Petice odsuzující Zemana s požadavkem jeho odstoupení z funkce!

Nepřihlášený uživatel

/ #312

2014-11-04 08:26

Miloše Zemana jsem si kdysi velmi vážil. Hlavně pro jeho umění mluvit "z patra" a neztratit se v myšlenkovém toku. Je podle mne dobrý rétor. Také jsem si vždy myslel, že je neúplatný, o čemž dnes silně pochybuji. Za posledních několik let jsem si jej vážit přestal, protože dovolil, aby mu pod rukama politicky vyrostli pánové, jako Gross, Paroubek, Šlouf, Kavan či Kraus. A řada dalších. Je to jeho zodpovědnost. Během prezidentské kampaně se mi udělalo nevolno, že se ve finále spojil dokonce s paní Klausovou a nechutně útočil proti Karlu Schwarzenbergovi argumentacemi, které byly pro většinu národa bohužel přesvědčivé, ale nepřesné. Cesta ze služební cesty z Číny nevládním letadlem byl první z úletů minulého týdne. Pokračovalo to udělováním vyznamenání lidem, kteří si je rozhodně ničím nezasloužili (Renč, Sedláček ...) a tento "Zemanův týden" náš pan prezident završil trapným používáním vulgarismů v přímém přenosu. Jsem velmi rád, že jsem jej nevolil a kdyby to bylo možné, ihned bych jej odvolal. Doufám, že to možné bude, proto přidávám svůj podpis pod tuto petici. Stydím se za svého prezidenta!

Milan Harasim,
pracuji v soukromém sektoru a jsem na to hrdý