Omluva ruskému národu, ruskému lidu a prezidentu Putinovi

Nepřihlášený uživatel

/ #204 Re: Re:

2016-04-27 16:36

#32: petrmicha - Re:  

den
moc Vám fandím a moc ráda bych na Vás měla kontakt. Četla jsem o Vašem odvážném rozhodnutí a fandím Vám. Nemám bohužel už věk na začít jinde znovu. Ale jsem zoufalá nad tím, jaké poslední roky zažívám porušování lidských práv - a to s celou skupinou mých známých. Nejhorší je, že jsme se pustili do boje, ale narazili na tak tuhý odpor, že se nyní bojíme i o své bezpečí. Nikdy v životě jsem při tom nebyla politicky činná, do ničeho se nemíchala.
Napadlo mne, že Vám by asi pomohly zvlášť "drsné" případy porušování lidských práv v ČR, my bychom zas potřebovali, aby se za hranice naší republiky dostal náš příběh.
Měl byste zájem ho vyslechnout a použít? Vše, co bych uvedla, mohu dokázat listinami. Není nic, co bych nemohla doložit. Nyní čekáme na soudy (už několikáté, jestli by se na nás náhodou štěstí po čtvrt století neusmálo. Ale moc nadějí bez publicity nemáme. Nejhorší je, že kdyby mi někdo vyprávěl, jak hluboce a bezohledně jsou porušována u nás v Praze lidská práva a nevinní lidé připravováni Magistrátem o celoživotní úspory, asi bych mu nevěřila a myslela, že přehání. Jestli můj mail přečtete, ozvěte se mi prosím. Vaše přání budu respektovat. S pozdravem Jiřina Jedličková + Jan Jedlička (manžel je vlastně tím postiženým)

Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...