Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3118 Re:

2013-05-29 06:35

#3112: jurajjanosik -  

Milý Jánošíku:-) Vaše teorie typu: nevolí komunisty, je pravičák ... ukazují na úroveň Vašeho myšlení ...

... a pokud jste přesvědčen, že se soudruhy bychom šli úspěšněji k lepším zítřkům ( odkud jen tenhle slovní obrat znám?.-))), třeba po vzoru KLDR, Kuby,...?:-)), je to s Vámi ještě horší....  Váš předchozí veleúspěšný pokus trval 40 let, panečku, to byl fičák:-))

Jo, jo, já vím, co mi chcete říct. Že Vy jste ti jiní, ti hodní, chytří a myslíte to s námi moooooc hezky:-))) Proč jen Vám nevěříme, že ????:-)))

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3119 Re: Re:

2013-05-29 08:17:37

#3118: - Re:

To co píšeš nemá logiku. Sice jim nevěříte, ale děláte s MIPem co je ve vašich silách, aby se dostali zpět k moci. A daří se vám to.

Nepřihlášený uživatel

#3121 Re: Re:

2013-05-29 10:21:48

Nejsem sice Jánošík, ale reagovat musím. Prosím Vás, človíčku nešťastný, co to tady blábolíte a mektáte ? Jestli jste soudný člověk a férový, tak přece musíte vidět, jak dopadly volby, takže nechápu, proč tady píšete, nevěříme ??? Vy snad o sobě mluvíte v 1.osobě množného čísla ? Jako My veličenstvo ? Nebo, za koho mluvíte ? Nebylo by od Vás férovější, mluvit sám za sebe ? Nebo snad mluvíte za ty davy lidí, co daly hlas komunistům ? Jestli oni je ti zlí komunisté nešikanovali, že jo? To je moc pěkná teorie, nemyslíte ? Ne, víte, jak to bylo ? Komunisté nabízeli lidem úplatky, tak jsem jim také dala hlas, to víte, v dnešním kapitalismu, kde jsem se proti své vůli ocitla, je i 50 Kč za hlas dobrý, ne ? :-)))))))))))))))))))))))

Nepřihlášený uživatel

#3130 Re: Re:

2013-05-29 16:53:01

To je krásné, jak váš příspěvek začíná výtkou "kdo nevolí komunisty, je pro vás pravičák" a o pár řádků níž je pro vás ten, na koho reagujete, automaticky komunistou, přestože napsal jen tolik, že ho obveselují MIPovy příspěvky.

Že by schizofrenie?

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...