Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

MIP

#4763 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si něco o dějinách této země (je toho k dispozici dos

2013-05-30 12:48

#4754: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si něco o dějinách této země (je toho k dispozici dost) a

Zatímco až zase slavně zvítězí KSČM, bude "vbrzku" všechno zadarmo, peníze zrušeny, složenky zrušeny, každému podle jeho potřeb, jen ten hajzlpapír (a dámské vložky) aby byl (udělejte si soudruzi raději ještě za kapitalismu zásobu) ..... je možné, že existuje idiot, který ještě na tohle věří? Mezi komunisty samozřejmě ano. Tam jiné než idioty nenajdeš. Smutné je , že neznají ani dílo velikána Lenina. Ten totiž napsal, že chybu udělat může každý. Kdo tutéž udělá dvakrát, je BLBEC. Ano blbec, i podle soudruha Lenina. Takže směle soudruzi z KSČM do znovubudování komunismu, druhý pokus. Za zrušení proklatých kapitalistických složenek, za pečené holuby do huby pro každého poctivého komunistu! Jen otevři včas svou komunistickou tlamu, brzo už ti pečení holubi, které zajistí KSČM po volebním vítězství, poletí, každému podle jeho potřeb.

A jestli někomu praská žilka, budeš to spíš ty. JÁ jsem za "kapitalismu" (=v dnešním režimu) naprosto spokojený člověk a jak jsem zde napsal už výš, vítězství KSČM ve volbách se věru nebojím. Leda že s dalšími 98 komunistickými blbci a zločinci sepisuješ žádost Kim-Ir-Senovi (nebo jak se ta současná severokorejská komunistická tlama, skvělá ukázka proletáře, jmenuje) o bratrskou internacionální pomoc. Vojta Filip tam má dobré přátele, tak třeba přijdou. Jen jestli cestou hlady nepochcípají.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#4764 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přečti si něco o dějinách této země (je toho k dispozici

2013-05-30 12:51:48