Otevřený dopis kardinálu Dukovi OP

Petr P.

/ #44 Tato petice je jenom další vlaštovka pseudohumanistů, opět mnoho povyku pro nic

2015-11-23 00:09

Když čtu na všemožných diskusích ty hysterické reakce zemanofobů, které se vyrojily ze všech stran, je mi jich vážně líto. Jak snadno lze podlehnout mediálnímu tlaku a zfanatizovat dav. Ach jak já se za primitivitu našeho národa stydím. Zeman je konečně státník, který má na věc svůj názor a stojí si skálopevně za ním. To všichni ti připosraní probruselští lokajové postrádají. Proto to tady vypadá tak, jak to tady vypadá. Lepší kráčet proti davu, ale s vlastním názorem, než jít s davem a nechat za sebe myslet druhé. Proto má Miloš můj hlas. Ať se všechny kavárenské drbny klidně zvencnou.

Duku komentovat nebudu, jako nekřesťanovi mi to nepřísluší.

A BPI? Raději budu na straně BPI, kterým není lhostejná naše budoucnost a něco dělají pro naši zem, než muslimů, kteří minulý týden povraždili bezmála 150 Evropanů a na další si brousí zuby. Nechápu, proč bych se měl zastávat práv někoho, pro nějž jsem jen nevěřící pes hoden konverze k islámu, odvádění džízji nebo smrti. To už není humanismus, ale masochismus, to je do nebe volající debilita.