Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3063 Re: Re: Re:

2013-05-22 15:41

#3057: Pavla - Re: Re:

Pokud někdo veřejně ventiluje, že je "slušný člověk" a volí komunisty, tak je buďto úplnej debil, anebo pouhopouhý pokrytecký chcípák, bez trocha, právě té pouhopouhé slušnosti a vychování.

PS: Pokud chcete stále vypadat na veřejnosti jako bezobsažná kreatura, tak prosím, dneska už nikoho za jiný názor nezavřou, na rozdíl od doby, kdy jste tomu vládli vy...

Odpovědi

Pavla

#3067 Re: Re: Re: Re:

2013-05-22 17:59:03

#3063: - Re: Re: Re:

Ano? A jsme zase u toho. Nebyl Váš prapředek zarytý zlý komunista z 50.let? Určitě ano, protože Vy jste od něj něco zdědil. Jestli je tady někdo ( cituji Vás)úplnej debil, pouhopouhý pokrytecký chcípák, tak jste to pouze a pouze Vy.

Líbí se mi, jak mě neznáte, nic o mně nevíte a už na základě politické příslušnosti jste usoudil, že nejsem slušný člověk. To mě fakt pobavilo, soudruhu z 50.let :-)))

PS. Jelikož jsem se narodila v polovině 70.let, tak mi věřte, že já jsem nikomu nikdy a nikde nevládla :-), na rozdíl od Vás, Vy nám tady své názory vnucujete docela odvážně. Nevšiml jste si, že jste na petici na podporu paní Baborové? Myslím, že patříte pod druhou petici, tam ty Vaše názory budou třeba chytrolíny z gymplu zajímat.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...