Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Nepřihlášený uživatel

/ #1822 Re: Rád odpovím

2012-12-08 18:02

#1821: baz - Rád odpovím 

Myslím, že každý učitel má právo i na osobní život. Nevím, proč si všichni pořád myslí, že překračuje nějaké ,,hranice,,. Tato petice je založená docela dlouho a nikdo z odborníků nezpochybnil to, že by něco nebylo v pořádku.

Znám pana Rosochu osobně, takže nepotřebuji žádný výklad psychologa na to, abych věděla, že psychicky je naprosto v pořádku a je to chytrý chlap.

Taky bych Vás chtěla poprosit, abyste Třeboň zase tak nepodceňoval. Jsme docela velké město, kde je mnoho zajímavých lidí a stejně tak sem i hodně zajímavých lidí jezdí a mají to tu rádi. Z gymnázia v Třeboni vychází po inteligentní lidé, kteří dneska dělají nejrůznější profese a jsou v nich poměrně úspěšní. A kdybyste s nimi mluvil, řekli by Vám, že je to i díky přístupu zdejších učitelů (včetně pana Rosochy), kteří jsou schopní Vás se zájmem hodně naučit a podpořit. Většinu lidí ale názory lidí, kteří to tu znají, nezajímají, protože je pro ně pravda nepříjemná a nehodí se jim.

Já na tyhle diskuze píšu akorát proto, že mne strašně rozčilují tyhle lživé a urážlivé komentáře. Myslím, že zde pořád musí zaznívat to, co je pravda a ne to, co si nějaký pán z horní dolní vymýšlí. Místo, aby sem ti lidé přijeli a z očí do očí s těmi lidmi vedli diskuzi, tak tady budou anonymně psát hnusné a podlé věci.

Na závěr bych Vám chtěla napsat, že mě nemusíte vychovávat a říkat mi, co mám dělat. Jsem svéprávný člověk, který umí sám přemýšlet.