rybnicek_meziricko

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2013-05-24 19:28

A je to tady. Dnes jsem si přečetla Horácké noviny Třebíč. Pan Skalický přiznává, že mu bylo ze strany obce nabídnuto zlegálnění rybníku. Na toto Skalický nepřistoupil.Proč? Kdo je tedy horší ten kdo chce situaci řešit nebo ten kdo nepřistupuje pravděpodobně na jediné řešení a to z důvodu možné sankce za případný prodej pozemku. Pro mně je to jasné pan Skalický situaci zbytečně hrotí. Pokud by přistoupil na návrh obce asi by bylo dnes vše Ok. Nebo taky ne protože opravdu ten hluk asi bude hrát svoji roli. Co je vaše to je moje a co zaberu já na to mi nesahejte.

Odpovědi

J+

#126 Re:

2013-05-24 19:57:27

#124: - Umíte číst ???????

Obcí mu bylo nabídnuto "zlegálnění" (používám váš podivný výraz) v případě,že rybník,tedy svoji část převede na obec !!!!! A na to nepřistoupil,osobně se mu nedivým,dokážu si představit co by se dělo pak !!!! Takže vás opět typuju na maskovaného funkcionáře ,který mlží a mlží a překrucuje fakta .....

Petr Tomíšek
Autor této petice

#129 Re:

2013-05-24 20:04:00

#124: -

Vážená čtenářko, řekl Vám pan soudruh Pátek, kolik zaplatila za ony pozemky obec a kolik nabízel pan Skalický dávno předtím, než vznikla tato pomatená situace? Vy souhlasíte s tím, aby se rybníček zasypal a znovu tam byla černá skládka? Vůbec by mě to nepřekvapilo, přece byste ušetřila za popelnici, když by byla skládečka. Vaše myšlení je na současnou dobu úchylné. Vyrovnejte se se svou minulostí a přemýšlejte na svém podílu viny, proč je stát a mezilidské vztahy v takových bažinách, jaké byly před vznikem rybníčku na oněch pozemcích.