Petice odsuzující Zemana s požadavkem jeho odstoupení z funkce!

Franta

/ #273 Máš pravduRe: Re: č.203 Chudák Franta

2014-11-03 14:23

#212: - Re: č.203 Chudák Franta 

Máš pravdu,můj zrak ani sluch již není dobrý.Podepsalo se na nich můj věk , těžká a nebezpečná práce,kterou jsem vykonával.Nestěžuji si na to,byla to má volba.Protizemanovská hysterie,která se zvedne ,ať prezident udělá cokoliv je trapná a vždy vychází od modrých zlodějů a hovloidů.Když se rozkrádal stát,ožralý státník ryl hubou beton na letišti,další se posere a pochčije v přímém přenosu nebo ožralý blbě tlachá v parlamentu to jsou ti,co nám ve světě dělájí čest!Nebo nás více proslavily ve světě vraždy civilistů schvalováním humanitárního bombardování?To,co nyní musí dělat prezident je důsledkem rozkradení státu a přissátí parazitů na státní struk ,kteří ho dále vyssávají,Stát a lidi zachrání zajištění práce  pro firmy a ne hloupá tlachání parazitů " napříč politickým spektrem".Byl jsem svědkem v roce 1989-91 jak se z křiklounů z Občanského fóra stávali ředitelé podniku ,vyhazovali zkušené odborníky ve vedení a nahrazovali je kamarády a vedli podnik ke krachu.Úplně stejné praktiky,které vyčítali komunistům po válce,až na to,že výsledek byl podstatně jiný,což přiznal i ten,co si přivlastňoval pera.Takže to,co jsem napsal o vhodnosti použití petice za tím si stojím a jsem zvědavý za jak dlouho mě nějaký ubožák smaže.