Respektujte výsledky voleb!!!

Josef Kvasil

/ #226 Neuvěřitelné skutečností

2013-01-30 13:59

V prvém kole jsem volil jiného kandidáta. Z duelu před kolem druhým mě jako jasná volba vyšel Miloš Zeman. Zdálo se mě takřka neuvěřitelné, kde se vzalo "najednou" tolik podporovatelů KS. Preference KS měl velmi nízké. A hle, snad mávnutím kouzelného proutku, preference najednou raketově nahoru o desítky procent.

Ovšem, mám na mysli jinou neuvěřitelnou skutečnost. Když jsem si přečetl článek o tom, jak byl pan Dejdar napaden scénáristou Stránským jen za to, že má jiný názor, nemohl jsem tomu uvěřit. Kde to jsme? Co je to za lidi? Po panu Dejdarovi jsem zaznamenal další osobnosti, které byly napadeny ze strany podporovatelů KS. Je toto možné ještě vůbec po 24 letech? A právě od lidí, kteří měli a mají neustále plnou hubu demokracie a pravdoláskaření?

Jakou demokracii tito lidé tedy mají vlastně na mysli? Jen takovou, která jim vyhovuje, která se jim hodí do krámu? A pokud ne, mají ještě tolik drzosti a názor většiny nerespektovat, napadat a urážet voliče? Některých umělců jsem si vážil. Když jsem však například viděl hysterický záchvat paní Čáslavské při jednom duelu, zbystřil jsem. Díky angažmá pana Svěráka jsem se o něm dozvěděl, že byl členem KSČ 8 let, podepsal Antichartu (zdroj wiki). To jsem až do dneška nevěděl. Takový člověk nám pak chce kázat něco o morálce a vykládat chytré bajky. Fuj.

Původně jsem chtěl za prezidenta někoho jiného. V demokratických volbách se můj kandidát však neprosadil, nicméně respektoval jsem to a vzal jsem to jako fakt. V druhém kole jsem pak volil toho, který by mohl být pro naši zemi prospěšný, který by byl prezidentem všech a ne jen horních 10000 lidí. Jsem rád, že se to podařilo a můj hlas zvolil historicky prvního, lidem přímo voleného prezidenta naší krásné České republiky.