Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#4126 Re: Jak to vidím já

2013-02-23 13:33

#4119: -

Vidím, že stránky této diskuse snesou opravdu úplně všechno, takže si dovolím také přispět svým názorem.

Vždy ráno (no ráno, po desáté), když předjede šofér s jednou z mých limousine (většinou Mercedes Benz) před jednu z mých vil (nic moc velkého, vnější vytápěný a vnitřní padesátimetrový bazén, tenisový kurt, vinotéka a podzemní bar, posilovna velká jako menší tělocvična, 18 pokojů, 6 koupelen, všechny s vířivkou.....), vyjdu na chodník a musím překračovat nebo rovnou odkopnout mrtvoly bezdomovců, kteří tam zemřeli minulou noc (vždy si umiňuji, nezapomenout si stěžovat na radnici na lemplovsky prováděný úklid). Do práce (tunelovat, jsem typický tunelář, a jak se říkalo: "Jsem tunelář a kdo je víc !") jezdím oklikou, kolem Pracovního úřadu. Náladu po ránu mi vždy zvedne, když vyhazuji zbytky od snídaně (kaviár a podobně) z auta a pozoruji, jak dlóuhatánská fronta nezaměstnaných, stojících dlouhé hodiny před úřadem, se na to vrhá. To je pohled pro bohy! Někteří, hladem již zcela zesláblí, padají, druzí po nich šlapou.... To se mi pak jede do práce hned radostněji. A cestou přemýšlím, z kolika zaměstnanců udělám nezaměstnané. Nejraději samozřejmě ze všech, ale koho bych pak vykořisťoval, že? To jsou nejhezčí chvilky dne. Pak už jen korumpovat nějaké ty státní zakázky, podvodně čerpat dotace, tunelovat....samá rutina, nic zajímavého. Když se něco zvrtne, zavolám právnickou kancelář Vojty Filipa, ten za peníze udělá všechno. Já se divím, co se někomu dnes nelíbí. Samozřejmě, někteří lidi remcají, lepší by bylo mít zaměstnance organizované v ROH a hlídané závodní stranickou organizací, vycvičené, že ani nemuknou a ještě si dají závazek, ale člověk zkrátka nemůže mít hned všechno.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#4127 Re: Re: Jak to vidím já

2013-02-23 14:30:21

#4126: - Re: Jak to vidím já

Shrňme to stručně: jsi prostě typický český podnikatel, líný a neschopný - ale protože jsi byl dřív komunista a dnes jsi velký pravičák, a protože se nestydíš krást, máš se tzv. dobře.

Věř ale tomu, že by s tebou nikdo z normálních lidí neměnil. Ti totiž mají něco, co ty jsi ztratil navždy: slušnost, čest a sebeúctu.

Nepřihlášený uživatel

#4234 Re: Re: Jak to vidím já

2013-02-28 14:55:16