Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#4316 MIPe, ty to snad úmyslně nechápeš!

2013-03-04 12:31

#4311: MIP - Jen se předveďte, komunističtí debílci!

MIPe, tady přece nejde o nějakou paní Baborovou. Tady jde o to, že tě máme rádi a někteří z nás ti to dávaji najevo trochu drsnějším způsobem. Většin by tě ale ráda láskyplně pomuchlala, aby ses necítil tolik osamělý. Zase něco napiš, zdá se, že když píšeš o paní Baborové, tak ti to dělá opravdu dobře. Můžeš do toho zaplést i to druhé jméno, toho pána, co tě taky vzrušuje. Hlavně MIPe piš. Když to držíš uvnitř, tak to není dobré. Dej tomu průchod, pusť to ven! Vyprázdni se!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#4317 Re: MIPe, ty to snad úmyslně nechápeš!

2013-03-04 16:28:18

#4316: - MIPe, ty to snad úmyslně nechápeš!

Super příspěvek, který mě moc pobavil, ale myslím, že prduch MIP ho nepochopí, a když ho náááhodou pochopí, tak ho nepobaví. On totiž Mipáček je takový chudáček, nikdo ho tady nemá rád, nikdo si s ním nechce hrát, je to takový malý asociálek, tak svůj vztek, frustraci a možná i depky musí zahánět zde na internetu, protože tady má pocit, že je king, že na všechny vyzraje. Ubohý a nepochopený MIPÍČEK. Ten mi to tady zase nandá, až ve slovníku cizích slov najde významy slov, která jsem použila. Och ne, co to píšu, vždyť on je intoušek, jejda, co  on všechno ví, kolik toho už za svůj život prožil, přeslabikovat a viděl. Ten byl všude nejméně dvakrát. Co dvakrát??? V jeho případě je dvakrát málo, nejméně 100 x.

Škoda, že se už nevydává Dikobraz. NO, fůj, co to píšu, takový komunistický přežitek... ale nevadí, MIP je také přežitek, tak by do Dikobrazu mohl posílat svoje humorné příspěvky. Hm, ale nevím, nevím, to by asi časopis brzo zkrachoval, protože MIP si fakt číst nedá. Jedině tak s láhví slivovice.