Chceme Rally Lužické hory 2014 !!!!!

Obyčejný člověk

/ #37 Re: NEPOVOLIT RALLY

2014-03-05 01:11

#14: obyčejný člověk - NEPOVOLIT RALLY

Chápu Váši obranu proti rally,je sposta moc zaujatých fanoušků -jak jste napsal.Jsem citlivý člověk a je mi líto ťech holek,byly to holky kousek od mého bydliště.

Na druhou stranu -   Vyčítáte zaujatost a sám jste zaujat proti rally.Víte třeba že ty holky (krom té nejmladší) prošly školením pořadatelů (ale nebyly vybrány) takže věděly kam mohou a jaké rizika rally nese?A věděl jste že je staří zkušení fanoušci , kteří stály v bezpečné zóně , upozorňovaly že stojí v zakázané zóně  a vyhazovaly z místa kde je auto smetlo?

Taky píšete že Vás to omezuje celý den byt doma a že nikam nemožete vyjet - co třeba jízda králu?To je akce nekolik málo kilometrů od Lopeníku.Tato jízda králů začíná ráno a končí navečer/večer ,taky je to akce která zabere NEKOLIK kilometrů ,nikdo během toho dne nevyjede z baráku ač by chtěl, akce je celá ve vesnici (ne jen část ).

Takže proč se nezruší i tato akce?A ne jen tato ,jakákoli která OMEZUJE OSOBNÍ SVOBODU ??? Příklad bych uvedl i na myslivcích kteří teď rally zakázaly --- oni si bez zapáskování/zajištění (by´t bezpečných zón) chodí po lese a střílí jak se jim zachce.     Ve svých akcí mají také dost úmrtí , omezuje to např.houbaře.

Psal jste ještě že když by potřeboval nekdo z obyvatel do nemocnice náhle nebo tak --- v takovém případě se závod zastavuje ,přijede záchranka která je povolána k rally a je u nemocného dřív než ,,obyčejná´´záchranka a teprve po odvezení nemocného se závod pouští dál.

NIKDY SEM NEBYL PROTI ŽÁDNÉ AKCI NEBO ČINOSTI , KAŽDÉHO Z NÁS BAVÝ NECO JINÉHO A JÁ ZÁJMY OSTATNÍCH LIDÍ RESPEKTUJU A NEZAKAZUJU,bohužel se při různých akcích stávají tragické nehody ale myslím že to není důvod zakazovat tu či onu činost/koníček.To by sme si pak mohli zakazovat jeden druhému ten jeho koníček a neměly by sme se čím v životě bavyt.

Pro Vaši představu moje koníčky : Fotbal,hokej,florbal,tenis,posilování,rally,renovace veteránů,historie,bowling, atd.

Mě by hrozně zajímalo co za koníček máte Vy?Kdyby jste mě mohl prosím odpovědět,děkuji.