Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Rikitan

#4585 A další chytrý bolševíček:-) Ano, i mezi IzraeRe: Re: Jaký je rozdíl - Československo - USA-IZRAEL

2013-03-30 03:13

#4574: - Re: Jaký je rozdíl - Československo - USA-IZRAEL

A další chytrý bolševíček:-)

Ano, i mezi Izraelem a Palestinou se staví zeď. Izraelští představitelé se svým občanům po genocidě ve 2. světové válce ( a také v komunistickém Rusku ) zavázali, že už nikdy nedopustí, aby Židé trpěli bez odporu...

Palestinci a hlavně její militantní část, jak možná víte, celá léta podporovaná, cvičená a vyzbrojovaná komunistickými státy, jsou s Izraelem "ve válce".... teroristické útoky, většinou na civilní obyvatelstvo nejsou samozřejmě ze strany Izraele tolerovány... I zde je zeď ( hranice ) určena ke kontrole příchozích do Izraele...

Spíš vysvětlete, proč z komunistických režimů mají tendenci celá desetiletí utíkat, i za cenu vážného ohrožení života, lidé do kapitalistických zemí??....nemělo by tomu být naopak, když komunismus je ráj na zemi???

---------------------------------------------------------------

A další blbínek ze sedmé třídy :-))

- Jasně. A asi právě proto si Židé vzali z nacistů příklad a okupují Palestinská uzemí. Snad také aby netrpěli, tak vyhrožují Iránu, že na něj zaútočí vojenskou silou :-)))) Tu zeď nikdo neokecá. Lidské právo na svobodu pohybu Ti snad něco říká?!

- "Vyzbrojování komunistickými státy"? Chlapče, Ty vůbec nemáš páru o co tam jde. Mimochodem. Měl by sis zajít na oční, protože vidět na každém kroku komunisty, je docela závažná nemoc. Ty jsi totiž bolševik. Ti také viděli za každým rohem třídního nepřítele a měli i podobnou rétoriku jako Ty. Podle Tebe by musel být i Obama bolševik, když chce aby Židé okupovaná území vrátili.

- Když se herce Třísky ptali proč emigroval, snažili se do odpovědi vložit, že to bylo proti komunistické zvůli. Vysmál se jim, a řekl, že by emigroval i kdyby to bylo legální. Řekl, že prostě chtěl jít za lepším, a zkusit si to ve světě. Tohle by Ti mělo napovědět. Pokud ne, tak......je to marné, je to marné, je to marné...

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#4599 Re: A další chytrý bolševíček:-) Ano, i mezi IzraeRe: Re: Jaký je rozdíl - Československo - USA-IZ

2013-04-02 07:20:40

#4585: Rikitan - A další chytrý bolševíček:-) Ano, i mezi IzraeRe: Re: Jaký je rozdíl - Československo - USA-IZRAEL 

...zato Tebe VUML, zdá se poučil:-)))

... přirovnat izraelské židy k nacistům může pouze idiot....to Ty si přečti něco z historie...o tisíce let starých sporech o tuto oblast....a jak jsem už psal, Izrael je ostrůvek obehnaný státy, které jim nejsou vůbec přátelsky nakloněny ( Irán je jedním z nich), kteřé jsou často fanatické ve své rétorice i činech ( hle, jaká spojitost s komunisty, že?.-)) a bojují všemi prostředky....samozřejmě, právě historie židy poučila, že mají své životy chránit...A nepřekvapuje mě ani, pokud já jsem na straně Izraele, že bolševik je na straně Palestiny... ano, jistě, Izrael by měl vrátit některá území, ale má to dělat ve chvíli, kdy jim ti, kteří ta území chtějí, vyhazují bombama v autobusech děti do povětří??? Je to velmi složitá otázka ... a nemyslím, že zrovna Ty jsi ten správný výkladce pravdy... ( a velmi pravděpodobně ani já ne:-)

... ano, komunisté byli vždy největšími vývozci "revoluce" po světě....a hloupé pindy, které připojuješ, jsou spíš směšné...:-)

... soudruhu, vidíš, to jsem vůbec netušil, že jediný, kdo utekl z komunistického ráje byl Jan Tříska??:-))) A Jan Tříska chtěl jít za lepším??? Tomu nerozumím, když tady u nás bylo přece nejlépe, ne??:-)) Ostatně, někde jsem slyšel nedávno, že i Jan Palach byl vlastně tak trochu komunista...neslyšels to také?:-))