Chceme Rally Lužické hory 2014 !!!!!

Nepřihlášený uživatel

/ #80

2014-03-05 22:36

Je tady toho spousta. Někdo nazývá drze lidi okolo rally bandou psychoušů-že pane Kubera, někomu se chce ze všeho blít- tak se klidně vyblij. Někdo se chce za každou cenu dostat v neděli do kostela, nebo hořekuje nad tím,že si kdekdo před závodem a po něm ještě v prostoru hraje na závodníka. No, já mám osobní zkušenost spíš z normálního provozu, kde je spousta závodníků a psychoušů především. Jen s tím rozdílem,že jsou nebezpečnější,protože to neumí. Myslím si ,že od těch lidí ,kteří závod jedou, by se měli ostatní leckdy učit a věřím,že od většiny z nich by se i naučili. Vždyť i pan Kresta v pořadu "Bourá jen blb" vysvětluje, proč je spousta nehod v normálním provozu. Jiná věc. Podle mého názoru se rally mimo jiné pořádá i s účastí automobilek,které si na svých vozech testují spoustu náhradních dílů. Ty se používají i v civilním sektoru, aby civilní auta byla bezpečnější. Já se ptám,co přinese normálnímu životu třeba čutaná? Protože u nás se výrazem fotbal nic nazvat nedá. A co ten bordel před a po čutané kolem stadionu,ve městech, v restauracích? Ten bordel ,který dělá kolem sebe banda Psychoušů!!!!Rádoby se nazývajících fanoušky? A ke všemu se ještě dozvíme, že celé to divadlo na stadionu bylo předem zkorumpované?!!! Jistě se vám ještě nestalo,že jste po rádoby zápase,kterým se nazývá to divadýlko na stadionu pak přišli ke svému autu a měli ho počmárané nebo zničené fanoušky alias psychouši konkurenčního "mančaftu"? Z toho se mi chce blít!!! Právě z toho!!! Asi začnu psát petici za zakázání čutané u nás,protože to ploužení dvaceti lemer po trávě a následná devastace města od psychoušů z Ostravy,Prahy nebo odjinud , mě osobně nic nepřináší a není prospěšná naprosto ničemu. A jestli někomu vadí- zábor- ,ten výraz by se hodil spíš pro pozemek na rýžování zlata na Alajašce, přeju mu ,aby takový zábor provedla v jeho okolí třeba slavná Sovětská armáda. Ta se nikoho na nic neptala. Mám osobní zkušenost. No shrňme to. Je taková doba. Dřív se nikdo nepozastavil nad tím ,že se v hospodě kouří. Dneska je obrovská móda, kdy někdo v hospodě vyskočí,že se tam kouřit nebude,že je to protiprávní.A tím de facto provede zábor hospody pro sebe . Je zkrátka doba kdy kdekdo sleduje jestli není něco protiprávní. Ještě jedna věc mě mrzí. Prý to vadí hlukem lesní zvěři. Že se nenašel hrdina,který by doběhl na slavné Sovětské Migy,které dělaly po většinu roku takový kravál po celém území republiky. V té době nebyl z řad našich pánů myslivců žádný hrdina,který by se rval o ukončení letů. Ne v tichosti seděl doma na prdeli a čekal až to přejde. Takže je smutné když někdo zemře,moc smutné. Jen statistika jasně řekne, kolik lidí a kde. Možná ,že bychom se divili ,kdyby se začalo porovnávat kolik sportů je nebezpečných,při kterých zemřeli lidé. Jen několik z vás používá tragédii v Lopeníku vždy a všude naprosto neslušně jako argument. Tak si prosím vy "sportovní fandové" sedněte v klidu k televizi a sledujte svůj oblíbený sport. Nebo se běžte podívat osobně třeba na stadion. Ne nemusíte se bát,že to někdo zruší. Zatím... Jiří Žežulka.