Za zachování prezidenta Miloše Zemana

Jerry

/ #2

2014-11-12 07:00

Pana Miloše Zemana jsem sice volil, ale to neznamená, že souhlasím se vším, co učiní či řekne. Nesouhlasím však ani s poslední vlnou "antizemanovské" kampaně. Přijde mi to celé hloupé, krátkozraké, nebezpečně zákeřné a pokrytecké. Ostatně jako velká část konání příznivců české pravice, hlavně TOP 09. Každý by si měl zamést před vlastním prahem a použít mozek, než něco odsoudí a začne hlasitě křičet. Krade se mi na mysl cosi o potrefené huse. Česká politika obecně (pravice i levice) je na velice nízké morální úrovni. Spíš se jedná o neúroveň. Obdobné problémy, kvůli kterým se teď všichni naváží do hlavy státu, se linou napříč celým politickým spektrem. Nikoho nevyjímaje. Podobné petice jsou, podle mě, jen dalším potvrzením toho, co jsem výše nastínil "potrefenou husou". A ač volič pana Zemana, tak mi ta petice přijde k smíchu a nepodepíšu jí. Je to jen divadlo, které odvádí pozornost národa od mnohem zásadnějších a důležitějších problémů. A že jich v ČR máme. Pan Zeman byl zvolen ve svobodných volbách a pokud se neprovinní nějakým kriminálním činem či vlastizradou, tak má právo funkci hlavy státu vykonávat. To je můj subjektivní názor. Neříkám, že je správný, ale je můj.