Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

jurajjanosik

2013-05-28 18:48

Na tuto stránku chodím když se potřebuji zasmát nad názory lidských individuí typu MIP a jeho party, jejich názory jsou těžce mimo realitu a je jasné že žijí ve svém vlastním světě, kde s kapitalismem jdou k lepším zítřkům s jejich ideály Kalouskem a knížetem s čírem :)

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3113 Re:

2013-05-28 19:21:38

#3112: jurajjanosik -

Vskutku, argument hodný pouze bolševického blbečka... Ještě že to máte, tak jednoduše nalajnovaný.

Nepřihlášený uživatel

#3115 Re:

2013-05-29 05:56:43

:-) jsem na tom podobně a moc se mi líbí, že když Mipákům dojdou argumenty, které vlastně nikdy neměli, tak přejdou na nadávky. Myslí si, že když někomu řeknou, že je hovoda, blb, debil atd, tak mu nandali a jsou vítěžové.

Podle mého názoru je pan Mip narušený člověk, žije zcela mimo realitu........ ale má se nejlépe, nic ho netíží :-)

Nepřihlášený uživatel

#3118 Re:

2013-05-29 06:35:02

Milý Jánošíku:-) Vaše teorie typu: nevolí komunisty, je pravičák ... ukazují na úroveň Vašeho myšlení ...

... a pokud jste přesvědčen, že se soudruhy bychom šli úspěšněji k lepším zítřkům ( odkud jen tenhle slovní obrat znám?.-))), třeba po vzoru KLDR, Kuby,...?:-)), je to s Vámi ještě horší....  Váš předchozí veleúspěšný pokus trval 40 let, panečku, to byl fičák:-))

Jo, jo, já vím, co mi chcete říct. Že Vy jste ti jiní, ti hodní, chytří a myslíte to s námi moooooc hezky:-))) Proč jen Vám nevěříme, že ????:-)))

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...