Petice za zruseni cirkusu Delfini v Praze

Quoted post

Rebernigg Cyril

#281 Zelený teror

2013-04-12 17:52

V poslední době mi připadá že si u nás normální člověk nebude moci dojít ani na wc aby neměl za zadkem nějakého přiblblého aktivistu. Nejsem zastáncem delfíní show ani jí nehodlám navštívit ale již delší dobu pozoruji že nás takzvaní ochránci přírody začínají dost omezovat. Když na ulici upadne starý člověk, nikdo se ho pomalu ani nevšimne ale jak se něco stane hafánkovi tak je z toho poprask. Nepostaví se kilometr dálnice bez dohadováni o kdejaký kousek trávy. Krkavci decimují stáda ovcí ale majitelé musí držet hubu, neboť by je ochránci ukřižovali. Tak si už vy zelení teroristi dejte pohov a nechte lidi ať se baví podle svých představ, i kdyby to měla být třeba delfíní show.

Odpovědi

Jarda

#282 Re: Zelený teror

2013-04-12 18:56:59

#281: Rebernigg Cyril - Zelený teror

Souhlasím s panem Cyrilem. Na delfíni v Praze se chystám.

Blažej.

#283 Re: Zelený teror

2013-04-12 21:11:38

#281: Rebernigg Cyril - Zelený teror Velmi výstižné. Já též souhlasím s panem Cyrilem.

Petr Z

#289 Re: Zelený teror

2013-04-14 11:11:02

"Když na ulici upadne starý člověk, nikdo se ho pomalu ani nevšimne ale jak se něco stane hafánkovi tak je z toho poprask."
Srovnavate podobne pripady nebo ucelove srovnavate ponekud odlisne? Kolik poprasku bylo o hafancich, kteri upadli na ulici? Nebo ten poprask byva, kdyz je pes lidmi tyran?

"Tak si už vy zelení teroristi dejte pohov a nechte lidi ať se baví podle svých představ, i kdyby to měla být třeba delfíní show."
Dovede si predstavit svet, ve kterem by se lidi bavili podle svych predstav? Politici se bavi podle svych predstav, drogove zavisli nechavajici infikovane strikacky na detskych hristich se bavi podle svych predstav. Vrazi a nasilnici se bavi podle svych predstav.

A prestoze na wc chodim celkem pravidelne, dosud se mi nestalo, ze bych mel za zadkem nejakeho "aktivistu". Bozinku, jestli ono to nebude tim, kdo koho jak pritahuje :)

Nepřihlášený uživatel

#313 Re: Zelený teror

2013-04-16 19:28:32

Ty jsi přesně ten typ krkavce, co si ochranu nezaslouží, parazite ;-)