Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

MIP

#2814 MIP jako předmět psychologického bádání

2013-04-27 09:31

#2808: Jana Vrbová - MIP

Skoro si chci vážit Vašeho zájmu zrovna o mé názory, což si snad ani nezasloužím. Proto Vás chci upozornit, že jste se svými závěry vcelku "vedle jak ta jedle". Být hodnotitel Vaší práce tak na nějaké obhájení můžete klidně zapomenout. Jediné, co jste - s pomocí skupiny "kvalifikovaných" - poznala je, že jako MIP se tu podepisuje více přispěvatelů - mimo jiné komunističtí blbečci, snažící se moje příspěvky "vyvrátit" idiotským pošklebováním. Na to ovšem jeden nemusí být zrovna student psychologie osobnosti a mít k tomu ještě "poradce" aby poznal, co asi napsal skutečný "MIP" a co pošklebující se komunistický blb, jako "MIP" se také podepisující....

S  těmi "historiky" bych se pak fakt sám rád seznámil.... S někým, kdo "dospěje k jednoznačnému závěru", že je mi 20 a "uvedenou dobu znám jenom z novin ..." To asi spíše tito "historikové" ji znají z novin. Kdyby měli zájem, mohl bych jim o této době NA ZÁKLADĚ OSOBNÍCH PROŽITKŮ dlouho vyprávět, aby se příště neztrapňovali podobnými "vědeckými" závěry.

Jestli Vás při psaní Vaší práce tito "poradci" ovlivnili, máte velkou smůlu, ale asi jste si je vybrala sama. Příště si třeba budete volit "poradce" opatrněji, nebo se spolehnete, spíš než na takové, na vlastní rozum. V tom Vám přeji mnoho úspěchů!

Mimochodem: vlastní rozum byste měla zapojit v každém případě: to, o čem se tu "diskutuje" (píši v uvozovkách, protože argumentaci stoupenců soudružky Baborové - přečasto jen argumentaci "hovnem" či fotografií nějakého ubožáka - nelze dost dobře považovat za diskusi) je věc, ke které by měl KAŽDÝ zaujmout nějaké stanovisko - zvláště je-li student a tedy spíše mladý člověk s životem před sebou. Mně na tom už tak moc nesejde, ale takovým "neutrálům" jako Vy hrozí, že si to prožijí při své "neutralitě" všechno znovu. Těmto "neutrálům" bych to nakonec i přál....

Odpovědi

Jana Vrbová

#2822 Re: MIP jako předmět psychologického bádání

2013-04-30 01:47:02

#2814: MIP - MIP jako předmět psychologického bádání

Jsem autorkou příspěvků 2808 a 2810 a tohoto. V této diskusi se ale objevil příspěvek 2817 podepsaný mým jménem, který jsem nenapsala. Proto znovu prohlašuji, že žádné další komentáře kromě 2808 a 2810 jsem nepsala a tento můj příspěvek je poslední. Cokoliv by se v budoucnu objevilo s podpisem Jana Vrbová nemá se mnou nic společného.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...