Petice za návrat starého dobrého Dobyvatele

Lenka

/ #29

2013-08-14 15:47

Nemyslím si, že změna supportu něco vyřeší, přijde jen někdo nový, kdo si bude honit ego. Ale k petici se připojuji, protože se mi stalo, že mě moderátor ve hře urážel pro můj způsob hry a pak mě na veřejném chatu pomlouval s dalším moderátorem, což je fakt ubohé. A samozřejmě tento moderátor nebyl potrestán a naopak mi vyhrožoval banem. Jinak se mi také nelíbí, že se na veřejném chatu vybavují mezi sebou nebo s jinými hráči, pokud tu nejsou pro zábavu, tak by to vůbec neměli dělat. Myslela jsem ,že náplní jejich práce je trestat za sprostá slova a odpovídat na dotazy ke hře, ale oni se tam vybavují jako v kavárně a pokud se tam bavím s někým já (slušně), tak mi bezdůvodně zasahují do hovoru, na to fakt nejsem zvědavá. Pokud mě nějaký hráč nebo mod veřejně uráží nebo šikanuje a nemá přístupný soukromý chat, tak mám potřebu se ohradit, protože žádný ombudsman tu není. Jsem dost zklamaná z těch lidí co na mě útočí a osočují mě, prostě si honí ego. Nejlépe by bylo kdyby byl veřejný chat zrušen, byl by klid.