Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

MIPE, MIPE to jsi dopadl ty blbe

#2622 Snad už ten debil MIPÁK vysmrádl

2013-03-28 21:21

A to má nejspíš obrovské štěstí, že už nejsou ve Strakovce maštale!

Nicméně to je naprosto slabý odvar toho, co tahle děvenka předvedla v pondělních Událostech,komentářích u Klepetka! Zatím za nejvíce trapnou televizně politickou figuru platily Hanáková a Biomasa. Nyní ovšem absolutní politické dno, aspoň pro mne, nastavila právě Píka! Její vystoupení neumím pochopit a když se neumí stydět ona, pak konstatuji, že mne hanba za takovou ministryni a vícepremierku u Klepetka a to, že si jí vůbec necháme líbit, doslova fackovala.

Vřele doporučuji všem, kteří tenhle její “výkon” neviděli v pondělní premiéře, aby si pustili příslušné video na této stránce:

http://www.ceskatelevize.cz/porady/1096898594-udalosti-komentare/213411000370318/

Otrlejší z vás se velmi dobře pobaví. Zejména mezi druhou až čtvrtou minutou. Kdy Klepetko jde naprosto tvrdě na věc a položí a opakovaně Píce otázku: Není to pro vás ponižující? Dokonce dvakrát.. Ty odpovědi stojí za to! Zejména v následné konfrontaci s jejími staršími výroky, které jí Klepetko s gustem přehraje a omlátí o hlavu…

Přiznávám, že jakkoli se mi z téhle děvenky opravdu zvedá žaludek,kdykoli ji vidím, docela mne zajímá důvod nebo důvody, které ji dovolují akceptovat tak zoufale trapnou a odpudivou roli, kde není ani špetka osobní hrdosti. O nějaké sebeúctě nemluvě.

A jako možné vysvětlení mne napadlo toto:

1- je prostě absolutně duševně nedostatečná. Slovo hrdost a sebeúcta nepoznala

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#2625 Re: Snad už ten debil MIPÁK vysmrádl

2013-03-28 21:35:46

#2622: MIPE, MIPE to jsi dopadl ty blbe - Snad už ten debil MIPÁK vysmrádl

Slovo do pranice. Přesně k tématu petice.

PS: Netušil jsem, že Peake je školská radní za KSČM v Jihočeském kraji. Ale, mastěte to sem vesele dál. Všichni se na to těší...

Nepřihlášený uživatel

#2635 Re: Snad už ten debil MIPÁK vysmrádl

2013-03-29 10:15:58

#2622: MIPE, MIPE to jsi dopadl ty blbe - Snad už ten debil MIPÁK vysmrádl  

Soudruhu, jsem posledním fanouškem paní Peake, nelíbí se mi tato vláda...a ostatně většina našich politiků, zprava, jako zleva...

Ale neměl byste se podívat do vlastních řad, kde zcela trapným způsobem, bez známky studu na svých židlích zůstávají komunisté v krajských radách, bývalí členové STB, sadističtí vězenští dozorci, nebo politruci, dávající příkazy k střílení lidí na hranici?

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...