Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Rikitan

#4584 Re: Re: Takhle se to všechno stalo...

2013-03-30 02:43

#4564: - Re: Takhle se to všechno stalo...

Pochopil by to i kretén, nikoliv ale kretén (komunistický kretén) Rikitan (už jen ta drzost takového komunistického parchanta starý ku..y, si vzít do nečité huby tohle jméno. Snad Pavlík Morozov, kreténe). Za všechno stačí citovat z nějakých Blicích listů, na které se kretén Rikitan odvolává: "Nová moc rozfofrovala po roce 1989 vše, co bylo v letech 1948-89 nashromážděno." Idiotštější vtip, vtip ze kterého doslova pamětníkovi mrazí, si nelze ani představit.

------------------------------------------------------

Je mi líto, že jsi vylezl s odřenýma ušima ze sedmé třídy a Tvůj duševní obzor končí u zlaté karty Tvého papánka. Tvůj písemný projev napovídá, že jsi dítě ulice a vzorem Ti je ta nejubožejší lidská spodina. Snad proto nazýváš každého, kdo má jiný názor komunistou a dalšími přívlastky. (Mimochodem. Ty by jsi se k Bobří řece nikdy nedostal. O retardované totiž Rikitan nestál). Málo se také koukáš na televizi. Tam totiž Tvoji ekonomičtí vůdcové uplynulých 20-ti let, otevřeně přiznávají jak byla tato země rozkradena. Také bych zmínil Trestní zákon a Trestné činy hrubě narušující občanské soužití. S odkazem "Kdo veřejně hanobí skupinu obyvatelů republiky pro jejich politické přesvědčení."  Těším se na dobu, kdy zákony v této zemi začnou znovu platit a všechny šmejdy zavřou až zčernají. Slibuji,že já Ti do basy balíčky rozhodně nosit nebudu. Nevím, co by Ti napsali na Tvoje bláboly komunisté, protože já nejsem a nikdy jsem komunista nebyl. Takže tohle je jen názor normálního občana a přidávám pro info i znění zákona.

(1) Kdo veřejně hanobí

a) některý národ, jeho jazyk, některou etnickou skupinu nebo rasu, nebo
b) skupinu obyvatelů republiky pro jejich politické přesvědčení, vyznání nebo proto, že jsou bez vyznání,

bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.
(2) Odnětím svobody až na tři léta bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 nejméně se dvěma osobami.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#4586 Re: Re: Re: Takhle se to všechno stalo...

2013-03-30 11:42:42