Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Vydržať, vydržet, nepolevit !!!

/ #5105 Re: Re: Vydržať, vydržet, nepolevit !!!

2015-10-28 21:18

#5101: - Re:  

Já byl v Ostravě, a super !

Myslím, že lidí chodí na tyhle demonstrace stále víc. Holt lidé potřebují povzbudit, protože se ještě stále mnozí bojí vyjít a veřejně přihlásit - vyjádřit svůj názor, ... a jiní jsou líní, ... a jiní si stále ještě řeknou, že tam beztak skoro nikdo nebude, a nechtějí se vystavit očím (kdysi StB, nyní jiným všelijakým agentům) ... nechtějí se exponovat, nechat označovat za xenofoby, islamofoby, apod.

Ale, jak nás bude přibývat, tak bude i stále méně těch "kteří se bojí", ... protože v jednotě je síla, ... a protože ti ostatní (a my s nimi) za sebou stojíme i názorově, a že se navzájem podpoříme, povzbudíme, zastaneme, a ve svých postojích zůstaneme - to je velmi důležité !!!

Přestáváme se pomalu bát, ... lidé se začínají probouzet i v Evropě, ... lidem už nevadí být onálepkováni xenofobií a islamofobií, ... čím dál více lidí je hrdých na to, že jsou v očích multikulti sluníčkářů a multikulti pomatenců jako "xenofobové a islamofobové" !

Já jsem také "xenofob a islamofob" ! ... A k tomu mohu jen dodat, že BOHU DÍKY ZA TO !!! JSEM NA TO HRDÝ !!!