PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)


Nepřihlášený uživatel

/ #990 Re: Petici a Kláře Vítkové Rulíkové: NE

2015-02-21 02:42

#917: - Petici a Kláře Vítkové Rulíkové: NE 

 

Závažné obvinění vůči p. Rulíkové

Chtěl bych se zdejších diskutujících na něco pozeptat. Jakýsi člověk, vystupující pod jménem Viola, zde 14.1. poznamenal: "Rulikova si nasla notorika cerpala penize z uctu pro sebe a toho ozralu,kdyz to napsal otec patercat do jedny diskuze tak se Klara nastvala a proto udelala to prohlaseni aby rozpoutala nenavist vuci rodine,je to zla zenska kouka ji to uz stoho ksichtu,doufam ze na ni dojde co nejdriv". Nám známou, která na ten účet paterčat přispěla. Nedokáži si představit, jak by reagovala, pakliže by se to tvrzení (viz výše) potvrdilo. Předpokládám, že je to lež jako věž, ale člověk nikdy neví. Zažil jsem za život leccos překvapivého. Člověk dneska nikdy neví. I navenek slušní lidé se umí dopustit nehorázných sprosťáren. Ale chci věřit, že pod tou Violou se skrývá nějaký provokáter, nebo člověk, který si vyřizuje tímto hanebným způsobem nějaké osobní účty s p.Rulíkovou (že by snad někdo od Kiňových?). Jinak se divím, že to zase vzala JUDr. Samková (neplést s JUDr. Slámovou!:-). Naposledy jsem o ní slyšel v souvislosti s onou kauzou, s níž přišel reportér J.Kroupa.

 

účet

Taky jsem na účet přispěla. Je to účet transparentní, tozn. lze na netu sledovat jeho pohyby (příjmy i výdaje). Zveřejněny jsou vždy poslední 3 měsíce. Z účtu se téměř nečerpalo, a to, co se proplácelo, je zveřejněno na stránkách klubu dvojčat a je to vypsáno i zde v diskuzi (někde kolem té Violy). Hospodaření s účtem podléhá kontrole magistrátu, nejpozději v září 2014 musela proběhnout poslední kontrola, takže jsem v klidu. Viola je nešťastný člověk, protože vše lze říct slušně. Na výzvu, aby své tvrzení doložila, nereagovala. Zda je partner paní Rulíkové notorik, nevím. Kiňová a Kroščen nepobrali mnoho inteligence a myslí si, že peníze jsou jejich. Nejsou. Peníze jsou určeny pro jejich 5 dětí a ve prospěch těchto dětí budou použity.

 

Klára Rulíková je problém19. 1. 2015 09:36

Peníze dostala rodina

 

 

 

Samozřejmě, že jsou jejich ,asi ste moc rozumu nepobrala vy.........ty peníze by Klára nikdy nezískala ,nebýt paterčat......a děti jsou malé a ve fin.otázkách je zastupují rodiče,žádná Klára nebude rozhodovat za co se prachy utratí ! Doufám,že k usmíření nikdy nedojde, kam Klára šlápne,deset let tráva neroste . A Samková je velice schopná právnička a tahle kauza je jasná ,Klára nadělala spoustu malérů . Celá naš rodina posílá paterčátkům peníze a vy praskněte vzteky.