Petice odsuzující Zemana s požadavkem jeho odstoupení z funkce!

Nepřihlášený uživatel

/ #404

2014-11-12 22:28

Nevolila jsem pana Zemana a teď vidím, že mé rozhodnutí je správné. Zdůvodnění pana prezidenta, že se chce přiblížit svým oponentům nechápu: když ho lidé volili, tak proto, že je takový , jaký je. Je to stejné, jako by mi moje dcery řekly, že zkoušejí marjánku či jiné drogy proto, aby se chtějí přiblížit svým spolužákům, a to neberu. Učím své dcery, že každá je osobnost, že se mají chovat tak, aby neztratily svou důstojnost, aby nečinily to, co nechtějí , aby ostatní činili jim. A myslím si, že prezident svou důstojnost ztratil, ať ji obhajuje jakkoli. A mít obraz prezidenta v ordinaci, sundám ho taky. A k státním vyznamenáním: Velmi mne překvapil. V minulých letech byli také oceněni představitelé kultury, ale byli to vždy lidé, kteří pracovali i před listopadem 1989,měli mnoho podmínek , omezení , někteří z nich se raději vzdali kariéry. Ze svého pohledu občana z periferie republiky, který tuto dobu 20let svého života zažil (a více vnímal těch posledních 5 let od střední školy), jsem vždy našla více pro než proti, proč by si zasloužili vyznamenání. A ačkoli uznávám kvality obou režisérů a zpěvačky, nemyslím si , že naplnili můj obraz toho, kdo by si zasloužil toto vyznamenání. Myslím si, že to bylo předčasné.
MUDr. Pavla Tvrdoňová
Praktický lékař pro děti a dorost
Karviná