Petice za návrat starého dobrého Dobyvatele

Mať0

/ #28

2013-08-14 13:01

Super lidé v Dobyvatel teamu jen pro ty, co vysedávají na chatu 24/7 a píší samé Ahoj Kávi, Ahoj Vicky, Ahoj Duivo a když už jsme u té duivy nebo toho duivy netuším, co to je. Tak právě to je nejhorší případ v tom teamu. Netuším jak vysokou funkci zastává, ale bude to ředitel zeměkoule pravděpodobně. Větší sarkasmus a pohrdání jsem snad neviděl ještě. Jediné co jsem se dozvěděl je, jak má kolik vysokých škol a že vůbec nemá cenu s ní/ním diskutovat o něčem. Ale já je chápu takové lidi, že přijdou z práce a zasednout k PC a už to lítá. Já se jim fakt nedivim ... Ale takhle to prostě neexistuje, určitě né ve hrách. Chat bych upravil tím způsobem, že bych ho zavedl jako chat pouze pro hledání hráčů do přátelských her a podobně. Netušim, proč se na chatu v Dobyvateli probírají věci jako, že jak výbornou svíčkovou moderátor uvařil a že nikdo neumí takovou jako on, nebo třeba ve 4:30 am nastala vhodná chvíle informovat ostatní jak dokonalou koupel moderátor prožil :D Prostě každý, kdo na internetu komunikuje alespoň aktivně 5 let a ví, jak probíhá standartní internetová komunikace se musi smát.