Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3053 Stalo se něco zásadního od podzimu?

2013-05-21 19:24

Může mi někdo seriózně říct, zda se stalo něco hrozného od podzimu, kdy školství ovládli komunisté? Obživli ti čerti, které Rosocha a spol. malovali na zeď? Nezaregistroval jsem, že by se v jižních Čechách ve velkým rušily školy nebo něco podobného. Snad jen že do osmiletého studia se berou děti bez přijímaček a na vlastní uši jsem slyšel tři studentky nadávat na strašně těžký maturitní test z češtiny, ale to vše souvisí především s úrovní školy a úrovní jejího vedení. Maximálně tak ještě, že prošla naprosto nevyhovující bakalářka jen díky tomu, že její oponent byl hladový po jednodenním půstu a nejspíš její nedostatky přehlídl. Já jen že bylo spoustu hysterického křiku a vypadá to, že v podstatě pro nic.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3054 Re: Stalo se něco zásadního od podzimu?

2013-05-21 20:09:18

#3053: - Stalo se něco zásadního od podzimu?

Nestalo se nic, to jen Rosocha a jeho pekelná banda strávili školní rok štvanicí na paní Baborovou, zhubli pár kilo a školní rok jim příjemně utekl. Nevím, kolik času věnovali učení, ale ono je to jedno, protože na třeboňský ústav vezmou letos snad každého bez zkoušek i z 9.třídy. A co se stane? Inu nic, snad jen, že tento ústav za 4 roky vyplivne studentíka typu Hořejší či Heller a jede se dál. A podívejme se na Hellera,  hladový vedoucí BP se před čtením bakalářky nenajedl a svého kámoše Hellera oznámkoval 1 a sytý oponent mu práci zamítl a nepustil k obhajobě.

Chápu, že školy potřebují studenty, ale pokud se na SŠ budou brát všichni, tak to se nedivím, že pak studenti pláčou, jak byla maturita z češtiny těžká. Pokud se na SŠ ( a hlavně gymnázia) budou brát studenti bez výběru, tak za pár let se státní maturita z češtiny omezí na psaní I -  Y po tvrdých souhláskách a z matematiky na sčítání a odčítání do 100, protože jinak by  maturitu snad nikdo neudělal, ale všichni by psali výhrůžné na mail na Cermat, že musí projít, jinak......

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...