Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM
- Petice
- Oznámení 6
- Podpisy 7 260
- Diskuze
- Statistika
- Zásady ochrany osobních údajů
- Zvláštní viditelnost
MIP |
/ #3179 Re: Re: Odpověď soudruhům č.3164,3165,3166 a 31682013-05-31 12:08#3176: - Re: Odpověď soudruhům č.3164,3165,3166 a 3168 Opravdu nevím, na co (na jaký můj zde napsaný názor) reagujete (že by "komsomolka"?). Předmětem diskuse, do které jsem se zapojil je, zda komunističtí zločinci s minulostí ve zločinecké KSČ patří dnes do (jakýchkoliv) zastupitelstev. Já říkám hlasitě že ne a dokládám to proč ne, často jako reakci na neslýchaně blbé, lživé a drzé připomínky komunistů a jejich stoupenců, prožitky svými a jiných z doby vlády komunistických zločinců. Z jejich ubožácké a debilní argumentace (pokud tomu vůbec jde říkat argumentace) pak vyplynuly některé mé "otázky", na které jsem místo odpovědí dostal jen nadávky a dementní (komunisticky dementní) vtipy (včetně od "komsomolky"). Ale budiž: jestli tě to, komsomolko opravdu zajímá, tak já vždy hájil názor, že útočník, násilník a zločinec vůbec musí nést VEŠKERÉ následky svého nevyprovokovaného (zlo)činu (platí pro zločince kriminální stejně jako komunistické). Že se tak dosud mnohdy neděje (ani s komunistickými zločinci jsme se přece nedokázali po zásluze za jejich zločiny"vyrovnat"), že násilník je mnohdy ve výhodě proti oběti, jestliže tato se dokáže ubránit, SE MI VŮBEC NELÍBÍ a takovou praxi rozhodně odsuzuji. Lidé by v takových případech se měli ozvat. ALE TO NEZNAMENÁ, ŽE KVŮLI TAKOVÝM PŘÍPADŮM PŮJDU S KOMUNISTICKÝMI ZLOČINCI SVRHÁVAT REŽIM! Pouze je třeba takové případy bezpráví odhalovat a snažit se, aby byly nejen napraveny, ale aby zákony napříště opravdu chránily jen a jen OBĚTI. Bohužel, debilních "ochránců" lidských práv je také dost a zločinec tam dostane vždy podporu (viz jen šaškárna kolem Kájínka, které podlehl nejeden Čech). Já usvědčenému zločinci podporu nedávám. S tím, že by to vše znamenalo "nefungování" demokracie souhlasit nemohu. Že je tu zločinnost? Ano, komsomolko (nebo komunistický blbe, jestli jde o někoho jiného), ta byla i v těch 50. létech, to nejsou pindy (tady pěkně ukazuješ svou sprostotu), jen se o ní nesmělo (cenzura, ubožáku, jestli ti to nikdo neřekl, byla cenzura) mluvit a rozhodně nebylo představitelné, že by televizní zprávy byla jedna černá kronika.... Dokud bude převládat "morálka", kterou I ZDE PŘEDVEDL nějaký komunistický blbec, totiž že lidé kradou (páchají zločiny) protože jsou "chudí", tak se situace těžko zlepší.... Chudé neodstranila ani vláda KSČ ani její vzor, vláda bolševických zločinců v Rusku za skoro 100 let.... Těch směšných pár let vrahovi je často bohužel pravda - a výsledek "práce" samozvaných "ochránců lidských práv" ("humánní" zrušení trestu smrti bez vyjímky). Ochránců "práv" tam, kde by na prvním místě mělo být právo oběti. Vraždu ovšem nezvrátí trest žádný, v žádném režimu (a vůbec ne v režimu komunistickém, který měl vraždu vlastně jako program). To jsme se ovšem dostali až k filosofii a myslím, že to dále rozebírat nemá cenu. Jaká ty jsi "demokratka" svědčí ovšem tvoje rada, abych odjel na věky do Alp. Tvému přání nevyhovím. Jsem na to už příiš starý a toto je má zem, mnohem víc má než nějkého komunistického blbce nebo blbky, ještě před pár léty kolaboranta s okupanty. Být mladý tak, jako tehdy, když jsem podle nějaké politováníhodné komunistické krávy tiše vzlykal, cestoval prstem po mapě a "nesměl na Alpu", tak mi komsomolko věř, že bych tu už nebyl. V tom kousku světa, co jsem po té, co šli komunisti konečně do hajzlu, mohl poznat žijí totiž většinou mnohem slušnější a chytřejší (politicky chytřejší) lidé---- |
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice za statní občanství bez diskriminace
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
2150 Vytvořeno: 2024-12-16
Voda pro zubry a divoké koně
18402 Vytvořeno: 2023-06-06
ZACHRAŇME ŠKOLNÍ SPORT
1658 Vytvořeno: 2024-11-29
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
771 Vytvořeno: 2024-12-12
Petice studentů, absolventů, učitelů a znepokojené veřejnosti proti omezení hodinové dotace dějepisu, zeměpisu a přírodopisu
1676 Vytvořeno: 2024-12-08
ZÁKAZ RADARŮ NA DÁLNICÍCH
685 Vytvořeno: 2024-12-07
Zachraňte oslíky v Krtkově světě
111 Vytvořeno: 2024-12-20
Petice na podporu paní ředitelky Mateřské školy Hostinné
108 Vytvořeno: 2024-12-20
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
1697 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice proti uzavření ulice Pod Novým lesem Praha 6
141 Vytvořeno: 2024-12-09
Právo na vzdělání při zaměstnání: Podpořme možnost osobního rozvoje pro všechny!
63 Vytvořeno: 2024-12-17
Petice za ukončení používání a prodeje zábavní pyrotechniky, petard, ohňostrojů i tzv. lampionů štěstí
43067 Vytvořeno: 2022-12-27
Petice proti zrušení lůžkového onkologického oddělení Trutnovské nemocnice
266 Vytvořeno: 2024-12-12
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
23022 Vytvořeno: 2021-12-22
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2247 Vytvořeno: 2024-08-23
Petice za statní občanství bez diskriminace
4433 Vytvořeno: 2024-09-11
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
2016 Vytvořeno: 2024-07-23
ZACHRAŇME (A)VOID! 2.0.