, salámek, buřtíky!? |
JP |
#53 Re: A co koně,opice,lvi,sloni....2012-12-14 11:01#49: Karel - A co koně,opice,lvi,sloni.... Jistěže vaděj. Jak si na to přišel, že nevaděj? Jenže na to běží už jiné protesty, petice a návrky na změnu legislativy. Jo a Karle, Ty seš taky jedlej, tak bacha na to. |
JP |
#54 Re: Re: Ať žije svoboda všech tvorů!2012-12-14 11:03#50: Karel - Re: Ať žije svoboda všech tvorů! Není ten Tvůj kámoš náhodou zoofil? Jestli toho delfína neosahával. To jste byli na volném moři nebo v nějakém ohraničeném prostoru? |
Nepřihlášený uživatel |
#55 Re:2012-12-14 13:03
Vážený pane ministře, dozvěděla jsem se, že jste převzal záštitu nad komerčním projektem "Delfíni v Praze". Tímto se Vás táži, zda-li víte, co vše se skrývá za tím, než se delfíni dostanou do delfinária, jaké metody se používají a kolik del... fínů je každoročně hlavně v Japonsku nejen pro tyto účely zabito a vzato do zajetí? Pokud ne, doporučuji shlédnout dokument Zátoka. Zde je odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=blxuYP8-Ilc
Stále si myslíte, že je Vámi udělená záštita v souladu s morálními zásadami ministra životního prostředí? Vaše chování je ostuda a nehorázná arogance nerespektování svobody zvířat. Děkuji předem za odpověď, |
Nepřihlášený uživatel |
#572012-12-14 18:02nesouhlasím s obchodováním s delfíny obzválště. Nejedná se o ohrožený druh pokud se budeme snažit nedělat si z těchto savců obchod. Pokud jej budeme ohrožovat takovýmito způsoby, i tento druh můžeme ohrozit jako lidé, ničitelé veškerého života na naší planetě za účelem zisku! |
Michal Hlivka |
#582012-12-14 18:13Super že sa snažíte...jasné že je potreba stále nejako začať...len taký malý komentár, že by bolo super ak by tu bol niekde uvedený aj presne text petície, ak nejaký text má...pôsobilo by to oveľa dôvery hodnejšie a určite by ste získali viac podpisov...a rovnako tak ak chcete peniaze na marketing...čo je super že tam máte na čo budú použité...ale bolo by ešte dobré dať sem niečo o tom kto sú autori petície a tak...je to vždy lepšie ako keď sa to robí anonymne a ľudia vám skôr dajú peniažky...Držím prsty |
Nepřihlášený uživatel |
#612012-12-14 23:11Kéž by člověk dokázal jednat s ostatními (lidmi, zvířaty, věcmi) tak, jak chce, aby se zacházelo s ním. Já bych rozhodně nechtěla mít svého cvičitele a nechtěla bych, aby mne předváděl ostatním.... Pokud se nenaučíme nezneužívat to, co nás obklopuje, je náš KONEC jenom otázkou času. |
Nepřihlášený uživatel |
#63 Delfíni2012-12-15 12:43Potom co jsem viděla film The Cove... je mi těch inteligentních tvorů líto... nesmyslná šou za jejich utrpení opravdu nestojí. |
Xbreak |
#64 otočka o 3602012-12-15 15:15Zdravím všem, musím říct, že jsem vždy obdivoval, co delfíny při těchto show dokážou a nikdy jsem se nezajímal o to, jak je toho docíleno. Zároveň jsem tuto show chtěl s nadšením navštívit.PO přečtení této petice a diskuze jsem dostal dost vnitřní facku a znovu se nad tím zamyslel. Více facek asi dostanu až po shlédnutí zmiňovaného dokumentu. Zvířata a přírodu mám opravdu rád a kladu si otázku, jak to že jsem to u těchto vyjímečných tvorů nikdy takto neviděl. DÍKY ZA VAŠÍ PETICI a SNAHU. OTEVŘELI JSTE MI OČI |
Kveta Nepřihlášený uživatel |
#652012-12-15 16:05Súhlasím so zrušením cirkusu Delfíni v Praze a moc si to želám. |
zdenka |
#66 Re: otočka o 3602012-12-15 16:14dobrý den, ani nevíte jak mě těší číst vaše slova. pokud byste měl i chuť se zapojit do protestů a i ostatní, co píší komentáře podobného typu, jate srdečně vítáni v naší skupině na facebooku
|
Nepřihlášený uživatel |
#672012-12-15 16:45Nesnáším takových lidí kteří toto dokážou udělat pro peníze. |
kytovec |
#682012-12-15 17:04Měli byste spíše udělat petici proti vyvraždování všech druhů zvířat!!!!Viděla sem několik dokumentů o delfínech v moři a nemůžou se už ani pořádně rozmnožovat,protože lidé jim znečištujou přirozené prostředí.Já si myslim,že brzy uvidíme zvířata jen v zajetí a budeme za to rádi.Je to blbý to psát,ale je to tak.Zvířat ve volné přírodě ubývá jen díky nám.Nad tim bysme měli přemýšlet hlavně.To je jen můj názor. |
Nepřihlášený uživatel |
#69 Hel vy co se to snažíte obhajovat2012-12-15 17:07Dost možná je autorem takových výplodů nějaký "podnikatel" v takovém hyenistickém oboru. Každopádně argumentujete úplnými nesmysly, tady je jasně definováno, proti čemu se protestuje, proto je nepochopitelné proč to vymlouváte a obhajujete něčím jiným! To byste taky mohli legalizovat například propagaci nacismu, protože mnohem víc obětí má automobilismus, který je narozdíl od nacismu dovolený a navíc podporovaný. K tomu žrádlu, pojem "všežravec" je nesmysl definovaný člověkem především k tomu, aby obhájil to že si pro své požitky může nacpat pupek vším na co ukáže, a opět to nemá naprosto žádnou souvislost s cirkusy. Je na zvracení, co lidi udělají pro svůj zisk. Je na zvracení, co lidi udělají pro svou zábavu. |
zdenka |
#71 Re:2012-12-15 18:40máte možnost založit si vlastní protest, nikdo vám v tom nebrání. přeji hodně úspěchů a pevné nervy :) |
Nepřihlášený uživatel |
#722012-12-15 21:05Prosím dejte co nejdříve vědět, kde bude možné podepsat tištěnou petici. Začít bojovat je třeba co nejdříve, protože již není moc času. Doufám, že se nám povede toto zastavit a přála bych si, aby se to povedlo nejen zde v Praze, ale po celém světě. Petra |
zdenka |
#73 Re:2012-12-15 21:14dáme vědět hned jak bude celý text dokonalý. děkujeme za podporu :) |
Nepřihlášený uživatel |
#742012-12-15 23:11K čistě komerčnímu účelu jsou zde naprosto nepřípustně zneužívána zvířata odlovená ve volné přírodě. Jakýsi mobilní bazén ve stanu nemůže mít ani náhodou rozměry, které odpovídají životním potřebám delfína-k přežívání možná jeho rozměry stačí, k důstojnému a plnohodnotnému životu zvířat ale ne. Navíc zvířata jsou nepřípustně stresována opakujícími se přesuny v krátkých časových intervalech. Takovéto zacházení s jakýmkoliv zvířetem je pro mne naprosto nepřijatelné. |
Lukiik |
#75 Pravda2012-12-15 23:38NE!!! komerci na zvířatech...s takovou show si běžte víte kam...do míst, kde slunce nesvítí!!! Tyrani zvirat podporovat muze fakt jen bezmozek! |
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
565 Vytvořeno: 2024-11-12
Stop the death penalty
279 Vytvořeno: 2024-11-08
Petice za statní občanství bez diskriminace
4100 Vytvořeno: 2024-09-11
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24734 Vytvořeno: 2022-12-13
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
232 Vytvořeno: 2024-11-11
Za zachování tramvají na Maninách
794 Vytvořeno: 2024-11-02
Horní míru pro dravce
1357 Vytvořeno: 2024-10-15
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
535 Vytvořeno: 2024-11-05
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
158 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
134 Vytvořeno: 2024-11-11
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
534 Vytvořeno: 2024-10-20
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
129 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
95 Vytvořeno: 2024-11-10
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17029 Vytvořeno: 2023-10-23
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2103 Vytvořeno: 2024-08-23
Homofobie do škol nepatří
40 Vytvořeno: 2024-11-14
Petice: Žádám o vyvěšení státní vlajky ČR na budově Národního muzea.
344 Vytvořeno: 2023-03-17
Zastavte indoktrinaci dětí genderovou ideologií na všech stupních vzdělávání včetně mateřských škol
683 Vytvořeno: 2024-06-10
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
80 Vytvořeno: 2023-10-18
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2223 Vytvořeno: 2024-10-21