Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

MIP

#2513 Re: MIPe, zase to pleteš.

2013-03-09 18:02

#2512: - MIPe, zase to pleteš.

Já o voze, komunistický blb o koze. Co si mám já co ujasňovat, pitomče? Já tu píši o estébákovi Kučerovi-Zemanovi. Kdo ještě kde bojoval sleduj třeba ty, piš o tom, ale nepleť to sem. To vinu a hanbu estébáka Vaška Kučery, nestydatého halamy, který se nemá za co stydět, nezmenší. Ani to takovou všeho schopnou kreaturu nekvalifikuje k funkci v radě kraje. I kdyby byli estébáky ze své svobodné vůle všichni.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#2514 Re: Re: MIPe, zase to pleteš.

2013-03-09 18:49:54

#2513: MIP - Re: MIPe, zase to pleteš.

Kdy budeš protestovat proti senátorovi Štětinovi? Toho spolupráce s StB kvalifikuje k členství v Senátu? Není to tak, že i tys tak trochu spolupracoval s StB a teď se z toho snažíš svým křikem vylhat? Jaké bylo tvoje krycí jméno? (Štětina měl krycí jméno Plavec).

Nepřihlášený uživatel

#2516 Re: Re: MIPe, zase to pleteš.

2013-03-09 19:46:40

#2513: MIP - Re: MIPe, zase to pleteš.

Bože, jak  se Vám dá zavřít ta Vaše nevymácháná tlama???? Kdybyste nějak SLUŠNĚ argumentoval, tak to beru, ale Vy tady jen plácáte o ničem a  o Vašem vybraném slovníku ani  nemluvím. Co si o sobě vůbec myslíte, pokud vůbec myslíte?

Někdo slušně napíše a Vy okamžitě reagujete tím Vaším hloupým způsobem. To už není legrace, jste nemocný člověk, který se za 70 let svého života nenaučil slušnému chování.  Reagujete strašně vznětlivě, není to běžné chování, to mi věřte.

Neumíte diskutovat, ani se o to nesnažíte, mylně se domníváte, že jedině Vy jste chytrý a spravedlivý. Vím, že nemá cenu Vám tady něco psát. Ráda bych Vám peprně napsala, co si o Vás myslím, ale nemůžu, moje dobré vychování mi  v tom brání.

Jste nízký člověk, který lidi posuzuje jen podle politické příslušnosti. A víte, co Vám musím říct??? Mám několik přátel, kteří volí jinou stranu, než volím já a navzájem se respektujeme a nikdy, opakuji NIKDY  by mě napadlo svojí nejlepší kamarádce říct, že je kráva, když volila jiného prezidentského kandidáta, než já a moje rodina.

Myslím, že Vy v reálném životě nemáte kolem sebe žádné blízké lidi, pokud jste se k nim choval tak, jako zde na netu, tak se nedivím, že se z Vás stal tak osamělý člověk, jehož jedinou radostí je to, že může někomu na netu napsat, že je hňup, pitomec  nebo blbec.

Není to i v 70 letech krapet málo,pane MIPE?

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...