Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Radek

2013-05-21 17:39

Příspěvky č. 3047 - 3050 jsou krásnou ukázkou duševní úrovně třeboňských studentů a jiných antikomunistických křiklounů... K tomu opravdu není co dodat... Snad jen, že KSČM, strana slušných lidí (které tímto zdravím), je dnes jedinou možnou volbou.

Nepřihlášený uživatel

#3052 Re:

2013-05-21 19:05

Přesně tak, ještě se mi "líbí", jak nadávají komunistům do homoušů, ale to se přece (podle nich) dělalo za komunistů, ti zlí komunisté přece vyřazovali jinak orientované lidi ze společnosti a tato mláďáta se chovají stejně, takže mi uniká smysl, proti komu Rosocha a spol protestují. Neprotestují snad sami proti sobě ? .-))))

Nepřihlášený uživatel

#3053 Stalo se něco zásadního od podzimu?

2013-05-21 19:24

Může mi někdo seriózně říct, zda se stalo něco hrozného od podzimu, kdy školství ovládli komunisté? Obživli ti čerti, které Rosocha a spol. malovali na zeď? Nezaregistroval jsem, že by se v jižních Čechách ve velkým rušily školy nebo něco podobného. Snad jen že do osmiletého studia se berou děti bez přijímaček a na vlastní uši jsem slyšel tři studentky nadávat na strašně těžký maturitní test z češtiny, ale to vše souvisí především s úrovní školy a úrovní jejího vedení. Maximálně tak ještě, že prošla naprosto nevyhovující bakalářka jen díky tomu, že její oponent byl hladový po jednodenním půstu a nejspíš její nedostatky přehlídl. Já jen že bylo spoustu hysterického křiku a vypadá to, že v podstatě pro nic.

Nepřihlášený uživatel

#3054 Re: Stalo se něco zásadního od podzimu?

2013-05-21 20:09

#3053: - Stalo se něco zásadního od podzimu?

Nestalo se nic, to jen Rosocha a jeho pekelná banda strávili školní rok štvanicí na paní Baborovou, zhubli pár kilo a školní rok jim příjemně utekl. Nevím, kolik času věnovali učení, ale ono je to jedno, protože na třeboňský ústav vezmou letos snad každého bez zkoušek i z 9.třídy. A co se stane? Inu nic, snad jen, že tento ústav za 4 roky vyplivne studentíka typu Hořejší či Heller a jede se dál. A podívejme se na Hellera,  hladový vedoucí BP se před čtením bakalářky nenajedl a svého kámoše Hellera oznámkoval 1 a sytý oponent mu práci zamítl a nepustil k obhajobě.

Chápu, že školy potřebují studenty, ale pokud se na SŠ budou brát všichni, tak to se nedivím, že pak studenti pláčou, jak byla maturita z češtiny těžká. Pokud se na SŠ ( a hlavně gymnázia) budou brát studenti bez výběru, tak za pár let se státní maturita z češtiny omezí na psaní I -  Y po tvrdých souhláskách a z matematiky na sčítání a odčítání do 100, protože jinak by  maturitu snad nikdo neudělal, ale všichni by psali výhrůžné na mail na Cermat, že musí projít, jinak......

Nepřihlášený uživatel

#3055 Re:

2013-05-22 06:42

#3051: Radek -  

Nemám sice nic společného s těmi příspěvky ... přesto mě výrok, že "KSČM je stranou slušných lidí....a je jedinou možnou volbou" utvrzuje v tom, že jste nejen nesoudní, ale i přesvědčení o své nadřazenosti...

Nepřihlášený uživatel

#3056 Re: Re: Stalo se něco zásadního od podzimu?

2013-05-22 10:10

#3054: - Re: Stalo se něco zásadního od podzimu?

A nejhorší je, že kdyby chtěl někdo učinit nápravu, tj. aby se na (třeboňské) gymnázium braly děti, jejichž studijní předpoklady jsou nadprůměrné, tak se strhne nový křik, protože to budou někteří považovat za akt pomsty. Takže podúrovňový gymnázium bude fungovat dál.

Tím se taky vysvětluje ta hysterie, když chtěla paní Baborová udělat hned na začátku po nástupu do funkce audit. Někomu se strachy sevřela zadnice, že by mohlo být černé na bílém, že jeho gymnázium je vlastně na úrovni učňáku.

Je vtipný sledovat, jak už je delší čas našim hrdinným antikomunistům situace v jižních Čechách lhostejná a přesunuli se jiný politický bojiště. Protože kdyby jim opravdu ležel na srdci stav jihočeského školství, tak budou ti první, kdo se ozvou proti chybám nebo nepravostem komunistického radního. A i kdyby komunistický radní fungoval perfektně, oni by si jistě něco našli.

Pavla

#3057 Re: Re:

2013-05-22 11:51

#3055: - Re:

A můžu se Vás zeptat, podle čeho jste usoudil, že např. já nejsem slušný člověk? :-)). Jen proto, že volím komunisty? To snad ne :-) Ne, že by mě to extra zajímalo, ale Vy tady napadáte druhé a přitom se zde sám chováte jako nadčlověk : ty jsi dobrý, ty ne, ty jo, ty ne . Podle čeho jste usoudil, že Váš názor je ten nejlepší?  Tomu, co zde předvádíte se odborně říká efekt falešného konsenzu :-).

Nepřihlášený uživatel

#3058 Re: Re: Re: Stalo se něco zásadního od podzimu?

2013-05-22 11:53

#3056: - Re: Re: Stalo se něco zásadního od podzimu?

Dneska se říká : jdu na gympl do Třeboně, tam mě vezmou :-)), a tak na tento typ škol chodí děti, které mají trojky... možná i čtyřky, tak se nemůžeme divit, že to tam vypadá tak, jak to tam vypadá. Je to smutné, ale je to tak.

Před rokem 1989 se na tuto školu vybíralo, dělali jsme zkoušky, kdo měl trojku na vysvědčení, ten si ani netroufl podat si přihlášku na gympl, ten, kdo měl dvojky od shora dolů se také třásl a panečku, dneska, jak je to snadné :-((

Nepřihlášený uživatel

#3059 Re: Re: Re:

2013-05-22 12:52

#3057: Pavla - Re: Re:  

Jistě, ptejte se:-)

Netvrdím, že nejste slušný člověk....ale jsem toho názoru, že skutečně slušný člověk nemůže komunisty vzhledem k historické zkušenosti volit.... ( stejně tak ale netvrdím, že je slušným člověkem každý, kdo je nevolí...:-)

O jediných slušných jsem tu nepsal já, ale některý z Vašich soudruhů, já pouze zareagoval. Stejně tak nikomu nevnucuji své názory, nikoho nenapadám ... pouze odpovídám na některé příspěvky ( pokud ty mé, zaměňujete za příspěvky jiných, je to Váš omyl) takže se svou snahou působit odborně a se svým efektem falešného konsenzu můžete bodovat u proletariátu....u mne to nepůjde, já si sice za svými názory stojím, ale nikdy bych si netroufl tvrdit, že jsou nejlepší....

Nepřihlášený uživatel

#3060 Re: Re: Re: Stalo se něco zásadního od podzimu?

2013-05-22 13:00

Obdivuhodné, kolik je tu najednou odborníků na kvalitu školství a hlavně na kvalitu třeboňského gymnázia:-))Soudruzi, to gymnázium Vám nějak leží v žaludku:-)))

.... a Vaši Vítězslavu už nechte radši v klidu učit trojčlenku .... a vůbec, nejlepší bude, když našim dětem už nikdy nebudete vnucovat ty Vaše ideologické bláboly ...:-)))

Nepřihlášený uživatel

2013-05-22 13:12

Nejoblíbenější politik je Karel, takže komouši klidně se poserte vzteky vy rudý buzny:

http://www.novinky.cz/domaci/302673-mezi-straniky-se-nejvetsi-duvere-tesi-schwarzenberg.html

o))))))))))))))))))))))))))

Nepřihlášený uživatel

#3062 Re: Re: Re: Stalo se něco zásadního od podzimu?

2013-05-22 15:26

Audit snad proběhnul ty blbe, nevšimnul sis? Vlastně ty si všímat nemusíš, ty můžeš jenom flusat hnůj, strana to nakonec schvaluje...

Nepřihlášený uživatel

#3063 Re: Re: Re:

2013-05-22 15:41

#3057: Pavla - Re: Re:

Pokud někdo veřejně ventiluje, že je "slušný člověk" a volí komunisty, tak je buďto úplnej debil, anebo pouhopouhý pokrytecký chcípák, bez trocha, právě té pouhopouhé slušnosti a vychování.

PS: Pokud chcete stále vypadat na veřejnosti jako bezobsažná kreatura, tak prosím, dneska už nikoho za jiný názor nezavřou, na rozdíl od doby, kdy jste tomu vládli vy...

Nepřihlášený uživatel

#3064 Re: Re: Re: Re: Stalo se něco zásadního od podzimu?

2013-05-22 16:04

#3062: - Re: Re: Re: Stalo se něco zásadního od podzimu?

A link na dokument s výsledky auditu by byl? Prosím.

Nepřihlášený uživatel

#3065 Re: Re: Re: Re: Stalo se něco zásadního od podzimu?

2013-05-22 16:21

#3060: - Re: Re: Re: Stalo se něco zásadního od podzimu?

Tak pokud jak v médiích tak naživo člověk potkává velké množství hlupáků, kteří studují třeboňský gympl, tak to o té škole snad něco vypovídá.

Mýlíte se, ideologický bláboly vašim dětem pořád někdo vnucovat bude, třeba Kohoutová s Rosochou... něco ve stylu s ODS na věčné časy a nikdy jinak.

Nepřihlášený uživatel

#3066 Re: Re: Re: Re: Re: Stalo se něco zásadního od podzimu?

2013-05-22 16:38

#3064: - Re: Re: Re: Re: Stalo se něco zásadního od podzimu?

No to by prosím nebyl... Zjisti si výsledky na ministerstvu.

Pavla

#3067 Re: Re: Re: Re:

2013-05-22 17:59

#3063: - Re: Re: Re:

Ano? A jsme zase u toho. Nebyl Váš prapředek zarytý zlý komunista z 50.let? Určitě ano, protože Vy jste od něj něco zdědil. Jestli je tady někdo ( cituji Vás)úplnej debil, pouhopouhý pokrytecký chcípák, tak jste to pouze a pouze Vy.

Líbí se mi, jak mě neznáte, nic o mně nevíte a už na základě politické příslušnosti jste usoudil, že nejsem slušný člověk. To mě fakt pobavilo, soudruhu z 50.let :-)))

PS. Jelikož jsem se narodila v polovině 70.let, tak mi věřte, že já jsem nikomu nikdy a nikde nevládla :-), na rozdíl od Vás, Vy nám tady své názory vnucujete docela odvážně. Nevšiml jste si, že jste na petici na podporu paní Baborové? Myslím, že patříte pod druhou petici, tam ty Vaše názory budou třeba chytrolíny z gymplu zajímat.

Nepřihlášený uživatel

#3068 Re: Re: Re: Re:

2013-05-22 20:56

#3059: - Re: Re: Re:

Můžete prosím jen tak pro zajímavost objasnit svou historickou zkušenost se současnými členy KSČM a jejím současným programem? Děkuji.

Nepřihlášený uživatel

#3069 Re: Re: Re: Re: Re: Stalo se něco zásadního od podzimu?

2013-05-23 06:22

#3065: - Re: Re: Re: Re: Stalo se něco zásadního od podzimu? 

:-)) ...že Vám nikdy nevadily bláboly Vašich soudruhů?....například Milouš Jakeš je velký estrádní umělec:-))

Nepřihlášený uživatel

#3070 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-23 06:44

#3068: - Re: Re: Re: Re:  

...hlavně se tu nesnažte vnutit někomu pocit, že Vy jste ti čistí, ti, co s minulou, zločineckou KSČ nemáte nic společného....valná většina ze současných členů KSČM byla přece také členem KSČ, nebo snad ne?:-)

A Váš program je pouze líbivou, ale nesplnitelnou snůškou hesel ... pouze podněcujete ty nejnižší pudy nejslabší části obyvatel....nikdo rozumný nemůže věřit, že vše, co slibujete, jste schopni také zrealizovat...

Navíc postrádáte schopné odborníky ( těch všehoschopných je v naší politice až až:-)... ti Vaši ještě spoluvynalézali ruchadlo...

Takže ano, pro mne KSČM, stejně jako KSČ ne:-)) Děkuji:-)

Nepřihlášený uživatel

#3071 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stalo se něco zásadního od podzimu?

2013-05-23 06:45

#3069: - Re: Re: Re: Re: Re: Stalo se něco zásadního od podzimu?

A proč si myslíte, že nám nevadily??? Jste snad jasnovidec nebo jste to vyčetl ve Vaší křišťálové kouli? Nebo jste sem přišel jen tak prudit ?

Nepřihlášený uživatel

#3072 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-23 06:59

#3067: Pavla - Re: Re: Re: Re:  

Promiňte, Vaše odpověď nepatřila mně, ale mne se také trochu týká ( psal jsem Vám vzkaz. 3059 ).

Nezlobte se, skutečně nevím o Vás nic....ale informace, že jste členkou, nebo vášnivou fanynkou, zákonem označené zločinecké ideologie je pro mne významná...

A pokud jste v jádru dobrý člověk, nechápu, že můžete podporovat někoho, kdo má na rukou krev, utrpení, zničené životy celých generací....s takovými se scházíte, tleskáte jim, potřásáte si s nimi rukou,... oni jsou totiž mezi Vámi stále, různí STBáci, bachaři, politruci,....

Snažíte se tu nabudit dojem vzdělané osoby a přitom jste asi opomněla výuku dějin komunistického hnutí a jeho důsledků... obhajujete neobhajitelné.

Mějte se hezky...  

Nepřihlášený uživatel

#3073 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stalo se něco zásadního od podzimu?

2013-05-23 07:00

#3071: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stalo se něco zásadního od podzimu? 

...ááá, soudruh je podrážděný:-) Copak? Někdo Vám ukradl srp s kladivem?.-)

Nepřihlášený uživatel

#3074 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stalo se něco zásadního od podzimu?

2013-05-23 07:05

#3071: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stalo se něco zásadního od podzimu? 

...a jak se Vám líbí lingvistické schopnosti Vašeho slavného politruka PS, soudruha Sloupa?.-)

Jestlipak víte, že Vaše rodná strana vyslala do posledních krajských voleb 37 kousků s titulem RSDr?.-)) 

Nepřihlášený uživatel

#3075 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-23 09:04

#3070: - Re: Re: Re: Re: Re:

To máte prašť jak uhoď, i programy ostatních stran jsou jen snůškou hesel, možná spíš neplněných než nesplnitelných, takže to vychází nastejno.

A ještě malá poznámka ke schopným odborníkům, ty postrádají všechny strany bez výjimky. Nebo se pletu? Takže i kdyby zvítězili ve volbách komunisté, tak to dopadne jak v jižních Čechách, nic hrozného se nestane, jen se někteří budou vztekat jak malí rozmazlení fracci, že nevyhráli jejich favorité a budou se pokoušet změnit výsledek voleb všelijakými protesty.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...