Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3121 Re: Re:

2013-05-29 10:21

#3118: - Re:

Nejsem sice Jánošík, ale reagovat musím. Prosím Vás, človíčku nešťastný, co to tady blábolíte a mektáte ? Jestli jste soudný člověk a férový, tak přece musíte vidět, jak dopadly volby, takže nechápu, proč tady píšete, nevěříme ??? Vy snad o sobě mluvíte v 1.osobě množného čísla ? Jako My veličenstvo ? Nebo, za koho mluvíte ? Nebylo by od Vás férovější, mluvit sám za sebe ? Nebo snad mluvíte za ty davy lidí, co daly hlas komunistům ? Jestli oni je ti zlí komunisté nešikanovali, že jo? To je moc pěkná teorie, nemyslíte ? Ne, víte, jak to bylo ? Komunisté nabízeli lidem úplatky, tak jsem jim také dala hlas, to víte, v dnešním kapitalismu, kde jsem se proti své vůli ocitla, je i 50 Kč za hlas dobrý, ne ? :-)))))))))))))))))))))))

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3125 Re: Re: Re:

2013-05-29 12:15:52

#3121: - Re: Re:  

:-) nevěřím, že jste dala svůj hlas za úplatek....Vy jste kovaná soudružka, tak tu neblábolte a nemektejte Vy:-) Že jste se ocitla proti své vůli v kapitalismu ( a také demokracii, že? :-), o tom nepochybuji:-))

...o kterých davech píšete?:-))....Vy jste, drahá komsomolko, dostali svých -náct procent, jako vždy ( +- procento )....jediné, co byl rozdíl, že voliči ostatních stran zůstali doma.....to jen Vy jdete vždy v jednom šiku, poslušně a spořádaně, k urnám:-))

...a nehrajte si na moc chytrou, pravda se nedá ošálit....čest:-)

Nepřihlášený uživatel

#3126 Re: Re: Re:

2013-05-29 12:27:01

#3121: - Re: Re:  

...a věřte, jediné, z čeho jsem nešťastný, je to, že se u nás najde tolik lumpů, co krade a tolik blbců, co volí komunisty:-)

Pravdou asi také je, že kdyby tady byla slušná politika, bez korupce a zlodějen, tak už byste, soudruzi, byli pouze v ZOO, jako druh k vyhynutí....

Třeba to tak jednou bude, až celá tahle naše povedená generace odejde do ...

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...