Otevřený dopis - Nechceme politruka hejtmanem Plzeňského kraje

Nepřihlášený uživatel

/ #299 Re: Kchárl fon Šláfnbergen

2014-02-03 21:11

#283: - Kchárl fon Šláfnbergen

Nevážený soudruhu, ujišťuji vás, že nejsem "drzý, nevychovaný, zfanatizovaný spratek", kterým mně tu osočujete jen proto, že také hodlám spolurozhodovat o tom, kdo mi bude hejtmanem. Naopak, nechápu, kde vy berete tu drzost takovým způsobem generalizovat (raději: zobecňovat. Nejsem si zcela jist, zda rozumíte uvedenému termínu). Je mi totiž 53 let, jsem řádně vychován svými rodiči, kteří mi - navzdory prostředí, ve kterém spolu se mnou žili - vštípili zásady slušnosti, tolerance, empatie a též altruismu, pokud jste vůbec schopen pochopit tyto pojmy, což jsou všechno vlastnosti vylučující kromě jiného též jakýkoliv druh fanatismu. Nemusím jistě zdůrazňovat, že za tyto své postoje byli mí rodiče patřičně "honorováni" lidmi podobného ražení, jako jste vy sám. Myslel jsem, že takoví již vyhynuli jako před časem dinosauři, bohužel, není tomu tak... Bohužel, ještě jednou. Neustále zaneřáďují naše prostředí svými existencemi, připraveni kdykoliv, až jich budou milióny, zvednout prapor svobody a komunismu, podobně jako soudruzi Sloup a Baborová. Neděkuji, nechci. I kdybyste byli od této chvíle svatí a měli na to glejt od samotného papeže, neděkuji, nechci.