Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Nepřihlášený uživatel

/ #7661 Multikulti Islámofašisté v praxi

2016-03-22 12:14

Český lékař upozornil na kolegyni operující v hidžábu a byl suspendován Nemocnice Royal Hallamshire Hospital v britském Sheffieldu postavila mimo službu českého anesteziologa za to, že zveřejnil případ muslimské kolegyně, která se chystala operovat v hidžábu. Chirurgyně se podle lékaře Vladislava Rogozova odmítla zařídit podle hygienických předpisů a z operačního sálu odešla. Kolegové tak za ni museli urychleně hledat náhradu.

„Přišel jsem na operační sál, kde jsem se setkal s operatérkou zahalenou v muslimském šátku. Okamžitě jsem přerušil operaci a požádal ji, aby si vyměnila hidžáb za předepsanou roušku,“ tvrdí český lékař.

„Po dlouhé výměně názorů, vedené s respektem, slušností a faktickými argumenty, odešla z operačního sálu. Dodatečně jsme za ni sehnali náhradního chirurga, který to odoperoval,“ dodal Rogozov.

Lékařka vzápětí Rogozova, který ve Spojeném království vykonává lékařskou péči přes deset let, obvinila z rasové diskriminace.

„Po operaci za mnou přišli ostatní členové týmu a potichu, za zavřenými dveřmi mi říkali, že měli dlouhodobě obavy o zdraví pacientů (zmiňované lékařky – pozn. red.), ale zdráhali se na to upozornit z obavy, že by mohli být obviněni z netolerance či rasismu,“ vzpomíná Rogozov. Osobně prý zažil i to, že chirurg na operačním sále předčítal verše z koránu a muslimští členové týmu si během zákroku dělali přestávky na modlení.

Popisovaný incident se stal už v roce 2013, nemocnice o něm ale mlčela, a když se o něm Rogozov minulý měsíc na svém zmínil na svém blogu, byl suspendován.

Takže rozvojové britské zdravotnictví dá přednost středověkým zvykům před hygienou a bezpečností pacienta. Klidně ať ten umře na infekci, jen aby nebyla proboha dotčena práva sestřičky na svobodu vyznání! A doktoři ze strachu, aby nebyli nařčeni z xenofobie a nepřišli o práci, drží jazyk za zuby a tyhle praktiky tolerují! To je naprostá nehoráznost! V každé demokratické zemi by bylo odstoupení velení nemocnice naprosto automatickou reakcí, bohužel ve fašizující Evropě plamínek demokracie dávno pohasl a kdysi svobodné národy jsou ponechány na pospas středověké islámské temnotě. Tenhle zrůdný režim chceme zavádět i u nás, nebo co nejdříve opustíme EU se svými barbarskými zvyky?