Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Vnouček Dolejší

#4287 Re: Re:Vnoučkovi Dolejšímu s nudlí u nosu

2013-03-03 10:50

#4277: Dědeček Dolejší - Re:Vnoučkovi Dolejšímu s nudlí u nosu

No tak,dědečku-blbečku, buď už hodný. Vždyť opravdu nemusíš úplně každého přesvědčovat, že jsi blbec, dokonce komunistický blbec. Vždyť na to máš papíry! Vzali jsme tě přece k profesorovi N., psychiatrovi, a ten s tebou udělal všechny možné testy. Stálo nás to 5000 Kč (zdravotnictví dnes není zadarmo; za tvých milovaných komunistů, kdy bylo zadarmo, bychom museli dát v obálce jen "všimné", asi tak 5000 Kčs). A za poplatek 150 Kč jsi dostal úřední potvrzení, že jsi od mala duševně retardovaný s prognózou, že to dotáhneš až na idiota. Vzpomeň si, jakou radost jsi z tohoto potvrzení měl! Museli jsme ti ho dát zarámovat a pověsil sis ho hned vedle dalších uznání, které jsi v životě získal: Poděkování krajského výboru KSČ za výsledky ve sběru amerického brouka-mandelinky bramborové, Čestného diplomu za 30 let služby v Lidových milicích a Diplomu za absolvování VUMLu s prospěchem "velmi dobrým". Takže to máš písemně a už tu neopruzuj, jsi blb úředně uznaný a nemusíš se chlubit úplně každému. Když, tak piš do Haló novin, tam se mezi čtenáři ztratíš.

P.S. Nezlobte se na něj, ono je toho na něj v poslední době trochu moc. Přečetl si v Haló novinách o historickém drtivém úspěchu KSČM v krajských volbách a teď, jakmile někde jen bouchnou dveře tak si myslí, že Lenin vystřelil z Aurory a že musí jít útočit na ZIMOLŮV palác.

Odpovědi

Dědek Nejhořejší

#4295 Re: Re: Re:Vnoučkovi Dolejšímu s nudlí u nosu

2013-03-03 12:34:01

Er#4287: Vnouček Dolejší - Re: Re:Vnoučkovi Dolejšímu s nudlí u nosu

Er hat keinen roten, lumpigen Heller! ("Oloupila ho vlastní blbost," se říká teď v Budějcích o vnukovi dědečka Dolejšího). Přesněji "nemá ani vindru, ani halíř". Dědeček Dolejší si tady u nás smutně mne bradu, protože musel dát vnoučkovi kufr za dveře. Nebude mít studentík už ani kde bydlet. Dluží i za nájem.  A protože jsou s naším vnukem a Hellerem bývalí zprznění ministranti, doporučil jsem jim internát u Piaristů. Esli tam vůbec eště je. Bydlívali tam budoucí učitelé a učitelky.  Ale kde na to vemou? Možná že spoléhaj na flanďáky.  Zatím se ale s arcidiecézí odmítají souditi o nápravu sexuálních křivd. Nakonec kvůli našim hošánkům vodstoupil i Papež. "Das ist keinen Heller wert!" Vlastně To nestoji ani za babku. (Babička se na mě mračí.) Idiomy nemusí bejt doslovný, moje milá, říkám.

Horší jsou ty diagnózy. Pokud se pamatuju, tak "modráci" (tetovaní vězni) a "modré knížky" (dětičky elit) si nechávaly vystavit tzv. "papíry na hlavu", aby nemuseli na vojnu. Vod známejch psychiatrů. Ti zase z profese, i jako tajní museli všechno hlásit. Takže "modré knížky", které nám teď vládnou, to měly i na žalud. vředy z pití a tzv. slabé plíce z kouření a tak). Zatímco my z plebsu, ale i Kučerové a Sloupové, jsme museli na vojnu, ano i k PTP jako já třeba, a za ně hlídat hranice nebo kopat v lomu. Odtud mám svaly a "kop priamym nártom".  A major Zeman a kontrarozvědka zase honili Banderovce, vrahy Mašíny a "agenty chodce", a tím pádem nezbyl ani čas na kontrolu "košiláčů". A ti zatím nakládali s našimi dětmi ministranty "po libém posvém". Budou to mít hoši těžký i u Piaristů. I u Sv. Jiljí u Dominikánů, co mučili v Kostnici ve sklepě kláštera Jana Husa. Dějiny jsou holt složitější, holenkové. A protireformace, rekatolizace a refeudalizace tluče na dveře. "Zle, matičko, zle, Švancenberci zde!" Znovu to bude Proti všem! A naši hošani k nim, k prelátům, furt lezou, lísaji se k nim a hlasujou pro ně. No proč asi? Asi se jim to líbí. Ale nám ne!