Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Předválečný člen KSČ - MIPův soudruh

#4244 Re: Re: Čest soudruhu MIPovi - našemu předsedovi.

2013-02-28 20:46

#4238: MIP - Re: Čest soudruhu MIPovi - našemu předsedovi. 

MIPe, přece by ses za své členství v KSČ nestyděl.

Najednou děláš, jako bys mne neznal. 

A přitom si vzpomeň, jak jsi byl rád ,že jsem tě utěšoval, když tě nevzali do StB, protože říkali, že takoví volové jako jsi ty, můžou dělat poskoka v KSČ , ale do StB takové voly jako jsi ty nepotřebují.

A tak jsme ti potom sehnali důležitou funkci domovního důvěrníka, kde jsi prý udával skoro stejně dobře, jako bys byl v StB,

MIPe, ještě jednou ti říkám, za své členství v KSČ se nestyď, protože jsi vždy býval nadějný a svědomitý soudruh. To, že je z tebe teď antikomunista nevadí , oni to tak ti dřívější horliví komunisti dělají skoro všichni. Ale  já vím, že ty máš určitě svoji legitimaci KSČ pečlivě schovanou a až příjde čas, určitě ji zase vytáhneš.

A je od tebe hezké, že děláš vše, včetně toho psaní tady, abys svoji legitimaci KSČ mohl vytáhnout co nejdříve a já věřím MIPe, soudruho věrný, že zase budeš  našim předsedou.  

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#4245 Re: Re: Re: Čest soudruhu MIPovi - našemu předsedovi.

2013-02-28 21:18:27

MIP

#4252 Re: Re: Re: Čest soudruhu MIPovi - našemu předsedovi.

2013-03-01 13:39:28

#4244: Předválečný člen KSČ - MIPův soudruh - Re: Re: Čest soudruhu MIPovi - našemu předsedovi.

Děláš mi čím dál větší radost, předválečný bolševiku! Takhle přesně bych to snad ani já nepopsal: někdo (lhostejno, že tvrdíš, že MIP, opakuji, že se rád k takové protikomunistické agitaci, kterou zde vedeš, propůjčím), tedy někdo, kdo „vždy býval nadějný a svědomitý soudruh“ byl současně „ takový vůl“, že mohl tak leda „dělat poskoka v KSČ“! Ani pro STB nebyl....

Tak tento tvůj popis přesně vystihuje tu část členů KSČM – kteří nebyli estébáky a jinými práskači. Jak je to ve starém vtipu o tom, jak se vylučuje členství v KSČ(M), slušnost a chytrost: kdo je člen KSČ a je slušný, nemůže být chytrý (třeba blbka Baborová), kdo je člen KSČ(M) a je chytrý, nemůže být slušný (estébáčtí členové KSČ/M) a konečně, kdo je slušný a chytrý, nemůže být člen KSČ(M). Jinými slovy, KSČ(M) nám po volbách nabídla do zvolených funkcí opravdu elitu svých členů, jak blbce (Baborová) tak zločinecké grázly (Sloup, Kučera-Zeman). Vše v Ia komunistické kvalitě. To je tedy výběr. Musí bý opravdu neskonalý tupec ten, kdo se diví, že ta třetí skupina lidí, chytří a slušní, nečlenové KSČM, mají určité připomínky k takto skvělému výsledku voleb. Blbec může totiž zastupovat ve volené funkci zase jen blbce a zločinec zločince. A tyto dvě kategorie, byť v KSČM tvořící dohromady 100%, přece jen nejsou většinou českého národa.

Takže to objasňuj takto dál, předválečný bolševiku! Třeba to dojde i těm tupcům, kteří se zde pochlubili, ač to nikoho nezajímá, jak vždy volili a volí KSČ.