Proti Transformaci příležitostné osobní dopravy na taxislužbu

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#169 Re: Re: Re:

2013-04-28 21:45

#167: - Re: Re:

Ano kdysi jsem Taxikařil na lukrativním náměstí  i já. Po nekompromisním tlaku Taxikářské skupiny Thorges nebo jak se tenkrát jmenovala jsme, téměř všichni opustili centum. Proti nim jít nešlo a při jejich zlodějských praktikách hraničícím  s loupežným přepadením s nimi také ne. A jsou tam někteří z Vašich kamarádů ještě dodnes pane Ponert. Že ta neschpnost magistrátních ůředníků a policie dospěje do stavu kdy konečně zasáhnou, za pomoci této neštastné novely zákona ale těsně vedle, omezí  či zničí živnosti slušných dopravců nesmyslným zákonem, kteří mají tu hrdost a nikdy se nesníží k tomu být taxikářem. Za pomoci MD které se zřejmě nezeptalo ani jednoho dopravce do 9 osob jak jeho živnost funguje. Návrh však MD zaslalo na  Česmad který má ve svých členech i majitele malých autobusů, který má i mikrobusy do 9 osob a jediné co se stalo je, že dozvěděl o novele zákona o týden déle než mi tady od Michala. Hamba poslancům, senátorům, prezidentovi asi to nečetli, hamba jim všem. Umyslně se podepisuji tak aby mi jmenovaní neničili vozový park.

xxx

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#172 Re: Re: Re: Re:

2013-04-29 05:25:46

#169: - Re: Re: Re:

Přesně tak ! Je to jako kdyby st. kontrolní orgán nemohl účinně zasáhnout proti skupině ciklistů ,kteří šíleně kličkují v provozu pod hlavičkou kurýrní služby a úředník  který si neví rady jak jim to zakázat tak raději zakáže okamžitě celou poštu !!! Stím rozdílem,že ciklisti mají šikovného právníka a jsou dobře narozdíl od nás  organizovaní. Tak budou ještě nějakou dobu fungovat díky oddalování rozhodnutí,odvolávání do té doby než bude zase nějaká novela.

návrh: po té co budem alespoň nějak organizovaní,alespoň jako přípravný  výbor atd. Okamžitě najmout právní kancelář na pomoc těm až prvního jim bude při první kontrole odebrána kartička z důvodů např.chybný počet cestujících ve smlouvě atd. Jinak jako jednotlivci nemáme šanci .......