Mládež a hokej v Klašterci nad Ohří

Nepřihlášený uživatel

2014-02-04 21:27

Jeryho znam kdyz hral v Sokolove. To ze juniori chlastaji je znama vec a vsude je to stejny. A vsude je taky stejna reakce trenera. Mrzi me ze klasterecka juniorka nedri se svym trenerem jako tym, aby si to pusili mezi sebou v kabine pro prdel. To by bylo ok. Ale davat to na net? Myslim, ze co je v kabine ma zustat v kabine!!! Ale asi jsem ze stary skoly, kdy hrac to hral, ze ho to bavilo a ne aby byl frajer pred kundama a na fejku.

Nepřihlášený uživatel

2014-02-04 22:21

Hrál jsem hokej pár let a taky jsme měli dost zjebů. Nevím, jak by jsme dopadli, kdyby na nás trenér neřval...

Nepřihlášený uživatel

2014-02-05 07:31

Plná podpora trenéra.To co si smradi dovolili přesahuje všechny meze.Jedině dryl a tvrdý přístup dokáže z nich udělat dobré hokejisty.A ne jen hokejisty,ale také lidi.Jejich chování je podrazácké.Jednou budou trenérovi děkovat.A to přijde v okamžiku,kdy jejich děti se budou chovat tak jako oni dnes!!!!!

Nepřihlášený uživatel

2014-02-05 07:51

Je neskutečné, že člověka, který sice použil vulgárnější slova, za to, že chce z těch kluků něco dostat, odvolají. Nemá v tom prsty nějaký vlivný podnikatel?

Nepřihlášený uživatel

2014-02-05 09:44

hodně slušně řečeno .... vedení klášterského hokeje není normální!!!!

Nepřihlášený uživatel

2014-02-05 12:46

O vyhazov se postaral jeden vlivný tatínek -
Vedení klubu:
Předseda: Mgr. Vladimír Dvořák
Sekretář: Petr Mikeš
Místopředseda: Ing. Jiří Jaroš
Členové výkonného výboru: Jiří Damašek, Harald Devera, Ing. Jiří Jaroš, PAVEL VLÁŠEK, Miloslav Král, Ing. Štěpán Kostelník, Mgr. Jakub Loučka

Nepřihlášený uživatel

2014-02-05 17:04

Mluvilo se vzhledem k situaci dost slušně. Nejsou to malé děti a jestli má někdo iluze, že by trenéra ve vulgárnostech ještě nedokázali vyškolit, tak je naivní. Co se děje v šatně, tam má zůstat a v první řadě bych vyhodil toho kdo to vynesl. Jen je chraňte smrady, tahle jejich arogance a neuznávání autorit se jim vrátí při jejich práci, jestli nějakou budou mít. Máte prsty v odvolání trenéra? Komu se tím chcete zavděčit? Rodičům nebo těm mistrům světa? VY je v jejich chování podpoříte teď, MY jim o vrátíme třeba za deset let, protože se budou chovat stejně.

Nepřihlášený uživatel

2014-02-05 19:10

No jo chlastat jim šlo pěkně, ale z kabiny nemělo vyjít nic!

Nepřihlášený uživatel

2014-02-05 21:17

Sam si politicke rozhodnuti! Prostě udelali blbost ty politiko ;-)

Nepřihlášený uživatel

2014-02-06 08:41

Já osobně si myslìm, že pan trenér díky tomuto odvolání bude mít konečně více času na rodinu a jeho synové možná konečně tátu. Ovšem
najdou-li k sobě cestu. Hodně štěstí

Nepřihlášený uživatel

2014-02-06 12:10

Plná podpora trenérovi v obsahu jeho projevu! Emoce ke sportu patří a to, že se nevyjadřuje dle etikety v rámci kabiny, to je vedlejší... horší je to, že toto někdo vynesl z kabiny a to je hnus a bohužel odraz současné výchovy v rodinách. Před 10-15 lety byli mladí motivovaní hrát, co nejlépe, aby se dostali ven a zabezpečili se, v současnosti mají všechno na háku a myslí si, že jsou na celý život v bezpečí v jejich máma hotelech...

Nepřihlášený uživatel

#37 Re:

2014-02-06 18:02

#31: -

To je podložená informace, že za vyloučením Michala stojí pan PAVEL VLÁŠEK? Tomu snad ani nemohu uvěřit. Vždyť, co trenér řekl, především naprosto sedělo na Vláška ml. - vyhozen z utkání kvůli alkoholu v Mostě a navíc v kabině zrovna Vlášek ml. nebyl.

Nepřihlášený uživatel

#38 názor předsedy

2014-02-07 14:07

Zajímalo by mě co pan předseda, bývalý učitel, dělal pro změnu chování juniorů před tímto incidentem, a co dělal jako učitel pro změnu chování mladých lidí... Nepřipustil by třeba, že školství má na chování dětí zásadní podíl a není tam vše v pořádku? Kdyby bylo měli by sportovní trenéři mnohem jednodušší práci.
Situaci v jejich oddíle sice neznám, ale takto zvenčí mám pocit, že pan předseda má pravdu (rozhovor v tisku) v tom, že sportovní oddíl by neměl řídit.
pavlos

2014-02-08 08:36

Všichni ti,kteří mají co do činění s odvoláním trenéra Klášterce,jsou ubozí chudáci.

Nepřihlášený uživatel

2014-02-12 21:24

Já bych to zdaleka neviděl tak vostře... Pokud někdo hraje juniorku za Klášterec, tak je to samozřejmě jenom pro legraci. Pro co by to taky mělo bejt jinýho??