MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

/ #110485 Zeman kandidaturu vzdá (není schopen kandidovat), řekne rusákům, ať si protlačí Robejška......

2017-06-03 12:51

Lidé mají lepší mínění o Drahošovi než o Zemanovi, říká průzkum

.....ale zkušenost se Zemanem to již vlastně nepřipustí. Robejšek sice prakticky denně celostránkově inzeruje v IDnes, ale hodnotu či dosah jeho inzerce nejspíše nemá žádnou. Robejškvci se nenazvaly robejškvci jen proto, že už byli sládkovci a zemanovci se zřejmým výsledkem. Rusáci jej jistě ještě mocně podpoří a jistě budou generovat spoustu odporností na pana Drahoše i na pana Horáčka, ale dosah bude již pravděpodobně malý. Ruská propaganda je již velmi průhledná, jak doložily volby ve Francii.  

Brzo bude i pan Horáček daleko přijatelnější než Miloš Zeman, kdy bych řekl, že již jen velmi malé procento lidí vůbec počítá s tím, že by Zeman skutečně kandidoval. 

Karel Schwarzenberg nebyl mnohými lidmi volen proto, že jim připadal "starý" a "vetchý".  Zeman je již dnes naprosto fyzicky i mentálně nezpůsobilý pro výkon ústavní pozice a to plně odmýšlím jeho porušování volebního zákona, ústavy, základních pravidel slušnosti a kultury tedy to, že člověk dbalý Ústavy vlastně Zemana nikdy nemohl v ústavní pozici respektovat. 

Jeho lidé se již dnes snaží vybírat zisky všude možně a nemožně. Kruliš se chtěl alespoň projet autíčkem. Forejt si nechával posílat chlapečky a sjížděl se kokainem, Mynář si už před časem pořídil baráček a mladou manželku, Nejedlý zkouší zpeněžit 5 mld. to dluží rusáci za dodanou technologii pro plynovou elektrárnu a postupně budou vyplouvat na povrch další a další věci. Burinánová studuje v zahraničí možná na útraty Miloše Zemana.  Jistě se o své přihlásí Augustín, Hlinovský, Kmoníček už byl "odměnen"...... bude to velmi zajímavé, času už mají velmi velmi málo, nejen proto, že Miloš může zkolabovat každý den, kdy nedokáží dostatečně uhlídat jeho spotřebu alkoholu.  

 "Drahoš by byl velmi dobrou hlavou státu rovněž dle 12 procent respondentů, ale velmi dobrou podle 28 procent. Za spíše špatného jej považuje jen 10 a velmi špatného sedm procent. Ostatní dotázaní nemají jasný názor."

Vzhledem k tomu, že pan Drahoš je jistě velkým protikladem Zemana, je reálná podpora Zemana velmi malá, neboť pouze sedm procet respondentů by pana Drahoše považovalo za špatného prezidenta. 

Se Zemanem je to velmi velmi vážné. Věci už se začaly ubírat opět správným směrem k mravnosti, kulturnosti a vzdělanosti. 

Zemanův poslední zločin, pokud se vůbec dožije konce volebního období bude generální amnestie pro jeho partu rusko čínských trotlů na Hradě.

Ústavní soud to ale bude pravděpodobně v tomto případě řešit jako to řešil nedávno Ústavní soud na Slovensku, věc budou ještě velmi vážné a dokčáme se od Zemana ještě velkých překvapení.  Nepochybuji o tom, že např. Tvrdík, Nejedlý, Mynář, Hlinovský, Ovčáček budou velmi amnestii potřebovat, tedy potřebují k ní Zemana dotlačit.  

Viz. výroční zprávy BIS, které v kapitolách 2.4 nejpíše hovoří především o Hradu - https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html