Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Nepřihlášený uživatel

#3176 Re: Odpověď soudruhům č.3164,3165,3166 a 3168

2013-05-31 10:32

#3174: MIP - Odpověď soudruhům č.3164,3165,3166 a 3168

Soudruhu Mipe z 50. let, jak se Vám líbí, že člověk, který bránil svůj majetek a cítil se ohrožený, dostal 10 let  za to, že se bránil ??? To je ta Vaše představa o demokracii? Toto Vám zde v Čechách chybělo ?Líbí se Vám, jak funguje v našem státě spravedlnost a demokracie ?

Já vím, Vy jste chtěl do Alp a nemohl jste, chudáčku majinkatej :-)).

Já Vám zase řeknu, že mně se nelíbí to, co se zde děje, že se člověk bojí večer vyjít ven, že se bojíme o své děti a prosím Vás, nepindejte tady něco o tom, že to bylo i v 50.letech, protože to jsou jen Vaše kecy.

Nikomu nepřeji nic zlého, ale Vám bych přála pocit beznaděje, kdy je člen Vaší rodiny zavražděn monstrem  a Vy se s tím musíte vyrovnat a věřte mi, že je to těžké, moc těžké, a že to strašně bolí a člověk se cítí být bezbranný . Myslíte si, že když policie vraha chytí a soudy odsoudí, že Vám to pomůže vyrovnat se s tím trošku lépe. Ale v Čechách ? To ani náhodou. Vrah dostane směšných pár let a je venku.. Vím moc dobře, o čem píšu, naše rodina tím prošla. Takže buďte tak strašně laskav a odjeďte do Alp a třeba tam i zůstaňte, protože jste jen a jen ubohý kašpar.

Nepřihlášený uživatel

#3177 Re: Odpověď soudruhům č.3164,3165,3166 a 3168

2013-05-31 11:34

#3174: MIP - Odpověď soudruhům č.3164,3165,3166 a 3168

Proboha MIPe, pochop to! Já nejsem tvůj soudruh. Soudruhy si hledej mezi sobě rovnými (Heller, Rosocha, ...) .

Mimochodem, je zajímavé, že vaše komunistická buňka do Alp nesměla. Já znám ze svého okolí několik buněk KSČ, které jezdily jak chtěly. Není to ním, že jste byli i na komunisty příliš vulgární a vaši soudruzi na OV KSČ se báli, že byste udělali v Alpách ostudu? Bude sobota a neděle, vyraz na Via MEPina!

Dále mi připadá, že přeháníš, když píšeš "O TOM, JAKO SVÉPRÁVNÝ A SVOBODNÝ ČLOVĚK ROZHODUJI JÁ". Ty jsi opravdu svéprávný? Máš na to lékařské dobroznání, nebo si to jenom myslíš?

Ještě dotaz: MIPe, není to náhodou tak, že tys svůj pas někde ztratil a teď to házíš na komunisty?

Nepřihlášený uživatel

#3178 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-31 12:05

#3173: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

... co na to váš ošetřující lékař? Dá se s tím ještě něco dělat?:-))

MIP

#3179 Re: Re: Odpověď soudruhům č.3164,3165,3166 a 3168

2013-05-31 12:08

#3176: - Re: Odpověď soudruhům č.3164,3165,3166 a 3168

Opravdu nevím, na co (na jaký můj zde napsaný názor) reagujete (že by "komsomolka"?). Předmětem diskuse, do které jsem se zapojil je, zda komunističtí zločinci s minulostí ve zločinecké KSČ patří dnes do (jakýchkoliv) zastupitelstev. Já říkám hlasitě že ne a dokládám to proč ne, často jako reakci na neslýchaně blbé, lživé a drzé připomínky komunistů a jejich stoupenců, prožitky svými a jiných z doby vlády komunistických zločinců. Z jejich ubožácké a debilní argumentace (pokud tomu vůbec jde říkat argumentace) pak vyplynuly některé mé "otázky", na které jsem místo odpovědí dostal jen nadávky a dementní (komunisticky dementní) vtipy (včetně od "komsomolky").

Ale budiž: jestli tě to, komsomolko opravdu zajímá, tak já vždy hájil názor, že útočník, násilník a zločinec vůbec musí nést VEŠKERÉ následky svého nevyprovokovaného (zlo)činu (platí pro zločince kriminální stejně jako komunistické). Že se tak dosud mnohdy neděje (ani s komunistickými zločinci jsme se přece nedokázali po zásluze za jejich zločiny"vyrovnat"), že násilník je mnohdy ve výhodě proti oběti, jestliže tato se dokáže ubránit, SE MI VŮBEC NELÍBÍ a takovou praxi rozhodně odsuzuji. Lidé by v takových případech se měli ozvat. ALE TO NEZNAMENÁ, ŽE KVŮLI TAKOVÝM PŘÍPADŮM PŮJDU S KOMUNISTICKÝMI ZLOČINCI SVRHÁVAT REŽIM! Pouze je třeba takové případy bezpráví odhalovat a snažit se, aby byly nejen napraveny, ale aby zákony napříště opravdu chránily jen a jen OBĚTI. Bohužel, debilních "ochránců" lidských práv je také dost a zločinec tam dostane vždy podporu (viz jen šaškárna kolem Kájínka, které podlehl nejeden Čech). Já usvědčenému zločinci podporu nedávám. S tím, že by to vše znamenalo "nefungování" demokracie souhlasit nemohu.

Že je tu zločinnost? Ano, komsomolko (nebo komunistický blbe, jestli jde o někoho jiného), ta byla i v těch 50. létech, to nejsou pindy (tady pěkně ukazuješ svou sprostotu), jen se o ní nesmělo (cenzura, ubožáku, jestli ti to nikdo neřekl, byla cenzura) mluvit a rozhodně nebylo představitelné, že by televizní zprávy byla jedna černá kronika.... Dokud bude převládat "morálka", kterou I ZDE PŘEDVEDL nějaký komunistický blbec, totiž že lidé kradou (páchají zločiny) protože jsou "chudí", tak se situace těžko zlepší.... Chudé neodstranila ani vláda KSČ ani její vzor, vláda bolševických zločinců v Rusku za skoro 100 let....

Těch směšných pár let vrahovi je často bohužel pravda - a výsledek "práce" samozvaných "ochránců lidských práv" ("humánní" zrušení trestu smrti bez vyjímky). Ochránců "práv" tam, kde by na prvním místě mělo být právo oběti. Vraždu ovšem nezvrátí trest žádný, v žádném režimu (a vůbec ne v režimu komunistickém, který měl vraždu vlastně jako program). To jsme se ovšem dostali až k filosofii a myslím, že to dále rozebírat nemá cenu.

Jaká ty jsi "demokratka" svědčí ovšem tvoje rada, abych odjel na věky do Alp. Tvému přání nevyhovím. Jsem na to už příiš starý a toto je má zem, mnohem víc má než nějkého komunistického blbce nebo blbky, ještě před pár léty kolaboranta s okupanty. Být mladý tak, jako tehdy, když jsem podle nějaké politováníhodné komunistické krávy tiše vzlykal, cestoval prstem po mapě a "nesměl na Alpu", tak mi komsomolko věř, že bych tu už nebyl. V tom kousku světa, co jsem po té, co šli komunisti konečně do hajzlu, mohl poznat žijí totiž většinou mnohem slušnější a chytřejší (politicky chytřejší) lidé----

Nepřihlášený uživatel

#3180 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-31 12:10

Nepřihlášený uživatel

#3181 Re: Re: Odpověď soudruhům č.3164,3165,3166 a 3168

2013-05-31 12:13

...moc mě mrzí, co Vás potkalo....ale nevím, jestli je správný předpoklad, že svou bolest a zlobu vyventilujete prostřednictvím komunistických snů...

Nepřihlášený uživatel

#3182 Re: Re: Odpověď soudruhům č.3164,3165,3166 a 3168

2013-05-31 12:20

#3177: - Re: Odpověď soudruhům č.3164,3165,3166 a 3168 

... to je výkvět světového proletariátu:-)) Vtipnější byl snad už pouze Jakeš...

MIP

#3183 Re: Re: Odpověď soudruhům č.3164,3165,3166 a 3168

2013-05-31 12:20

#3177: - Re: Odpověď soudruhům č.3164,3165,3166 a 3168

Odpověď této duševní úrovně mi DÁVÁ PLNÉ PRÁVO NAZÝVAT JEJÍHO AUTORA A JEMU PODOBNÉ KOMUNISTICKÝMI HOVADY. A teď si jdi dělat prdel třeba z Vojty Filipa nebo politruka Sloupa nebo uštvané soudružky Baborové, jejich věrné družky.... Při tvé inteligenci komunisty tě nějaké vtipy na jejich účet jistě napadnou. Čest práci!

Nepřihlášený uživatel

#3184 Re: Re: Re: Odpověď soudruhům č.3164,3165,3166 a 3168

2013-05-31 12:28

#3183: MIP - Re: Re: Odpověď soudruhům č.3164,3165,3166 a 3168

MIPe, ani pan Filip, ani pan Sloup ani paní Baborová nejsou tak směšní, jako ty. O panu Sloupovi navíc nic nevím. Klidně nadávej, pokud se ti uleví, tak je to v pořádku. A rozhodně napiš ještě něco o Alpách. Je to hezké pohoří a dlouho nezaslouženě strádalo tím, že tam nezavítala tvoje noha.

Nepřihlášený uživatel

#3185 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-31 12:33

#3180: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

"... a toto je má zem, mnohem víc má než nějkého komunistického blbce nebo blbky" A na tohle jsi přišel jak? A nemáš taky náhodou právo rozhodovat, komu se poskytne léčba a komu ne? Nerozhoduješ náhodou taky o tom, kdo kterou ulicí smí chodit?

Ty tvoje výplody fakt stojí za vydání.

Nepřihlášený uživatel

#3186 Re: Re: Odpověď soudruhům č.3164,3165,3166 a 3168

2013-05-31 12:33

Jste si krapet popletla téma, soudružko...Jinak mostra, tady vesele vraždila čtyřicet let "v zájmu KSČ" a nevím co si, po přečtení vašeho stupidního příspěvku říkají, třeba pozůstalí po bachaři a vyšetřovateli umučeném Pavlovi Wonkovi v roce 89'. Naštěstí to byla poslední bolševicko/justiční vražda, doufám, že navždy.

Nepřihlášený uživatel

#3187 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-31 12:40

#3185: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

To je prosté. MIP skupuje pozemky od svého dvorku až k Matterhornu! Pozemky široké 50 cm, ale dlouhéééééé! Proto je to jeho zem.

Nepřihlášený uživatel

#3188 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-31 13:10

#3185: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Musíte tu větu dočíst celou. Pokud vám to tedy intelekt dovolí...

Nepřihlášený uživatel

#3189 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-31 13:31

#3188: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Zbytek věty je nicneříkající vzteklý výlev, stejně jako celej příspěvek. O moji inteligenci se nebojte, nejsem Heller, Hořejší nebo Kohoutová.

Nepřihlášený uživatel

#3190 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-31 14:36

#3189: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

.... to nejste....jste jen zakomplexovaný, hloupý komouš...

MIP

#3191 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-31 14:37

Spíš se zeptej té komunistické kravky, jakým právem ona mne posílá, abych táhl do Alp. Inu, rodina, kde tatík-bolševík byl zvyklý poslat tu jednoho "do výroby" či k lopatě, tu druhého do kriminálu se zkrátka nezapře ani v další generaci....

To jste vy, komunistický ksindle, rozhodovali, kde budu pracovat, jakou školu smím navštěvovat, co si za žebráckou mzdu budu smět koupit, co smím číst a na co jít do kina, kam smím a kam nesmím jít ...... Proto jste dnes tak rozběsnění, tyhle časy skončily. Takže sklapni, komunistický blbče, když se mluví o tom, kdo za druhé chce rozhodovat.

Nepřihlášený uživatel

#3192 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-31 14:51

#3191: MIP - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Ona to s tebou myslí dobře. Tady se akorát rozčiluješ, tam bys to mohl v klídku a pohodičce doklepat. A ten pocit, že jseš v zemi bez komunistický minulosti... měl jsem pocit, že o to stojíš, tak se tak nečil, v tvým věku by se ti to mohlo stát osudným.

Nepřihlášený uživatel

#3193 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-31 15:22

#3191: MIP - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

MIPe, do kina musíš chodit výhradně na filmy, které tam promítají. To platí v kažkém režimu. Pokud bys chtěl jít do kina na film, který nepromítají, tak budeš v každém režimu škaredě zklamán. Za svou mzdu si můžeš koupit jenom to, co se prodává. Pokud byla tvá mzda žebrácká, tak ses měl určitě lépe učit.

Máme demokracii a tak si myslím, že by speciálně pro tebe neměla platit skoro žádná omezení. Rozhodně máš teď plnou svobodu dotýkat se drátů spadlých na zem, přecházet silnici na červenou a vstupovat na tenký led. Tak se do toho pusť a nenech se omezovat.

Nepřihlášený uživatel

2013-05-31 16:33

Že měl MIP za komunistů problémy? Vůbec se nedivím, s hulváty a primitivy jeho kalibru se minulý režim opravdu nepáral, zato slušní lidé se měli - ne-li vysloveně dobře - přinejmenším velmi obstojně, a to bez sebemenších existenčních starostí.

Nepřihlášený uživatel

#3195 Re: Re: Re: Odpověď soudruhům č.3164,3165,3166 a 3168

2013-05-31 16:36

#3182: - Re: Re: Odpověď soudruhům č.3164,3165,3166 a 3168

Jsem ráda, že Vás tolik pobavilo, že člen mojí rodiny byl zavražděn, doufám, že se také tak pobavím já, až se něco podobného stane ve Vaší rodině. Váš komentář odpovídá Vašemu  IQ a vypovídá cosi o Vaší morálce.

Nepřihlášený uživatel

#3196 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-31 18:38

#3193: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Až na to, demagogu, že KOMUNISTI rozhodovali, co se bude vyrábět a tedy i prodávat, ať o to byl nebo nebyl zájem a že filmy v kinech vybírala komunistická cenzura. Nejsou všichni blbci jako ty, zkus to konečně pochopit, soudruhu. Projevy pro blbce si nech na stranické schůze.

Nepřihlášený uživatel

#3197 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-31 19:16

#3196: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Nejsem tvůj soudruh. Tvým soudruhem bude asi Heller, MIP, Rosocha, nebo podobní primitivové.

Kdo myslíš, že vybírá filmy teď? Ty si myslíš, že neexistuje cenzura? Opravdu si to myslíš? To bys mě pobavil.

A ty si opravdu naivně myslíš, že se teď vyrábí to, o co je zájem? Podívej se na bytovou výstavbu. Je všeobecně známé, že stavebnictví drží investoři zpět, aby se neklesaly ceny.

Nepřihlášený uživatel

#3198 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-31 20:24

Mně se tak strašně líbí, jak umíte nadávat. Vy umíte totiž jen nadávat. Nic jiného jste se v životě nenaučil. Nebo vlastně ano, ještě umte krásně plakat a neustále si na něco stěžovat.  Člověk by Vám také tak rád řekl, co si o Vás myslí, ale brání mu  v tom jeho dobré vychování, které Vám zase chybí. Inu, každý jsme jiný. V jste hulvát jakému není rovno. Myslíte si, jak to tady lidem nandaváte, ale přitom ze sebe děláte klauna, už Vám chybí jen červený nos a Berousek by po Vás hrábl všema deseti. I do Alp by Vás určitě vzal.

Myslím, že Vám to ve škole moc nešlo, proto se chováte, jako člověk, který má 4 třídy zvláštní školy, taneční kurz a možná i autoškolu, ale myslím, že za volant Vás zlí komunisté nepustili, s Vaší duševní poruchou to ani nebylo možné. Takže i do těch Alp jezdíte dneska vlakem, jste už starý, takže máte vlak zadara, tak to se Vám vyplatí, i když  na druhou stranu, podle řečí, které tady máte, jste si za nového režimu v 50 letech dodělal maturitu, pak jste si o víkendu zajel do Plzně a získal titul, do toho jste začal podnikat, nahrabal prachy, do hrobu si je nevezmete, tak jezdíte snídat do Alp, takže je možné, že Vám po revoluci lékař odebral papíry na hlavu, a že jste uplatil majitele autoškoly a dnes vlastníte řidičák a jistě i autíčko v hodnotě 500 000 Kč, tím vozem jezdíte i do kina, kde utrácíte podstatnou část svého důchodu a opájíte se tím svobodným pocitem, že jako starobní důchodce se konečně můžete dívat na kvalitní filmy :-))))))))))))))).

Na cestě z kina si v trafice zakoupíte noviny, které jste v 50.letech neznal a doma si pak  prohlížíte hambaté obrázky, což Vás tak rozpálí, že vletíte sem na diskuzi, a jak jste v ráži, tak se tady ještě realizujete po Mipovském způsobu.

Od člověka Vaše pokročilého věku, bych čekala určitou míru slušného chování, ale kde nic není, ani smrt nebere, že ?

A teď pište a buďte hoooodně vulgární, to musí jít ven, musíte si ulevit. ( Jako myslím slovně)

Vybrat přezdívku

#3199 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-31 21:28

#3198: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Jsem si jistý, že Vás MIP nezklame. Odhaduji, že v odpovědi budou 2-3 blbci/kreténi/krávy/idioti s přídavným jménem "komunistický", nebo "bolševický" na řádek. Všimněte si ale, že MIP nepoužívá vulgárních slov se sexuální konotací. Nevím, čím to je. MIP je pozoruhodný fenomén, profesionální psycholog a psychiatr by to měli posoudit. Možná, že by se dostal MIP i do učebnic.

Nepřihlášený uživatel

2013-05-31 23:59

Proč KSČM stoupají preference? Zde je vysvětlení:

http://pokstefl.blog.idnes.cz/c/286041/Stoupajici-preference-KSCM.html

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...