Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

MIP

/ #3211 Re: Re: Nezklamu, soudruhu, tak jako nezklamete vy, komunisti

2013-06-01 13:32

#3209: - Re: Nezklamu, soudruhu, tak jako nezklamete vy, komunisti

Nestačí-li tvá inteligence na pochopení psaného textu, neřku-li na to, abys místo komunisticky blbých "vtipů" psal k jádru věci, odpověděl na mé otázky či vyvracel mé argumenty, raději ve vlastním zájmu mlč! Jen mne utvrzuješ v názoru co komunista (podporovatel komunistů) to blbec.

Jen tak na okraj: kdyby ti to opravdu myslelo (alespoň trochu, jak jsem se prve domníval), tak bys z mého textu pochopil, že JÁ oslovení "soudruhu" používám jako nepříliš lichotivé leč výstižné označení, pojmenování komouše (ne zrovna nadávku, ale také ne lichotku, oslovení "pan" si někdo takový prostě nezaslouží, to je pro slušné lidi; ostatně blbě meleš, jako komunista vždy: když nás, už od dětských let, kdejaký komunistický halama nutil k používání oslovení "soudruhu" a vykřikoval, že "páni už vymřeli", to šlo opravdu o vzájemnost, jen co je pravda, ty komunistický blbe. Třeba vzájemnost žák a soudruh ředitel školy, nebo později vojín a soudruh komunistický lampasák, třeba politruk nebo dokonce zaměstnanec a SOUDRUH komunistický ředitel či předseda závodní stranické organizace nebo velitel LM; jdi si dělat srandu na stranickou schůzi, tam se tomu třeba soudruzi zasmějí). A za použití výrazu "kráva" jsem se v textu omluvil, věděl jsem, že není použit v přirozeném významu. Leč soudružka svými sprostotami, svou absolutní neschopností pochopit, že to, že je tak blbá a hlásí se ke komunistům jí ani nikomu dalšímu, podobnému, nedává žádné výsadní postavení proti těm, kteří jsou chytřejší a celá komunistická zhovadilost je jim leda k smíchu si o to sama říká. Její vyjádření, co by mi povolila nebo co by se mnou udělala není totiž v této diskusi ani zdaleka první, její příspěvky totiž ani o ničem jiném nejsou. Věřím, že takoví musí dnes zrovna běsnit, že už nemohou, co kdysi.....

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...